BFF


Love you girls!!!

I think, it happend to all of us


Borttappad i mig själv.

Lov en vecka till, tack

Söndagar är verkligen sega. Då sitter man bara och tänker på att man ska tillbaka till skolan dagen efter och då blir man bara på dåligt humör. Sitter i soffan och myser med min lilla vanessa och ska snart sätta på någon bra film så jag kan få bort de här tråkiga söndagskänslan. Nu sitter katten och försöker få tag på musen i datorn genom att försöka dra med tassen bakom skärmen haha för dum.
Hörsssss!




Sommaren med göran!

Hahah!


Skola imorgon.....

Han inte blogga något igår eftersom jag åkte till martini på förmiddan. Vi var i bollhallen och kollade lite fotboll igår sen var vi hemma och kollade sommaren med göran hahah för skön film. Jag var nog inte tyst en sekund utan jag garvade hela tiden. Efter det satte vi oss och kollade på 2012 men hann aldrig se klart för vi var för trötta, men det är en väldigt mycket panikfilm. Idag så dömde älskling lite på morgonen så jag låg och sov halva dagen så nu kommer jag inte kunna somna ikväll! Och imorgon så ska man tillbaka till "det roliga" igen, skolan... jag vill inte!


Natti

Nu ska jag snart lägga mig i min gosiga säng med mina gosiga gosedjur. Så trött som jag är idag har jag inte varit på länge:s Vill inte sova själv vill sova brevid min älskling. Men det går inte för han är inte här:( tur att jag ska till honom imorgon och slipper sova själv, jag sover alltid mycket bättre med min gosälskling vid min sida. Haha fast när jag sover med angelica så sover jag inte lika bra för då vaknar jag av att hon klagar på mig för att jag ligger och håller om henne i sömnen:( hihi jaaa men om man är van vid att ha sin pojkvän vid sin sida så kan det väll lätt hända att man håller om sin käre vän också... Jag vet att du älskar när jag gör det angelica!! Nattinatti





Älskade lov♥

Hjäälp vad trött jag är! Direkt när älskling kom igår så satte vi oss i ett varmt mysigt bad och badade i evigheter, sen la vi oss i sängen och kolla film men vips så var vi jättetrötta och halvsov. Sen imorse drog vi upp vid kvart över sju och slängde på oss lite kläder och åt frukost, sen raka vägen till romme. Har haft en jättemysig dag där!:) men nog är jag väldigt trött... men jag har inte lyckats dragit mig men jag är också mer lugn när jag åker och åker inte och hoppar överallt hihi;) på hemvägen var vi helt döda och sov nog i princip hela tiden! Eller inte jag för jag har svårt för att sova i bilen;s Nu har iallafall älskling precis dragit hem för han ska dömma imorn tidigt... Men jag är så slut så jag ska endå bara ligga i soffan och halvsova och kolla one tree hill. Sen imorgon på dan så åker jag till martin




!



  • Jag sover alltid med mina tre gosedjur, anki, martin(nallen heter så) och bamsen! Har jag dom inte brevid mig i sängen när jag sover själv så kan jag känna mig ensam haha!
  • Jag älskar barnfilmer, hitta nemo och hajar som hajar är några av mina favoritfilmer;) plus alla disney filmer älskar jag! hihi
  • Jag hatar att ha jeans på mig! Men det skrev jag i förra inlägget:)
  • Jag är beroende av cola. Är det verkligen på riktigt! Har frätskador på mina tänder ifrån cola och alltid när jag kommer hem ifrån skolan så dricker jag cola! Men kan inte hjälpa det:s
  • Jag är väldigt kräsen när det gäller mat! Det är lättare att rabbla upp sånt jag inte äter än sånt jag äter. När jag kommer till nya människor så tror dom alltid att vatten och bröd är det enda jag äter haha.
  • Jag gillar inte att ha klackskor. Det är jättesnyggt och jag har många som är höga men inte klackar, men på något sätt så känns det inte så "mig" när det klackar. Vill att det ska vara tyst när jag går!:)
  • Jag har två syskon, en syster som är 20 och en bror som är 22, och min söta bror ska gifta sig isommar så grattis till honom!♥
  • När jag äter banan så tar jag alltid bort hela skalet, haha alla klagar alltid på mig och säger att jag äter som en apa men vi är ju släkt med apan så det är väll inte så konstigt?
  • Min älsklingsfärg är rosa! Men vill jag inte ha rosa på bloggen för det är så många som har det:) men rosa är absolut min färg
  • Jag flyttar om mindre än tre månader!!

Ett mirakel att jag har köpt ett par jeans!

Nu har jag precis kommit hem ifrån stan! Hade inte tänkt shoppa något men köpte lite endå, en berlock örhängen och sen ett par jeans, och det är ett mirakel att jag har köpt jeans, jag menar det verkligen haha! För jag rent ut sagt hatar att ha jeans på mig. Har inte haft det på mig på över ett år. Men idag hittade jag ett par fina jeans på gina som satt skönt och inte kändes äckliga att ha på sig så jag slog till!

Om några timmar så kommer älskling hit!! Imorgon måste vi upp tidigt, väldigt tidigt, för då ska jag, älskling, mamma och pappa till romme och åka lite skidor!
Hörs:)






Hahaha tobbe är för skön!



alltid och förevigt

Du är mitt paradis. Varje gång jag är med dig så känns det som att jag lever i en dröm, jag är rädd för att vakna, men jag kan inte vakna. För drömmen är min verklighet. Du är min trygghet. När man ligger där på kvällen, med dina varma armar omkring sig, då vet jag att jag är trygg. En värld utan dig är ett mörker. Men jag ska aldrig vara utan dig för nu finns det bara vi, aldrig mer något du eller jag, utan vi. Älskar att tänka tillbaka till sommaren när vi drog ut mitt i nätterna och tog natt dopp, bara du och jag. Då står världen still, när det bara är du och jag som existerar. Våran kärlek är mitt bränsle, och utan bränslet så fungerar jag inte. Jag älskar dig föralltid!

19 underbara månader


Soffan är min bästa vän idag

Nu har jag suttit och kollat igenom alla livet enligt rosa avsnitten:) perfekt för en dag som den här. Funderar på om jag ska sätta mig och ta ett varmt bad i jacuzzin. Behöver verkligen det! Min kropp är helt stel efter en en heldag i soffan haha. Men imorgon så ska jag gå med mamma på stan på dagen och sen kommer baby så då blir det ingen sån här seg och tråkig dag, puuh!

underbara sommar



Inte göra någonting dag...

Det här är en "inte göra någonting dag" och egentligen känner jag inte för att ha en sån dag när man bara har en veckas lov! Men men, någon sån dag överlever jag nog... just nu så sitter jag och kollar på alla avsnitt av livet enligt rosa hihi och jag måste säga att jag älskar dom avsnitten. Fast hade häldre varit med angelica eller älskling idag än att sitta framför tvn hela dagen. Men det är ju tur att det finns bra serier att kolla på på sånna här dagar. Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och fortsätta vara inne i tvn!
HÖRS!


Åh snälla, ge mig sommar...


Våran dag älskling

Ett år och sju månader!<3

Don't you know, im lost without you
How could I be without you
Nothing can come in between
You make my life complete
If I go, will you follow
Without you, I am hollow
Every day away from you, feels like a lifetime


I WILL ALWAYS LOVE YOU!!<3




loveyou

Tjoho bloggen!
Nu är jag hemma efter två underbara dagar med min älskling. Igår så åkte jag och han in till stan och mötte angelica sen drog vi till strike och bowla lite! Haha jag ska inte säga hur det gick för mig. Men martin fick strike ungefär varranan gång så jag och angelica hade väldigt mycket konkurrans haha... Annars har jag och martini inte gjort sådär jättemycket, för kallt för att vara ute! Vi har legat inne och myst i soffan dom här dagarna. Men det är alltid lika mysigt♥

Snart ska jag äta och efter det så kommer nelican till mig!♥
HÖRS



ÄNTLIGEN

Nu ska jag äntligen snart åka till älskling! Mamma och pappa skjutsar in mig till stan så slapp i alla fall en buss:) längtan efter älskling ekar i kroppen! Tre dagar utan dig är tre dagar för mycket. Men tre dagar utan angelica och ida är också tre dagar för mycket men när jag kommer hem ifrån martin så ska jag raka vägen till nelican! LOVE YOU.
Hörs!:)





Så går det när man lämnar denise själv med en kamera... nu ser ni lite mer tydligt hur håret blev!:D

Lördagsmys med linda

Nu har jag precis suttit och kollat på mello med syrran, förut när vi lagade mat så råkade hon krydda köttet lite VÄL mycket så det brann i våra munnar haha! Nu ska vi sätta oss och kolla på sweet home alabama som går på tv nu, om ni inte har sätt den så måste ni se den för jag absolut älskar den filmen:)

Imorgon så åker jag till min älskling!! Vi har inte träffats sen i torsdags och det känns som evigheter sen.. Men imorgon så åker jag äntligen till honom♥ slippa sova själv och få ligga i hans famn, i mina drömmar. Stannar där tills på tisdag så kommer inte hinna blogga tror inte jag hinner blogga imorgon häller. Men så är det när man har lov! Då sitter man inte vid datorn hela dagarna;)
Ha det bäst!


Lägger ut bild på hur håret blev, väldigt otydlig men han inte ta någon ny
:)



Godmorgon!

Det är helt sjukt vad det snöar mycket! Nu kan man ju inte enns gå ut för det snöar så mycket:s Det är snart mars och över en meter snö får lite smått med panik. Ibörjan av vintern är det mysigt med snö, men NU? Snön försvinn nu nu nu. Vi blir snart insnöade!!

Jag har precis vaknat och det första jag gjorde var att kolla ut igenom fönstret och blev förvånad av all snö! Igår färga ju ida mitt hår och nu är det alldeles jätteblont precis som jag vill ha hiih, jag blev jätte nöjd. Sen fixa vi också min mobil och efter det så kollade vi på snakes on a plain snacka om att man får panik över att kolla på den filmen! Men den är rikigt bra. Vill träffa älskling idg men han åker till gottland:( men min älskade syster kommer hit till mig ikväll!

Bild på hur mobilen blev!

/denise

Nu är det ÄNTLIGEN LOV!!

Idag efter skolan så åkte jag in till örebro med ida, men det var nästan för jobbigt att gå på stan när det snöar så mycket:( jag fick med mig lite saker hem, köpte mer mobilsmycken för min mobil ska bli ennu finare hihi. Sen köpte jag också en tunica plus hårfärg. Sist när jag blondera så hade jag ju några bruna slingor innan så dom blev lite gula... så det plus den lilla utväxten ska bort nu! Så om ett tag så kommer ida hit och färgar:)

Äntligen så är lovet här!
Ingen skola på en hel vecka, få sova, att bara få leva utan allt skit! Men ihelgen så gör vännerna annat och martin åker till gottland och spelar fotboll så imorgon kommer min bästa syster hit och har lördagsmys med mig!
CIAO


Mys med min älskling

Idag skulle det egentligen varit en rätt jobbig dag i skolan men vi fick fyra timmars håltimma så då blev dagen lite skönare!! Jag angelica, ida och kanske hanna har bestämt att vi ska gå på bio och kolla på alice i underlandet, ja det kommer faktist en förnyad film av den på bio så det måste vi självklart se hihi.

Idag när jag kom hem ifrån skolan så låg en sovande älskling i soffan. Helt underbart att få komma hem helt trött och bara få lägga sig i ängelns famn. Vi har haft lite popcornmys framför the hills som han tvingades se med mig:)Imorgon är det fredag och lov, hur underbart som helst!! Älskling åker till gottland ihelgen och ida till fjällen och angelica gör annat så får se vad denise hittar på...
Ha det bäst!






FIIIINT


Lite prat i början så spola fram till ungefär 1:10 :)



Huvudvärk...

Idag hade vi bara halv skoldag, för sen åkte vi in och kollade på teater i örebro, skönt! Vi kollade på i skuggan av san siro och den var faktist bra! Men sen på bussen hem så fick jag världens huvudvärk som fortfarande sitter kvar... så jag ligger i soffan och kollar på tv nu. Nu är det äntligen bara två dagar tills lov! Så underbart. Slippa allt tråkigt och bara leva livet.
HÖRS!


/denise

Glöm inte att äta semla!

Nu har jag faktist suttit och jobbat ett par tal i matten! Haha hur ofta händer det..? aldrig! Det är nog andra gången av alla åren på högstadiet som jag tar hem och jobbar matte. Så känner mig faktist stollt;) fast fattar knappt vad jag gör för algebra är ju lite si och så.... Idag är det ju fettisdagen så jag har precis tryckt i mig en halv semla, även fast jag tog bort all grädde haha.. kanske inte är så mycket semla då? Men grädde är blä!
Ha det bäst!

 

/denise

Love u so

Jag har världens BÄSTA älskling♥
Jag älskar dig föralltid!





Tisdagar...

Åå vad jag är trött! Jag klarade mig faktist igenom dagen även fast jag hade illamående hela dagen och det var veckans segaste dag. Hatar verkligen tisdagar... och angelica var sjuk idag dessutom:( är så trött nu och vill bara lägga mig i soffan och halvsova vilket jag också ska göra, efter att jag har pluggat matte... vill inte!! Men nu har jag haft en liten mysig stund i soffan framför one tree hill så nu måste jag slå upp matteboken. Men jag fattar ingenting av algebra och ekvationer vad är det till för??
HÖRS!




Sommar!

Ni har väll inte glömt bort den här underbara sommarplågan?:D


En låt som jag och angelica poppade hela sommaren!;) NU LÄNGTAR VI TILLS SOMMAREN 2010!!

We are crazy

Den här dagen har varit riktigt bra! Har nog garvat så mycket att jag snart får magsår haha. När vi skulle in till dansen förut och skulle ta 31:an till aspholmen så missade vi den PRECIS på sekunden. Men då fick vi en galen idé att vi skulle springa till en annan busshållsplats som var ungefär 700 meter bort, haha så vi springer utan att stanna, mot alla rödljus, fortsätter springa även fast det är halt och vi halkar, och vi stannade inte en sekund men var på väg att dö(nästan iallafall...) för att vi var helt slut! Och vi hinner precis till busshållsplatsen för bussen stog i massa rödljus men då ÅKER bussen! Även fast han ser oss springa efter så åker han:@ så två gånger åkte idiotbussen ifrån oss! Så sen fick vi gå ända till dansen, är kanske bara 2,5 kilometer men när det är iskallt så är det inget paradis;) men vi ångrar iallafall inte en sekund att vi sprang den där långa biten för vi hade riktigt kul under tiden haha. LOVE YOU SO SWEETIES!

Dansen gick jättebra! Den här gången lyckades jag och angelica komma på nya steg på våran dans vilket vi inte gjorde förra gången haha. Eftersom vi går coach grupp så sätter vi ihop vår egna dans, det är riktigt kul! Gruppdiscon gick också jättebra, fast det var tre stycken sjuka i våran grupp men vi klarade oss prima endå.
Ha det bäst!:D


I'm melting in your eyes



Det finns nog inge bättre på alla hjärtans dag än att få vakna brevid sin ängel och ligga och gosa i sängen och sen få fina presenter och bara ha en underbart mysig dag! Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig! YOU MAKE ME LIVE.

Från mello igår!

Låten som denise poppar med hög volym just nu!


Jag och mamma satt och hoppades stenhårt på att han skulle gå vidare till globen eftersom vi ska till finalen och då måste det ju självklart vara bra personer med så det inte blir något fiasko!:D

Love /Denise

Alla hjärtans dag med älskling

Idag är det alla hjärtans dag! Och min dag blev jättebra♥ Fick en ros av älskling och ett par söta örhängen där det står tro, hopp och kärlek. My lovely baby. Vad gör ni på alla hjärtans dag?:) Nu har älskling åkt hem och det är jättetomt att inte ha någon här brevid mig. Men nu är det bara en vecka kvar till lov och då ska jag ha det underbart med vännerna och martin!

Funderar på om jag ska göra om designen helt. Har tröttnat på svart nu vill ha rosa igen haha. Men orkar inte:( Så jobbigt att sitta och jobba på en design i evigheter!
Seeya!:D

/Denise




Natti

"At this moment, there are 6 billion, 4 hundred, 71 million, 8 hundred, 18 thousand, 6 hundred, 71 people in the world. Some are running scared.. some are coming home. Some tell lies to make it through the day.. others are just now facing the truth. Some are evil men at war with good, and some are good.. struggling with evil. 6 billion people in the world, 6 billion souls, and sometimes.. all you need is 1".


Godnatt med er alla, nu ska jag krypa ner i min sköna säng och vänta på att älskling ska ringa! Imorgon kommer martini hit jag längtar ihjäl mig. Sweet dreams!

/Denise

Kärleken vinner över allt

One tree hill är en serie som verkligen går rakt in i hjärtat på mig! Haha det är verkligen så. Om jag mår dåligt, kan serien få mig att må bra! Lite skumt. Så bra tycker jag att det är! Och jag älskar att se alla fina stunder med haley och nathan. Och även fast jag tycker att de har så fina stunder tillsammans så kan det endå inte mäta sig med mig och martin, för våra stunder är ennu bättre! Lever verkligen i en dröm och älskar att vara hemlighetsfull ihop med honom. Asså bullshit när folk säger att kärlek aldrig kan hålla när man träffas i mindre åldrar, nixpix så är det inte för nu ska jag berätta en sak för er. Min världens bästa bror och hans flickvän träffades när dom var 15, förlovade sig några år efter, och i år fyller de 23 och ska GIFTA sig, hur underbart sött som helst. Så jag kan verkligen bli sur när folk inte tror att man kan hitta kärleken så tidigt. Det är klart man kan! När jag träffade martin hade jag inte enns fyllt 14, jag var en liten 13 åring. Och nu ska jag fylla 16 och blir bara ennu mer kär! Jag vet att det kommer hålla. Jag vet det med helhjärtat. Men de som inte tror på kärlek kan kolla på alla bra stunder som haley och nathan har och bara så ni vet, det kan vara så i verkligheten! Fast ennu bättre. Folk ger upp för lätt. Folk tror för lite på kärlek. Jag lovar, inget kan få än att må så bra som en pojkvän(en bra pojkvän). Don't give up, you'll always find love.

/Denise

Ingen italien utan pojkvän

Min mamma kallar mig bortskämd som väljer att inte följa med till italien, hon har verkligen rätt... Hur många som helst skulle få göra allt för att få åka utomlands medans jag väljer bort det! Men det var nämligen så att martin inte kunde följa med, och då ville inte jag häller åka. För tänk er själva att åka bort i tio dagar och så lägger enns underbara föräldrar massa dyra pengar på det, men så ångrar man att man är där? Visst skulle haft det jätteunderbart i italien. Men en sån stor av mig skulle saknas, medans alla andra hade någon på kvällen så har inte jag min där! Det skulle vara så tomt. Jag låter verkligen desperat. Som om jag är beroende av min pojkvän. Men det är jag ju? Men jag är lite galen som väljer att stanna hemma i regniga sverige istället för att komma till varma italien. Men jag skulle bara längta hem helt för mycket till martin, lägga så mycket pengar på något jag kanske egentligen inte helt hundra vill är väll inget bra? Shit svårt beslut att bestämma om man ska åka till italien eller inte haha... Men såhär är det väll helt enkelt när man är kär. Och jag älskar att vara det! Förlåt italien:( och mamma och pappa!
Men det är ju inte så att jag missar "något stort äventyr" eftersom jag flyttar faktist i sommar till ett helt nytt hus och det duger gott och väl för mig!:) Haha men visst får jag dåligt samvete eftersom mamma och pappa så gärna vill ha med mig. Är jag galen? Eller är jag bara galet KÄR?

/Denise

FREDAG

ÄNTLIGEN FREDAG! Hela veckan så längtar man efter den här underbara dagen hihi. Skolan idag gick fort men det brukar fredagar göra:) på rasten så gick jag och köpte alla hjärtans dag presenter till min älskling. Det är ju alla hjärtans dag på söndag! Det har ni väll inte missat? Snart måste jag städa mitt rum vilket jag inte har någon lust till! Sen ikväll så ska jag vara duktig och laga maten här hemma hehe!
Hörs:)

HAHA kan inte sluta älska den här bilden på oss hjärtat! Två små denise och angelica


ALWAYS AND FOREVER

One heart, with two souls<3


Dumma prov

Tre timmar prov var verkligen jobbigt. Stress och skrivkramp! Men endå så lyckades jag bli kvar en halvtimma innan. Men prov i tre timmar är inte så jättemsigt. Sen har jag varit trött och seg resten av dagen. Det här är inte min vecka...
Just nu sitter jag i soffan och kollar på älskade one tree hill, bättre program finns inte!



Young girl, don't cry
I'll be right here when your world starts to fall
Young girl, it's all right
Your tears will dry, you'll soon be free to fly

When you're safe inside your room you tend to dream
Of a place where nothing's harder than it seems
No one ever wants or bothers to explain
Of the heartache life can bring and what it means

When there's no one else
Look inside yourself
Like your oldest friend
Just trust the voice within

Then you'll find the strength
That will guide your way
If you will learn to begin
To trust the voice within

Young girl, don't hide

You'll never change if you just run away
Young girl, just hold tight
And soon you're gonna see your brighter day

Now in a world where innocence is quickly claimed
It's so hard to stand your ground when you're so afraid
No one reaches out a hand for you to hold
When you're lost outside look inside to your soul

When there's no one else
Look inside yourself
Like your oldest friend
Just trust the voice within
Then you'll find the strength
That will guide your way
If you will learn to begin

!

Alla dagar är inte dom bästa

Två dagar till helg!

Skolan idag var faktist inte sådär jätte jobbig, men väldigt seg! Efter skolan så kom älskling till mig och mös. Men vi hann inte träffas så länge bara för att han var tvungen att åka hem. Just nu längtar jag verkligen tills jag flyttar, och slippa att ha han så långt ifrån mig. Imorgon har vi uppsats på natinellt prov:s hjääälp hur ska det gå.. Men som tur är så har jag köpt cola och lite godis så då håller jag ut;) men tre timmar är väldigt lång tid!
Min vecka med bloggtorka fortsätter verkligen, kommer inte på något vettigt att skriva alls.
Hörs!

Drömmer mig tillbaka till värmen







Så fin, så sorglig.




Världens knäppaste

DÄRFÖR ÄR ANGELICA VÄRLDENS KNÄPPASTE(MEN GOASTE):

  • Hon förlänger alltid sina skämt, och skrattar åt sig själv och kan skratta åt det i minst 100 år! haha big love.
  • Hon har aldrig riktigt fattat "har inte alla hästar hemma" uttrycket, och det är omöjligt att försöka förklara för henne!
  • Hon kan göra världens knäppaste saker, helt plötsligt börja göra massa konstiga ljud och tycka att hon själv är jätterolig! HAHA
  • Hon halkar vart hon än är, inomhus, utomhus överallt! Och både jag hon och ida dör alltid av skratt varje gång det händer.
  • Hon säger alltid något och efter det så säger hon alltid "haha hörde ni jag bara..." sen upprepar hon det hon sa. Hahah hur söt är hon inte?
  • Hon är kompis med mig och då blir man KNÄPP.
Ja en liten lista på saker som gör att jag tycker om angelica så mycket!;) Vad hade angelica varit utan alla hennes knäppa egenskaper? THAT'S WHY WE LOVE HER. Försökte komma på en lista på varför ida är knäpp men ida är inte knäpp för hon är mycket smartare än mig och angelica så blir ingen lista om henne hihi;) ciao

MER SNÖ?

Snö snö snö, nu snöar det igen:( för varje dag det snöar så längtar denise mer till sommaren. Snön kommer ju inte försvinna förns i augusti om det ska snöa såhär mycket! Sluta snöa jag vill ha värme. Jag vill sitta under en palm och lyssna på havets vågor och dricka cola!

Jag har nog aldrig längtat såhär mycket till sommaren, men nu blir det att jag längtar extra mycket för att jag flyttar i maj! Bort från tråkiga nora till underbara örebro. Helt nytt hus, ingen som har gått på mitt golv, ätit i mitt kök, duschat i min dusch och blablabla. Jag längtar verkligen. Svårt kommer det självklart bli att lämna huset, väldigt svårt. Men jag kommer få så mycket bättre där. Så februari, mars, april, snälla gå snabbt.

Min vecka med tråkiga och ointressanta inlägg fortsätter, haha jag har verkligen bloggtorka...




Med dig lever jag

När man ligger där brevid dig på morgonen, känner dina andetag mot min panna, dina varma armar i ett hårt tag om min kropp, då lever jag. När du kollar mig i ögonen, säger att jag är den finaste som finns, då lever jag. När jag vaknar upp på natten av att du viskar jag älskar dig i mitt öra, då lever jag. När jag är tillsammans med dig, DÅ LEVER JAG.

Love you always and forever. You are my heaven on earth!!

Bloggtorka

Idag direkt efter skolan så åkte jag in till dansen, och nu det första jag gör när jag kommer hem är att gå till kylen och ta cola. Men det är ju så underbaaaaart GOTT så jag bara måste ha! Imorgon har vi nationellt prov i svenska och jag undrar hur det kommer gå... bra eller dåligt? Tror jag kommer få helt hjärnsläpp då som jag alltid lyckas få.

Har verkligen ingen blogglust just nu så orkar inte sitta och skriva jättemycket men senare i veckan ska jag bli bättre på att blogga igen. Hörs!

Always and forever<3

SO DAMN BEAUTIFUL!

Love u so

Förlåt om jag varit dålig på att blogga i helgen, men har varit hos ängeln min hela helgen. Fast igår åkte jag till kusinerna och var där över dagen medans martin hade cup, sen åkte jag tillbaka till honom på kvällen igen♥ skulle aldrig klara en dag utan dig. Imorse så vaknade vi halv tolv sen låg vi kvar och mös i sängen. Sen så fick jag frukost på sängen av min älskling! To good to be true.



How many days in a year
She woke up with hope, but she only found tears?
And I can be so insincere,
Making her promises, never for real
As long as she stands there waiting
Wearing the holes in the soles of her shoes
And how many days disappear
when You look in the mirror, so how do you choose?

Fredag imorgon!

Ibland undrar jag hur kan man känna sig så tom när man är så hel?


Om ett tag så ska jag krypa ner i min sköna säng och kolla på tv och vänta på att babyboo ska ringa. Åker till honom imorgon efter skolan men på lördag morgon drar han klockan sju för han har cup.. men tror jag åker till kusinerna över dagen och tillbaka till honom på kvällen när han kommer hem. Jag älskar fredagsmys kvällar med älskling när man bara ligger i soffan och myser och gosar. Då lever jag.
Nattinatti♥



Romme!

Har har en skitbra dag i romme med mina söta brudar angelica och sandra:) Vi har garvat oss igenom dagen! Det var faktist första gången jag åkte sittlift för har aldrig vågat mig på det förut men nu märkte jag att det inte var något att vara höjdrädd för det var bara kul:) Första timmarna när vi åkte så snöade det så mycket att man knappt kunde andas. Men efter att vi hade ätit så slutade det snöa som tur var. Haha ibland undrar jag hur man lyckas göra så många knasiga saker på en dag! Men nu inriktar jag mig mest på sandra och angelica!;) Dom lyckades dra sig in i skogen där sandra åkte in i ett träd och skada knät, men endå så ville dom åka där ennu en gång sen men den gången drog dom sig också hahah! Thanks for the day sweeties!

Lägger ut bilder ifrån dagen när jag kan ta dom ifrån angelica:)
Ciao

♥♥




Romme imorgon

Den här skoldagen har varit riktigt seg. Både angelica och ida var sjuka fy fy på er:) hela dagen så satt jag och längtade hem till min världens martin som var hemma hos mig när jag kom hem♥ Men han har precis dragit för han kunde inte vara kvar så länge, och nu måste jag vänta tills fredag..

Imorgon så åker vi till romme med skolan, det var tänkt att jag angelica, ida& sandra skulle åka tillsammans men eftersom angelica och ida har blivit sjuka så kommer inte ida följa med och angelica vet inte riktigt än, men jag hoppas du blir frisk! Jag hatar också ankarliften i romme så vi kommer istället åka sittlift och jag är hur höjdrädd som helst så vi får se hur jag klarar mig haha.

Bild på hur piercingen blev:


Mina "fina nymålade" naglar blev också med på bild haha!

Love this song

Sitter och lyssnar på fullt med gamla låtar som man älskade när man var mindre! På något sätt så får jag en skön känsla över att lyssna på dom:) En låt som jag älskade för flera år sen och fortfarande älskar lika mycket är fighter med christina aguilera! Den låten är verkligen mig!

"Cause it makes me that much stronger
Makes me work a little bit harder
Makes me that much wiser
So thanks for making me a fighter
Made me learn a little bit faster"






Äntligen piercat!

Tjoho bloggen!
Nu har jag ÄNTLIGEN piercat min navel! Haha jag var verkligen nervös innan eftersom jag har fobi för nålar, så jag började darra! Men sen låg jag och tänkte att det endå inte kunde vara så läskigt men sen när hon trycker igenom nålen så tyckte jag faktist att det gjorde ont om jag ska vara ärlig:) men nu är jag skitglad över att ha det gjort! Blev jättenöjd:) hade nog aldrig klarat det häller utan världens bästa pojkvän som stog och höll mig i handen! Ville verkligen ha en mörklosa kula för det har jag alltid viljat haft men den var tyvärr slut så fick bli ljusrosa, men det är också jättefint. Nu sitter jag här och försöker dra bort plåstret vilket nästan är omöjligt! Sitter som sten:s får hålla på ett tag! Väntar också på att mamma ska laga mat för mion mage kurrar för fullt. SEEYA!:)


Dance soon!

Nu har jag precis kommit hem ifrån skolan och ska ta mig något att äta och senare så åker jag in till dansen! Åå vad jag har saknat att dansa eftersom jag var borta förra veckan. Den här dagen så har jag varit nervös hela dagen eftersom jag ska pierca naveln imorgon. Haha jag är faktist helt sjukt överdrivet nervös. Men kan inte rå för att jag har sån stor FOBI för nålar! Hjälp... men jag hoppas det går bra och att jag inte svimmar hehe. Sen så följer ju mina favotjejer och min favokille med så det tar ner nervositeten lite! Puuh, tur:) Den här veckan så går vi bara fyra dagar i skolan för på torsdag så åker vi till romme! Angelica ida och sandra kommer lyckas få med mig upp i sittliften! Har inte åkt det sen jag var kanske fem år och jag är så höjdrädd att jag nästan kan svimma där uppe!:D
Seeya!

Drömmer mig bort ifrån all snö till den underbara värmen.


RSS 2.0