Söndagar?

Jag undrar varför söndagar är så sjukt tråkiga. Det är en dag då man verkligen inte gör någonting! Fast vanligtvis så brukar jag vakna upp brevid älskling på morgonen och det är en bra början på söndagen. Men den här söndagen har vart sååå tråkig! Förutom dom tio minuter när jag pussade på min älskling men tio minuter av hela dagen är inte speciellt mycket. Mitt hjärta skriker efter dig varje sekund jag inte är med dig. Nu har jag precis smörjt in mig med ett lager brun utan sol, blek vill jag inte vara. Så nu väntar jag bara på att min världens bästa pojkvän ska ringa.

På tisdag ska jag pierca naveln och jag är så j*vla nervös! Haha det är helt sjukt. Kommer antagligen svimma när jag får nålen igenom naveln. Nej fy, fy! Vill man vara fin så får man lida pin:)



Ps. saknar angelica som jag inte träffat på över en vecka!

Ny header

Gjorde om min header lite, kanske lite slarvig men orkade inte hålla på mer med den nu:) får fixa mer sen!
Innan:


Efter:


Söndag:(

Är inte alls på blogghumör men slänger in ett inlägg endå. Idag är det den tråkiga söndagen, när man ska tillbaka till skolan dagen efter... Tråkigt!:( Fast jag hade endå längtat till den här dagen för vi ska åka till älskling sen och hämta alla mina saker och då får jag äntligen träffa martini! Miss you so. När jag kommer hem så måste jag sätta mig och göra något nationellt prov ifrån förra året:( Vill inte tillbaka till skolan, vill tillbaka till orsa! Men tre veckor kvar bara, sen det efterlängtade lovet:)






I'M SOOOO IN LOVE

Sekunder utan dig blir timmar, minuter utan dig blir dagar, timmar utan dig blir månader, dagar utan dig blir år! Varje sekund vill jag ha dig vid min sida, varje sekund vill jag ligga i din famn, varje sekund vill jag känna dina kyssar. My hero, du kom med livets mening. LOVEYOUSO<3


Lördag

Idag så åkte jag in på öppet hus på jensen gymnasium eftersom beteendevetenskap kommer finnas där också, men fick ingen kick om att jag vill gå där! Nixpix, utan för mig så blir det helt klart risbergska:) efter det så skulle vi åka och pierca min navel men där jag först tänkte ta hade dom renovering, då tänkte jag åka och ta på ett annat ställe men där var det stängt idag! Så får helt enkelt pierca på tisdag isället:) nervös... Lite senare så kommer ida hit:) angelica kan tyvärr inte så det blir bara ida som kommer över på myskväll!
HA DET BÄST!

En dag utan dig känns som ett år! ALWAYS AND FOREVER.


Sova utan älskling...

Ligger i min säng och ska snart sova. Kommer aldrig kunna somna, inte när jag inte har martin brevid mig... vill ha en snarkande pojkvän brevid mig som kan värma mig och hålla om mig hela natten, vill inte sova själv:( du värmer mitt hjärta.

Imorgon så ska jag kanske pierca min navel, hjälphjälphjääälp!! Men är inte helt säker än på hur det blir, kanske fegar ur precis innan också! Nål igenom naveln är inte det mysigaste. Nu ska jag göra ett försök att sova även fast jag inte vill sova själv. Tur att man har katten:)
Godnatt!

Bild ifrån orsa på mig, carin(martins mamma) och sandra(martins låtsassyster). VILL TILLBAKA!


ILOVEYOU

Du väcker liv i mig! Jag kan knappt fatta hur underbart jag har det med dig. Den här veckan med dig har vart helt underbar, som paradiset. När jag ligger i din famn, känner ditt hjärta dunka och känner dina läppar mot min panna, då är jag trygg, då kan inget få mig osäker eller olycklig. Det är så svårt att vara utan dig, men älskling snart flyttar jag äntligen till örebro och då bor vi äntligen närmre varandra. Det finns skit som händer nu men under den här veckan med dig har jag inte enns behövt tänka på det! Med dig kan jag vara mig själv, utan att känna att jag inte räcker till. Vi har en framtid tillsammans det vet jag. Du fick mig att blomma!! När jag är med dig så kan jag känna blodet rinna igenom min kropp, jag kan höra mitt hjärta dunka för dig. Aldrig mer du-eller-jag utan det finns vara VI. DU ÄR BÄST<3


Orsa!<3

Nu kommer mer bilder ifrån orsa!:D
Min världens bästa♥







Min tiger<3





Det är så mycket bilder att jag inte kan lägga ut alla nu, men lägger ut mer imorgon:) ha en bra kväll!

Underbar vecka<3

Tjohoo bloggen!
Nu är jag hemma efter en underbar vecka med martin! När jag satte mig på tåget hem så ville jag nästan springa ut för den här veckan har gått helt sjukt fort. Det känns som att jag har varit borta i två dagar istället för sju! Idag så har jag och älskling åkt tåg ifrån tolv till fem. Vi fick inte plats med dom andra i bilen men tåg är roligare!:) Men hade absolut kunnat varit borta en vecka till. Nu måste man tillbaka till tråkiga skolan igen...

Veckan har varit helt underbar som helst! Vi har åkt skidor i fem dagar, fast dock inte så jättelänge hela tiden för det är ju så kallt! Men ett par timmar om dagarna blev det iallafall:) igår så var vi på "orsa björnpark" och kollade på björnar och tigrar och jag har kommit på att jag vill ha en tiger! Fast en tam... vill inte bli uppäten! På kvällarna så har vi myst framför en bra film eller myst ute i snön. Plump har vi också självklart spelat på kvällarna;) det är ett måste när man är bortrest! Och det är kul att se älskling när han förlorar för han är en riktigt dålig förlorare hehe! Fast jag kanske inte häller är världens bästa förlorare. Men nu känns det så tomt att sitta här utan älskling... det är helt sjukt att en person kan få än att må så bra. Nu har jag ett stort tomhål i mig.. I'll always love you!!


Lägger ut några bilder nu men mycket mera kommer senare.
Seeya!






DUDUDUDUDUDUDUDUDU<3

Ett och ett halvt år på lördag!

Just nu sitter jag i soffan med sötnosarna, dom är betydligt piggare än mig jag halvsover nästan hela tiden hehe. Men medans dom kollar på sweet home alabama så får jag passa på och sova:) vi har precis kollat dagboken och varit väldigt kärleksfulla... bästa filmen!!

Det här blir det sista inlägget innan jag åker för imorgon hinner jag inte blogga, men ni får ha det bäst! Det ska iallafall jag ha. En vecka med älskling! Åka massa skidor, sitta och mysa i stugan på kvällarna, ute och snöpula varandra, basta, ha det underbart. Åå vad jag längtar!!

På lördag så firar jag och älskling också ETT OCH ETT HALVT ÅR! Kan inte förklara med ord hur lycklig jag är med dig, men du får mitt hjärta att sväva. JAG ÄLSKAR DIG!!!!

Hörs nästa fredag alla!:D

Imorgon åker VI

Tjoho bloggen!
Kom precis hem ifrån skolan och nu sitter jag och äter en macka, måste snart dammsuga mitt rum sen packa, nu är det bara en dag tills jag åker! Jiho!

Om ett par timmar så kommer my sweethearts angelica & ida hit! Sen sover dom också hos mig så vi ska ha myskväll med dagboken och en chipisskål. Vi har fredagsmys idag isället;)

Jag tror inte att jag kommer kunna blogga när jag är borta för tror ingen har internet med sig. Men jag får skriva massa när jag kommer hem istället;) men får hoppas på att någon tar med sig internet hehe. Fast det spelar egenligen inte sån jätte stor roll för när jag är borta med älskling en vecka så vill jag inte sitta och blogga jättemycket:)
HÖÖÖÖÖÖRS!

Bamsen kommer inte få plats....:'(




Älskling kommer snart!

Den här dagen var verkligen skön för vi slutade ett och hade en två timmars håltimma där emellan:) jag angelica&ida ville inte ha fisken i skolan, för bläää fisk är det äckligaste som finns. Så istället gick vi tre och delade på en pizza haha;) nu har jag bara två skoldagar kvar och jag längtar ihjäl mig tills jag åker med älskling!!!

Snart kommer min martini hit, i miss you so:( men nu kommer han iallafall om en timma och sen är det bara en dag då vi inte träffats och sen har vi äntligen en hel vecka tillsammans. På lördag firar vi ett och ett halvt år och jag har aldrig kunnat drömma om ett så underbart liv med en sån underbar kille! Du och jag♥

Imorgon så kommer angelica& ida till mig och sussar för mamma och pappa åker till åre så vi ska ha en mysig filmkväll innan jag åker:) antagligen kommer vi vara uppe för länge och vara dödströtta dagen efter i skolan!

Ke$ha:






One tree hill<3

Nu sitter jag i soffan och kollar på världens bästa program, då menar jag självklart one tree hill<3 Hihi och det här avsnittet får ett litet plus för att bevin och skills kollar på "dagboken" och hon säger att det är världens bästa film och det kan jag verkligen hålla med om;)

Egentligen så skulle martin komma till mig nu efter skolan men han mådde dåligt så han kunde inte... bajs jag längtar ihjäl mig efter honom, det blir ett stort tomrum i mig. Men han kommer imorgon istället tror jag:) Sen har vi en hel vecka tillsammans! Nu ska jag snart dammsuga mitt rum, sånna där roliga saker man helst inte gör... Sen lite senare så ska jag också välja mina gymnasieval.
HÖRS:)

Love you honey!!!<3

Jag är livrädd...

...för ankarliftar! Jag har verkligen riktigt mycket fobi för dom! För det var så att för några år sen när jag åkte skidor så FASTNADE jag i en sån!:( haha det var värre än det låter! Jag fastnade och drogs med i liften hängandes och åkte upp på någon j*vla träramp och det gjorde så ont! Så efter det har det inte blivit något ankarlift för min del, jag har klarat mig på knappliftar istället haha... Fast i sälen klarar man sig rätt bra på det för man kan komma rätt högt upp med knapplift!

Men nu när jag åker till orsa så tror jag inte att älskling vill stå och åka knapplift med mig hahah, så nu måste jag få bort fobin och åka den där dumma liften... Fast eftersom han håller om mig hårt så kommer jag känna mig säkrare men endå tycker jag att det är så obehagligt! Haha a secret you did't know about me...



Längtar

Nu sitter jag i soffan och har det skönt och har precis kommit hem ifrån den älskade dansen! Åååååå vad jag älskar att dansa:) som sagt, dans är ingen sport det är en livsstil! När jag skulle göra hopp upp i luften på gruppdiscon så sträckte jag ljumsken:( så nu har jag väldigt väldigt ont och det är inte skönt. Men det får jag tåla;)

Nu sitter jag och längtar ihjäl mig tills på fredag, ska bli så skönt och underbart att åka bort med min martini en vecka! Skitskönt att få slippa angelica... HAHA NEJ SNUTT jag driver!:) Haha jag är på bus humör just nu så måste dra in lite dåliga skämt;) haha skärp dig denise:@

DANS!

Nu är en tråkig skoldag avklarad! Fast dagen var inte så jättejobbig förutom att jag var väldigt trött... Men nu är jag pigg för snart ska jag in och dansa! Åå vad jag har saknat dansen nu när jag inte dansat på en månad! Men nu äntligen drar det igång igen. Så dansar först en timma gruppdisco sen en timma pardisco, denise<3dans.



Nästan pank igen

Idag har jag varit i örebro hela dagen. först runt i affärer sen till fjugesta och pussas med min älskling sen tillbaka till örebro och åka runt i affärer. Jag köpte ett headset för jag behövde verkligen eftersom mitt till min ipod är så dåligt för basen är sämst. Men nu har jag äntligen köpt mig ett bra. Efter att vi hade handlat klart så åkte vi till mina kusiner och firade min kusin. Varför ska alla växa upp och bli stora?:(




Idag är det söndag...

Godmogon bloggen!:)
Nu har angelica & ida precis dragit hem, vi hade det jättemysigt igår/inatt, älskar er bus<3 Haha vi kollade scary movie och skrattade oss igenom filmen. Våran humor;) sen kollade vi också på någon väldigt konstig thriller men den var rätt okej endå:)

Nu ska jag snart in till örebro för vi ska till kusinerna. Sen ska vi också åka till min världens bästa och lämna skidorna:)
Seeya!



Bild på hur min mobil blev när jag fixa till den lite hihi:D



Old times!

Haha lyssnade ni också på bubbles när ni var mindre? Det gjorde iallafall jag och angelica och nu ville vi ha lite tillbaka minnen och lyssna på dom igen hoho;) fast dom här två låtarna är ju faktist rätt bra(hehe) för man blir väldigt glad över att höra dom! Old times:




Med mina tjejer

Nu sitter jag och angelica hos mig vid en varsin dator, haha vilka nördar vi är! Inatt så sov jag hos min martini och åkte hem med kvart i två bussen idag, då träffade jag angelica på stan på direkten så gick vi runt och mös lite. jag köpte en till tjocktröja från gina och ett pannband till orsa och mobilsmycken hihi;) min mobil är så ful och repig så nu ska den bli fiiin!

Om ett tag kommer ida också hit och då ska hon jag och nelican laga god mad och ha mysiskväll! Sen sover mina älsklingar här:)

Seeya!;)




Italien!!

Den här dagen har jag faktist inte suttit vid datorn knappt någonting mot vad jag brukar haha;) kanske max 25 min? Duktigt för att vara mig faktist. Men har pluggat svenska. Prutt på skolan! Sen har jag tränat på crosstrainern väldigt länge. Så datorn har varit bortvald idag. Bravobravo denise du gör framsteg.

Just nu så sitter mamma och pappa och kollar på utomlands resor till ITALIEN! Så vi åker antagligen till italien isommar. Vilket jag tycker är underbart för jag verkligen älskaaaar italien, dom har ju väldigt god pasta och pizzor hehe... Men själva landet är hur underbart som helst! Så jag, älskling, mamma, pappa, syrran och jocke hennes pojkvän åker. Hoppas bara att det blir av nu!:)

Godnatt♥

<3

Min dator som jag fick i julklapp, tycker verkligen att den är jättebra!:) Och jag älskar att den är så liten för då kan jag bära runt på den hela tiden. rosa♥

Fredag imorgon!

Nu sitter jag i min säng och har precis kommit hem ifrån skolan, haha vi åkte skridskor idag och jag trodde verkligen att det skulle gå helt åt skogen för jag har blivit sämst på att åka vilket jag inte varit förut, men jag var faktist inte lika dålig som jag trodde! Jag kunde faktist endå åka rätt bra haha!;)  Nu ska jag sätta mig lite framför tvn sen måste jag sätta mig och plugga. Vill inte... Men det går rätt fort i hope.
Hörssss!




Brabrabra

Gammal favorit!!!;)

Christina aguilea - dirrty
Ah, dirrty (dirrty)
Filthy (filthy)
Nasty (ho), christina you nasty? (yeah)
Too dirrty to clean my act up
If you ain't dirrty
You ain't here to party (woo!)

Ladies (move)
Gentlemen (move)
Somebody ring the alarm
A fire on the roof
Ring the alarm (and I'm throwin' elbows) x7

Ooh, I'm overdue
Gimme some room
I'm coming through
Paid my dues
In the mood
Me and my girls gonna shake the room

DJ's spinning (show your hands)
Let's get dirrty (that's my jam)
I need that, uh, to get me off
Sweat'n til my clothes come off

It's explosive, speakers are pumpin' (oh)
Still jumping, six in the morning
Table dancing, glasses are crashin' (oh)
No question, time for some action

Temperature's up (can you feel it)
'bout to erupt
Gonna get my girls
Get your boys
Gonna make some noise


Denise hjärta martin

Idag blev det ennu en dag då vi fick sluta tidigare för vi hade inställd lektion:) jag drog direkt hem och mös med älskling som kom hem till mig när jag kom hem! Vi har legat i sängen och sovit och sen legat och busat och mysit. Min knasboll! You make me laugh!!! Nu går jag bara iskolan i två dagar plus en vecka innan jag åker. Åå vad jag längtar att komma ifrån skolan! Och få en hel vecka med världens bästa.

Nu ska jag kolla på tv ett tag sen ska jag träna crosstrainer. Undra hur länge jag orkar hålla ut idag, haha har ju så otroligt ont i kroppen...
HA DET BÄST ALLA:)


Tv och nappar

Nu sitter jag i soffan med my pink love och kollar på 2 1/2 män och äter nappar! Jag fattar inte riktigt vad som är det roliga med skämten i det programmet haha, men det är väll killhumor! Tänkte gå in på sidan om gymnasievalet och kolla lite hur man gör när man väljer, även fast jag vet vad jag vill gå så är jag rädd för att jag ska ändra mig! Men nejnej, det gör jag nog absolut inte. Så tänker välja i veckan eller nästan vecka för sen åker jag och kan inte välja. ÅÅ ingen skola på en hel vecka!! Underbart:)

Angelica

My sweetie







Danssugen

Idag fick vi sluta skolan två istället för fem över tre för vi hade inställt! Det var verkligen skönt för jag var så otroligt trött. Men nu är jag inte trött längre så nu sitter jag i soffan och kollar på lite allt möjligt på tvn, om ett tag ska jag träna crosstrainer men först vill jag slappa ett tag!:) Jag har träningsvärk i hela ryggen och i armarna från boxningen igår på idrotte, ajjajj! Haha kanske tog i lite för hårt:(

Jag sitter här och är jättedansugen! Men på måndag drar dansen igång igen och jag längtar verkligen. Kommer dansa gruppdisco och pardisco samma dag så får extra mycket dans på måndagar och det är underbart! Love to dance♥



Längtar

Nu ligger jag i min säng och är skittrött! Ligger och väntar på att älskling ska komma hem så kan han ringa. Kan inte somna innan jag fått höra hans röst. Nu längtar jag verkligen tills jag åker bort med älskling en vecka! Går bara i skolan den här veckan och nästa sen åker jag till orsa med älskling på skidsemester i en vecka:) tror det kommer bli hur mysigt som helst. Jag och älskling kommer antagligen få åka tåg ner för vi blir för många i deras bil men det gör inte mig något för tåg är mysigt! Så nu måste jag hålla ut i två veckor vilket jag knappast gör haha!
GODNATT:)

always and forever

DET BÄSTA SOM NÅGONSIN HÄNT MIG! 23/7-08!
Nothing can take you away from me!




Min låt till dig älskling:

You're the meaning in my life
You're the inspiration
You bring feeling to my life
You're the inspiration
Wanna have you near me
I wanna have you hear me sayin'
No one needs you more than I need you

Denise hatar skolan

Nu sitter jag i soffan och har precis kommit hem ifrån skolan, direkt när jag kom hem så satte jag mig framför brasan för mina ben var is... Jag vill ha sommar! Man blir alltid så mycket gladare på sommaren! Vi har bara gått tre dagar i skolan nu och jag är redan hur skoltrött som helst. Kanske stressen inför alla nationella prov och gymnasievalen. Sen har vi prov imorgon och det är verkligen INTE kul. Det blir ett lite klagoinlägg på skolan men mitt humör är inte det bästa just nu för jag är trött och seg plushuvudvärk så känner inte för att vara glad. Nu måste jag plugga jippi jättemysigt!
Hörs så länge:D

jessica alba



Söndag....

Nu börjar dom här tråkiga söndagarna igen... När man vet att man ska till skolan dagen efter och man blir puppig bara över att höra tanken:(
Igår hade jag och älskling bara en mysdag framför filmer. Man kan inte sätta sin fot utanför huset det är omöjligt:s imorse när vi låg och brottades och busa i sängen som vi alltid gör så råkade jag få ett knä över örat så nu har jag fått en bula haha! Men så går det:) Nu är jag hemma och ska snart göra en jätterolig sak, plugga till prov... ÅÅÅÅ! Vi har prov redan på tisdag och tanken dödar mig för min hjärna har inte riktigt kommit igång igen.

Sol,värme,sommaaaaaar!



When a girl loves a boy

Jag älskar att få somna i din famn, jag älskar att få ligga i din famn och höra dig säga fina saker, jag älskar att visa upp oss för världen, jag älskar alla underbara stunder vi har tillsammans, jag älskar sättet du bryr dig om mig på, jag älskar att det alltid kommer vara vi, jag älskar dig!!!!!!

You are my angel in the night. MY SWEET SWEET BABYBOO<3


Ps. Min lille söte katt är också självklart min älskling!




Bio with my babes

Tjoho!:D
Idag efter skolan så åkte jag till till stan med nelican & ida!♥ Vi gick runt lite och jag fick med mig lite saker hem;) sen gick vi också till donken och åt lite snabbt, sen raka vägen till bion! Vi var kanske lite efter med att se new moon men den såg vi iallafall:) vi hade självklart jättemysigt och angelicas dumma kommenterar gör alltid stämmningen bättre. Och den korta biten när vi gick till bussen kändes som evigheter i kylan. 25 minus?:( lite för kalltttttt.
Imorgon så åker jag till älskliiiiiiiiiing men jag hinner säkert slänga in ett blogginlägg innan!







Crosstrainer

Nu har jag precis tränat crosstrainer, var ett tag sist för jag har fuskat lite och inte gjort lika ofta som jag bestämde! Men nu ska det bli ändring så nu ska jag träna varje dag:) Nu ska jag duscha sen sätta mig med den otroligt roliga spanska uppgiften........
Hörs!:)


Gymnasievalet

Nu är det inte länge kvar tills vi ska välja gymnasieval, jag är väldigt säker på vad jag ska välja, beteendevetenskap som första val och estetdans som andra! Så jag har faktist ingen bestlutsångest alls, men det har väldigt många vet jag. Men vad ska ni välja på gymnasiet? Och är det någon som går betvet och kan säga hur det är?:) Jag har bara hört bra om det så det ska absolut vara mitt första val. Plus att jag vill bli soccionom också så det passar perfekt!




Back to the school...

Nu är iallafall en enormt tråkig skoldag avklarad! Fast hade det ju självklart mysigt med mina tjejer, men att sluta halv fyra första dagen är inte det roligaste.  På håltimmen så gick jag angelica och ida och unnade oss lite gott på 47:an, det fick bli en pommes tallrik haha;) men vi brukar inte gå dit, faktist första gången nånsin som vi går dit på skoltid! Min lilla nelican har lyckats bli sjuk igen så jag får hoppas att hon blir frisk tills imorn eftersom då ska hon jag och ida på bio och ha mysigt!

Nu ska jag plugga lite spanska.. plugg redan första dagen jättemysigt. Men det var något jag skulle göra på lovet och lyckades glömma så får göra det idag istället. Men jag är nästan klar jiho!



Pierca naveln

Direkt när jag kommer hem ifrån fjällen så tänker jag gå och pierca min navel! Bara det att det finns ju en liten hake... denise och nålar ni vet... Så det är knappt att jag vågar gå dit och känna hur dom trycker igenom en nål igenom magen på mig. Men det är ju så snyggt så jag tänker gå dit endå och få det gjort! Du måste våga denise:@
Men alla som har piercingar i naveln, tyckte ni det gjorde ont?:)


Jessica alba

Now we talk beautiful!



För kallt ute

Har blivit lite segt med bloggande för min del! Men jag har roligare saker för mig än att sitta vid en dator hela dagen:) Igår så följde jag med älskling hem och under de 20 minuterna som vi var på stan höll vi på och frysa ihjäl... Nu är det verkligen för kallt:( på kvällen kom alla martins kompisar till oss och dom satt och spela poker vilket inte är min grej så jag satt istället och kollade på med mitt colaglas. Det här jullovet har jag druckit cola VARJE dag! Vet inte enns om jag vågar ställa mig på vågen... haha nää får hoppas att det inte är så illa!

Imorgon börjar skolan igen... läxor...tidiga morgonar...stress... Ja det är en mardröm. Jag vill inte tillbaka! Men det är bara att bita ihop och hålla ut i två veckor!




Tre dagar kvar

Imorse gick jag faktist upp väldigt tidigt för att vara mig, redan tjugo över tio så var jag uppe ur sängen! Men jag känner inte för att sova bort dagarna nu när lovet snart är slut.. Jag ser verkligen inte fram emot skolan, men jag åker ju kanske till fjällen med älskling nu i januari och om jag gör det så går jag iallafall bara i skolan i två veckor innan jag är ledig en vecka! SKÖNT:)

Nu håller jag på och gör mig iorning samtidigt som jag kollar på tv och sitter lite vid datorn:) Min världens bästa kommer om ett tag! Och imorgon så följer jag antagligen med honom hem så kommer inte blogga.
HÖRS!:)




Hundtricket!

Hihi något man bör veta om denise är att jag ÄLSKAR hundtricket!;) Den här scenen är hur j*vla vacker som helst jag gråter alltid för att det är såååå otoligt gulligt! Hoppas alla människor sätt den här filmen annars har man gått miste om något haha;) någon mer än mig som håller med om att den här scenen är helt underbar?


Snart sängen

Snart ska jag gå och lägga mig med my pink love i sängen. Jag hatar att sova själv, det tråkigaste som finns:( men imorgon kommer älskling hit så då slipper jag sova själv! Har varit utan honom i en dag och det känns som tusen år, men det är så när man är kär, och jag är inte bara kär, utan hur j*vla kär som helst!


Så fin

Gammal låt, men så sjukt fin!
Men visst blir man nästan lite ledsen av låten?

Justin bieber - where are you now



Med stumpan

Idag så var jag och nelican badvakter åt mina kusiner på badhuset när dom hade kalas. Efter det så åkte vi hem till mig och lagade god mat! Köttfärssås och mackaroner hoho;) just nu sitter vi i soffan och kollar på tv, vi har också precis lyckats fått i oss all våran knäck. Nu måste jag vara lite mer social med stumpan!
HÖRS!:)


JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA

Jag älskar att ha dig vid min sida, bara en dag utan dig kan bygga upp ett stort tomrum i mig. Vill kunna hålla om dig varje sekund. JAG ÄLSKAR DIG!





Kan inte bestämma...

Är nästan mest sugen på den i mitten, för den är mest mig! Men dom andra är ju också så snygga, men vilken tycker ni är snyggast?


Lovet snart slut...

Just nu ligger jag i min säng och har precis duschat och känner mig väldigt seg, känner att huvudvärken är på G också:( men det känns som jag har hållt igång nu ett tag och aldrig tagit det lugnt så ikväll har jag en liten slapparkväll med mig själv framför bra filmer!

Nu är det inte länge kvar tills man ska tillbaka till den "jätteroliga" skolan igen. Jag tycker lovet har gått aldelles för fort! Jag vill inte tillbaka till skolan, vill inte, vill inte:( sen har vi alla nationella prov nu. Haha hur ska det gå för mig i matten? Ja, jag är inte någon kung på matte...


Rachel


V A C K E R


Seeeeg...

Dåligt med bloggande, men har inte haft tid;) den här dagen ska jag bara ta det lugnt för jag känner mig rätt slut, om ett tag så ska jag ringa maja min maja min bitska lilla piraja också som jag inte pratat med eller träffat på evigheter! Men nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på någon bra film för jag är såååå trött!
Hörs!:D


RSS 2.0