Ingen blogglust...

Slänger in ett inlägg innan jag ska ut och springa. Kom hem för ett tag sen och det första jag gjorde var att sätta mig i soffan och kolla på dom gamla beverly hills avsnitten♥ vill se mer så ska in på internet och kolla alla avsnitt sen! Men nu ska jag ut och ta en springrunda. Hoppas jag inte tappar bort mig i nya området bara ihi. Får hoppas på att vädret håller i sig och är lika bra på torsdag-fredag för då ska vi tälta med klassen. Snart underbart sommarlov! Sol,bad,glass,pojkvän,vänner,halmstad,skåne,skärgårn


Underbar helg!

Förlåt för min dålia uppdatering! Men har verkligen ingen lust att blogga just nu. Nu när sommaren börjar så gör man häldre annat än att sitta vid datorn hela dagarna:D

Helgen har varit jättemysig♥ min bästa angelica kom hit och sov i fredags! Vi drog in en stund till stan för tanken var att vi skulle shoppa. Men vi hitta ingenting! Så vi åkte hem lika fort igen. När vi var hemma hos mig så kollade vi på sunes sommar HAHA den filmen är för underbar verkligen. Jag och angelica sittet och skrattar åt skämten innan dom kommer så mycket älskar vi den filmen! Jättemysig kväll och natt med min tjej. Igår så åkte jag till min fina martini♥ på kvällen så åkte vi in till the city och träffade några av hans klasskompisar och gick på festivalen som är här i örebro. Banden var pruttdåliga men det var mysigt att vara där! Idag har jag och min martini legat och myst på studsmattan i underbara solen nästan hela dagen. Eftersom vädret var så bra så ställde jag mig också och måla när jag kom hem så jag tjänar lite pengar nu till sommaren. Sen tog jag en varm dusch och skrubba bort all gammal hy så jag får en finare bränna sen. Pussipussi!

Bytte nyss navelsmycke till ett hängsmycke, blev fint med ljus kula! Hoppas bara inte att naveln börjar krångla nu eftersom jag byter till hängsmycke. Fast har haft den i fyra månader så ska nog inte vara några problem. :D


Bye bye dear house

Idag så hade vi företagare för en dag iskolan, så jag angelica& ida har stått utanför ica hela dagen och sålt fikabröd och rabarber. Haha ibörjan trodde vi inte att vi skulle få ihop någonting men vi fick iallafall ihop över 700 som tur var. Jättemysig dag med mina knasflickor

Imorgon har vi däremot en vanlig skoldag men det är en av dom sista innan sommarlov! Sen slutar vi också tjugo över ett på fredagar som är väldigt skönt. Imorgon så får hon som ska flytta in i vårat hus nyckeln så nu kommer jag aldrig mer vara där. Aldrig mer i mitt barndomshem. Glömmer aldrig mina 16 år där. Älskade hus



Moppetur till örebro

Det här har varit en bra dag! Även fast jag var ledig idag så steg jag upp tidigt imorse för att åka med pappa till nora. Jag, julia och sanna skulle till örebro med mopparna:D först trodde jag att vi skulle hamna någon helt annanstans än örebro haha men vi klarade oss hela vägen utan ett enda problem! Vi körde faktist rätt hela tiden lite småläskigt när man kom ut på stora vägarna i örebro med alla bilar men annars var det faktist jättekul med en liten roadtrip på moppe! Och det tar ungefär 50 minuter att åka dit med moppe, inte lång tid alls! När vi kom dit så var vi helt stenfrusna gick inte enns att röra tårna! Så innan vi gick runt på stan så gick vi till mc-donalds och värmde oss hihi. Efter ett tag så kom min martini och vi åkte hem till mig, jag tog moppen och han cykla. Och det tar bara 20 minuter att cykla till lillån ifrån stan så jag kommer nog absolut cykla istället för att ta stadsbussen sen:)

Dumma regn

Idag började jag klockan tio för vi hade orienteringsprov iskolan, haha springa i skogen när det regnar är inte sådär jättemysigt. Men jag angelica& ida tog vg-mvg bana och vi klarade den! Direkt efter så fick vi sluta så vi slutade vid kvart i elva. Då drog vi till ida och baka massa som vi ska ha till något som heter företagare för en dag som vi har iskolan på torsdag. Haha vi var lite småklumpiga några gånger men det är sånna vi är och det är det som jag älskar med oss! Föralltid vi mina tjejer♥

Nu sitter jag här och är hur slut som helst! Min kropp gör inte riktigt som jag säger åt den, den är någon helt annanstans. Prutt på den. Ikväll så ska jag mysa med min söta mamma framför tvn eftersom det är kval till melodifestivalen som är på lördag. Det är alltid lite kul att kolla på alla dåliga låtar som vissa har:) Puss/d


New room♥

Som sagt så är rummet inte alls klart, har ju bara bott i det sen i lördags. Men här är lite bilder på hur det ser ut än så länge. :)




Tatu

Kommer ni ihåg tatu? Hade nästan glömt bort dom ett litet tag men nu har jag deras låtar på hjärnan igen:D Dom här var mina favoriter när jag var mindre!






Nu är jag örebroare

Nu sitter jag här i mitt nya hus och försöker intala mig själv med att jag faktist BOR här. Vill inte tillbaka till det gamla huset nu för det gör så ont att veta att det snart inte är vårat längre. Så jag väljer att inte gå in där igen för det ger för mycket tankar i huvudet och det är väldigt svårt:(

Nu har vi iallafall flyttat och jag har redan fått ordning i mitt rum! Vi ska köpa till lite saker, som fotölj och lite småsaker men rummet är nästan klart:) rosa gardiner,rosa lampor och mer rosa saker ska dit. Känner mig knappt hemma i rummet när det inte är så mycket rosa. Och nej jag är ingen galen fjortis som gillar rosa bara för att utan jag älskar helt enkelt bara rosa. Bild på hur mitt rum är lägger jag nog antagligen in senare! Kändes jättebra att ha martin här hos mig dom första två nätterna men inatt ska jag sova själv men jag får se till att inte tänka så mycket så går det säkert bra. :)


22 månader igår, du är allt!♥

Kommer älska området!

Nu är vi hemma efter att vi har varit i huset i några timmar, jag älskar verkligen området! Känner att jag kommer trivas. Bara barnfamiljer som bor där och det finns minst 5 barn i två årsåldern som springer runt och är urgulliga. Hihi! Nu så ska jag mamma pappa och linda(min syster) grilla mumsimums. Efter det så fortsätter packningen. Känns lite skumt att det är sista natten någonsin som jag sover i det här huset! Väldigt ledsamt faktist. Men imorgon kommer jag till ett sprillans nytt hus så får se det ifrån den ljusa sidan:)

Satte på lite mer smycken på min mobil igår tycker den blir så tråkig utan!:D Fast ska ta bort alla gamla sen och sätta på nya istället:)


JAG FLYTTAR IMORGON!!!!

Äntligen underbar helg!:) jag ska packa hela dagen eftersom jag flyttar imorgon(HIHIHIHI). längtar hur mycket som helst! Ska bli så grymt kul att komma till ett nytt hus. Men jag tycker det är urjobbigt att packa allt och då slänger man endå bara ner allt, sen ska man plocka upp allt också! Jaja man flyttar ju inte varje dag. Men tyvärr så kommer jag inte kunna blogga ihelgen eftersom jag är i full gång med flytten. Sen är också min martinii hos mig tills på måndag så vill inte blogga då. Men på måndag bloggar jag igen:)

Pappa kommer snart hem med en ny kamera till mig som jag sitter och väntar på! Eftersom min förra gick sönder så fick jag använda mamma och pappas men nu får jag äntligen en egen.

Nyklippt

Halloj! Idag har det verkligen varit hetthetthett. Men det är inget man klagar på! Sommaren är här och det är helt underbart. Idag när jag kom hem så satte jag på mig shortsen och mina flipp flopp och fick värsta underbara sommarkicken:D Nu är det precis tre veckor tills jag får sommarlov. Tre veckor! Längtar som inni!

Gick till frisören idag när jag kom hem ifrån skolan, jag hatar verkligen att klippa mig:( men nu är dom slitna topparna borta så det skulle endå inte kunna växa mer men nu kan det växa som tur är! Frida var jätteduktig på att klippa iallafall!:)

Allt för dig

Han som får mig att le, han som ger mig all kärlek jag behöver, han som limmar ihop mina sår, han som alltid förstår, han som gör allt för att skydda mig, han som ger mig vingar, du är han!


Bye bye beautiful house

Har lovat att lägga ut bilder på huset jag bor i nu också så nu kommer lite mer bilder. Bor bara kvar i det här huset i tre dagar till. Kommer sakna det här huset väldigt mycket men det får jag ta. Jag längtar så sjukt mycket till örebro!





Mitt rum


Denisehjärtamartin

När jag kom hem ifrån skolan idag så kom min älskling till mig och gjorde mig överlycklig. Tack för att jag har dig världens finaste!♥ Lite synd att han inte hann vara här så länge men snart(tre dagar) så bor jag i örebro och vi kan äntligen träffas oftare!

När jag stog och drack vatten förut så märkte jag att det kryper en spindel på mitt bröst och jag var på väg att kissa på mig för jag hatar spindlar!:( Ushushush det enda som suger med sommaren! Men i min panik så lyckades jag slå ner den så den tillome dog, puuh.

Vi fick ju nyckeln till nya huset igår, så här är lite bilder på hur det ser ut!






Lägger ut mer bilder när vi flyttat! Lägger inte ut någon bild på mitt rum för det vill jag inte göra förns det är klart:) men känns superkul med ett helt NYTT hus där ingen annan bott.


Idag får vi huset!

Jag och ida gick till solariumet direkt efter skolan och solade, kändes skönt med lite färg! Men jag är inte solaruim missbrukare faktist bara andra gången jag solar:) när vi gick hem ifrån skolan så börjar det helt plötsligt spöregna och på 20 sekunder så var man genomvåt! Fast det var endå lite skönt med kallt regn efter ett varm solarium:D

Idag får vi nyckeln till huset! Bara fyra dagar tills jag flyttar och jag längtar ihjäl mig efter mitt nya rum!:) Vet dock inte hur det kommer vara att veta att jag aldrig mer kommer bo här.. men jag har iallafall martin brevid mig dom första nätterna! Jag tror jag vänjer mig väldigt snabbt med allt nytt, känns bara lite konstigt eftersom jag bott här hela mitt liv:) Men nytt hus ska bli underbart!



Alltid och förevigt

DU ÄR MIN I ALL EVIGHET♥ Älskade du!

Good charlotte

Good charlotte var mina och angelicas idoler när vi gick i sexan så måste lägga ut några bra låtar med dom som jag fortfarande gillar hihi!:D



Den här låten är föööör underbar!





Summerday♥

Idag har det varit underbart väder! På rasten så gick jag och mina underbara tjejer och köpte noraglass (Hasselnötsmak såklart!) och det var min första för iår;) Hur gott som helst! Om ni någon gång tar er en tur till nora så ska ni absolut köpa noraglass hihi. Det var iallafall jättemysigt att sitta i den varma solen och äta hasselnötsglass. Inte alls lika kul att gå tillbaka till lektioner igen när man häldre sitter ute i solen och gör roliga saker! Hann sola i en liten stund när jag kom hem men sen gick solen i moln:( pruttprutt!

Hittade en knöl i mitt bröst ihelgen som började oroa mig väldigt mycket! Men vad jag har hört så är det nästan omöjligt att ha bröstcancer vid min ålder. Så det kan väll inte vara farligt då, eller? Men blir endå så skräckslagen!!:(


Sommar igår!

Vädret igår var underbart! När jag kom till min världens finaste älskling så åkte vi till sommarstugan och var där i några timmar och mös och spelade lite kortspel. (Och jag kan ALDRIG vinna i kortspel hur mycket jag än försöker haha börjar bli less på det nästa gång ska jag allt vinna!) När vi kom hem ifrån stugan så lagade vi god mat och senare så kom björn och simon och då åkte vi ut med mopparna till något fint ställe vid ån där man såg fina solnedgången hm ha redan glömt vad det hette... Men där satt också therese och robert så pratade med söta therese en stund!

Men det var underbart att få ha sommar iallafall i en dag. Idag är det redan regn igen men hoppas på fint väder iveckan! Sista veckan nu i det här huset så lite sol kan jag väll få se och njuta av sista stunden här?

Mitt favoritarmband gick sönder ihelgen så nu måste jag lämmna in det på lagning!:(

Natti

Har inte alls orkat blogga idag så jag slänger in ett inlägg nu innan jag ska sova!:D Idag så har syrran och hennes bästa kompis med hennes söta lilla bebis varit här. En bebis på sju månader, ni kan ju tänka vad fast jag var vid gullisnutten! Senare kom också en familj ifrån jönköping som vi bara träffar på sommrarna så jag har varit hemma hela dagen och pratat med allt folk och gullat med sötisbebis. Imorgon ska jag åka till min älskling och jag längtar jättemycket! En dag har jag varit utan honom men det känns mer än så. Hoppas på en solig och varm dag så vi kan ligga ute och mysa i solen och äta glass. Så snälla, solsolsol♥

Nu är det bara en vecka kvar tills jag flyttar, längtar otroligt mycket! Men någon som vet någon sida där man kan köpa affischer? Måste ha en stor one tree hill affisch på väggen!

Packning för fulla muggar

Nu har jag hållt på och packa i timmar men det känns som att jag packar ner massa onödigt haha! Men jag har så otroligt svårt för att slänga bort gamla minnen, jag ser en sak så tänker jag "ÅÅ DET VAR DÅ JA" så måste jag packa den även fast jag inte har någon nytta till det sen. Jaja jag får slänga det istället när jag packar in nya sakerna i nya huset då blir det lättare:D även fast jag inte vill, pruttt. Känns lite läskigt att jag ska lämmna stället där jag bott i hela mitt liv! Men man vänjer sig va? Känns så skönt att få komma till örebro. Och få komma närmare martin! Men jag tror att första kvällen när jag sover i huset så kommer jag vara glad över att vara där samtidigt som jag kommer gråta över att mitt gamla hus inte är mitt längre! Men man måste gå vidare helt enkelt. Men jag har så svårt för förändringar! Men det ska verkligen bli kul att flytta!:)

Little denise


Älskade martini

Så himla skönt med en långhelg. Min finaste kom till mig igår så vi hade en jättemysig kväll. Vi låg och kollade på scary movie 3 haha min humor! Även fast vi sov tilll tolv imorse så har jag knappt sovit en blund inatt. För söta pojkvännen har legat och tagit över hela sängen så jag har legat intryckt i ett hörn. Och jag ville heller inte väcka honom när han sov så sött! Men jag får ta igen min sömn inatt:D Nu ska jag göra lite "roliga" saker som att packa och städa mitt rum. Men jag flyttar faktist nästa lördag(SHIT DET ÄR SNART!) så jag måste köra igång nu. Puss!

Lite småskön!




It's hard to feel like i don't know myself.


Två år sen!♥

Idag är det två år sen som jag och min finaste träffades för första gången!♥ Två år har gått så snabbt, två år sen som mitt liv börja, två år sen som jag åkte till en konfirmation för att kolla på min kusin och så istället ser jag världens finaste kille som jag blev galen i på direkten. Jag lovar att jag alltid kommer att vara din! Martin emanuel rohdén i'll never let you go!♥


Packa

Halloj! Nu är äntligen det sista provet innan sommarlovet över, det är verkligen skönt! Fast vi har endel inlämningsuppgifter men det är endå inte lika jobbigt som prov. Fast jag har endå något som jag måste göra nu istället för att plugga, nämligen packa. Eftersom jag flyttar om mindre än två veckor så måste jag börja storpacka nu så jag inte får allt till sista dagen. Fast känns lite tråkigt när bokhyllan är helt tom!:(

Fast innan jag börjar med packningen så ska jag sätta mig i soffan och slöa lite för jag väldigt trött! Öppnade precis en cola också yummiyummi♥


Fina fina du♥♥

Den dagen du slutar andas, då ska jag andas för dig. Den dagen du inte orkar längre, då ska jag kämpa för dig. Din famn är den tryggaste platsen som finns. Jag slutar aldrig älska dig, jag älskar att vara förlovad med dig. Jag ska gifta mig med dig, jag ska föda barn med dig. Timmar utan dig är som dagar. Jag älskar dig så otroligt mycket! Alltid och förevigt♥



RHODOS

Jag låg och drömde om rhodos igår natt och ÅÅ vad jag vill tillbaka! Grekland är helt underbart har man inte varit där så måste man helt enkelt dit. Jag har varit där tre gånger i mitt liv, en gång när jag var 9/10 och sen har jag varit där de två senaste somrarna. Ett helt underbart land verkligen! Jag kommer sätta min fot i det landet många fler gånger i mitt liv. Men nästa gång vill jag ha med min fina pojkvän så han kan få uppleva underbara grekland med mig.

För två år sen så var också angelica med dit! mybaby.











Prutt på skolan

Prutt vad jag är trött på skolan nu! Kom precis hem och det första jag ska göra är att sätta mig och plugga:( som tur är så har vi förhoppningsvis inte något mer prov efter imorgon men idag är jag så slut att jag verkligen inte vill plugga. But i have to...! Men det är bara EN månad kvar tills sommarlov, en månad precis idag!

Åååå vad jag blir sugen på att se den här filmen! (Ni vet väll att det är samma som skrivit a walk to remember och the notebook?) Det här är verkligen en denisefilm men eftersom jag är lite pank nu så kan jag inte gå på bio och se den:(


Bara min martini!

Har haft en jättemysig helg med min finaste. Dom andra sov i sommarstugan så vi sov själva hemma hos han inatt så vi åt gottigott på kvällen och hade mysigt♥ jag tvingade honom till att se peter pan med mig efter att vi hade sätt halva snövit. Hihi tur att man har sån snäll pojkvän. Love you soo!



Fredag och grillat

Ikväll blir det en mysig hemmakväll. Sitter och väntar på maten som luktar underbart, grillat! Mumsimumsi. Haha syster var lite klumpig förut och spillde ut kaffe över hela tapeten så jag fick mig ett gott skratt. Men förra veckan råkade jag sparka sönder en fin stor glaslykta så hon är inte ensam om att vara klumpig haha. Imorgon så åker jag till min älskling♥ så får se om det blir något mer bloggande! Puss:)

Helg

Äntligen underbar helg!:D dagen idag har varit hur skön som helst med nästan inget plugg. Tobias rawet som är en överlevare ifrån förintelsen var hos oss och prata om allt han gick igenom. Ushush det gör verkligen ont att höra alla hemska saker som faktist hände.

Nu ska jag sätta igång och börja packa alla mina saker i mitt rum eftersom jag flyttar om två veckor. JAG FLYTTAR!!!! Det var idag som det verkligen började kännas verkligt! Bara två veckor kvar sen bor jag i ett helt nytt hus. Fast måste också lämna det här... men det ska bli underbart att flytta! Jag längtar som en tok!:D






Underbart!

När rabih sjöng "you are not alone" i idol så gjorde han sig till min favorit! Så det här gillas starkt!:D Svinbra låt också!!



Och här är när rabih sjöng i idol:

INGET UTAN DIG


Det är helt omöjligt att beskriva hur mycket jag älskar dig, fina fina du

Shopping

Haha nu är jag helt trött i mina ben efter att jag har gått runt på stan en hel dag! För mig blir det alltid så att jag åker in till stan lite då och då och får med mig en eller två saker hem, men idag så shoppade jag verkligen!:D Men jag var i stort behov av bh och jag brukar aldrig hitta någon som passar bra men det gjorde jag äntligen nu! Så nu är jag också lite pank... men jag håller ut och om jag blir godissugen så har jag alltid pojkvännen hihi!





Tredje piercingen som jag köpte nu, men dom andra är lite för tunga för att byta till första gången:) den där har också en rosa kula där uppe!

Världens bästa pojkvän

Han aldrig blogga igår men jag var med min världens bästa!! Fysikprovet igår gick helt åt skogen! Fast på första delen så svara jag på det mesta men jag chansha också haha. Men får se hur det går. När jag kom hem ifrån skolan så var min finaste älskling hos mig och jag älskar att få massa underbara kyssar av honom när jag kommer hem♥ imorse följde jag med honom upp när han åt frukost eftersom han skulle iväg till skolan för han är ju inte ledig som jag är. Sen gick jag och la mig isängen och somnade om. Det var så skönt att få sova!:) Om ett tag så ska jag in till örebro med ida och ta en liten shoppingrunda. Så när jag kommer hem så kommer mitt kort vara tomt, men jag har så mycket saker jag är i behov av:D

Nu ska jag gå och ta mig lite frukost sen göra mig iorning. Puss!

Snö i maj....

Sitter och poppar massa sommarlåtar, och när jag kollar ut så ser jag att det kommer lite SNÖFLINGOR? Det är ju för tusan maj jag som trodde att det var omöjligt att det kunde snöa då:( förra året vid den här tiden så gick jag med shorts till skolan och nu kan man inte enns ta av sig jackan för att man fryser! Hoppas bara på att vi får en lång varm sommar även fast det inte känns så nu!



Haha ooooojjjj vad lång tungan blev!!

SVAR

Hur länge har du sparat ditt hår så som du har det nu? :D Jag har inte sparat det på något speciellt sätt utan jag har haft långt och tjock hår enda sen jag var liten:) fast däremot så går jag inte till frisören så ofta för jag hatar att klippa mig haha. Brukar klippa mig själv alltid faktist! Men ska gå iväg till en frisör snart:(

Hur lång är du?
1,64:D

Är blond din rikiga hårfärg? Yes:)

vart bor du?
Just nu i nora, men om mindre än tre veckor i örebro!!!

har du många läsare,? hur många?
Haha nej det har jag verkligen inte. Runt 50 stycken per dag:D

gör du din design själv? Ja det gör jag:)

Hur länge har du dansat? Sen jag var sju år. Men discodans har jag bara dansat i fyra år:) och det är den bästa dansen som finns! Jag älskar att tävla i discodans.

Vilken bh-storlek har du? Sånt jag helst inte avslöjar haha men men, D.

kan du inte börja videoblogga? :D Haha nej det kommer jag inte börja göra jag tycker det känns lite väl mycket fjortis efter alla dessies och deras videobloggar haha:)

Hur gammal är du?
Jag är 15, fyller 16 i augusti.

vilka är dina 3 favoritbloggar? Oj svårt... jag vet faktist inte:o har många!:D

Hur länge har du och din pojkvän varit ihop?
Två underbara år i sommar♥

Vilken är din favoritfärg? Rosa!

Varför börja du blogga? Jag vet faktist inte riktigt, tycker det är sjukt kul att skriva:) har alltid velat bli journalist:D men det är inget jag skulle kunna satsa på i framtiden med tanke på all stress...!

Hur länge har du bloggat? 10, 11 månader ungefär.

Din favoritmat? Flygande jakob haha!

Om du fick vara en person för en dag, vem skulle det va?
Ingen aning!

Hur träffades du och din pojkvän?
Jag åkte för att kolla på när min kusin konfiermera sig och då konfirmerade han sig samtidigt så jag blev galen i honom på direkten! Det är två år sen som vi träffades om precis en vecka♥

favorit film? Dagboken utan tvekan!!

vilken kändis tycker du är snyggast tjej&kille?
Tjej så är det nog jessica alba! Hon är riktigt fin. Och kille chad michael murray!

Hur kan din blogg va bäst?
Haha jag fatta inte riktigt frågan:D

Tränar du nån sport, typ fotboll, basket?
Nix det gör jag inte:) jag dansar bara!





Frågestund!



Kör på en frågestund det var ju ett bra tag sen!:D

Längtar efter min prins

Kom hem ifrån skolan för en stund sen. Och det är fortfarande så underbart att slippa plugg och all pruttstress! Vi har nationellt prov i fysik(HAHA..) imorgon och det är ingen idé att jag pluggar för jag har endå aldrig förstått mig på fysik:) men men som tur är så ska man ju välja bort ett ämne sen så ett ig i fysik är inte hela världen. Men vi ska sitta två och en halv timma med provet och jag som kommer vara klar efter tio minuter! Jag får ha med mig gott att sitta och äta på hihi.

Idag har jag haft så stor saknad efter älskling att mitt hjärta har skrikit! Men som tur är så kommer han imorgon♥ kärleken är det bästa som finns. I love you always and forever



Excellence

Haha den här låten älskade jag när jag var liten! Kommer fortfarande ihåg dansstegen till så när jag satte på den nu så drogs armarna med atomatiskt! Men är det någon som kommer ihåg den här svenska tjejgruppen?:D Jag älskade dom iallafal!


Angelica & ida!

Vill bara säga att jag älskar er jättejättejättemycket♥ ni är mitt strössel på glassen! Mina fina flickor ni är mina!



Inget nora utan noraglass

Jag känner mig lite dålig som inte har köpt noraglass även fast det öppnade i fredags.. haha ja noraglass är nog endå en av dom bästa sakerna med nora:D finns inte så mycket bra här men noraglass är underbart♥ får gå dit någon rast den här veckan och äta glass i stora lass!

Kom hem ifrån skolan för ett tag sen och det är verkligen så skönt att veta att jag inte behöver sätta mig och plugga. Vi har haft så mycket dom tre senaste veckorna! Och det gör bara mig på sämre humör.. Nu ska jag istället sätta mig isoffan och kolla på någon film:) Puss



Allt för dig


Seg

Har suttit i soffan och segat i flera timmar! Haha fattar inte hur jag kan vara så sjukt trött efter att jag har sovit så mycket den här helgen. Men jag har haft en dålig vecka kanske det som gör mig så trött..? Hoppas iallafall på att den här veckan bli bättre nu har vi inte lika mycket iskolan så då får jag lättare att koppla bort saker. Tänker dra mig tillbaka till soffan nu och samla tankarna. Har verkligen ingen ork att gå till skolan imorgon men som tur är så är vi lediga på torsdag. Sköööönt!

Always and forever

Tills jag slutar andasI LOVE YOU ALWAYS AND FOREVER!!


Helgen är slut...

Halloj!:D
Nu är jag hemma efter en underbar helg hos min ängel. Valborg var toppen:) Tur att jag hade tove där så jag slapp vara den enda tjejen haha. I lördags så var både jag och martini som två sniglar. Efter att ha sovit till tolv så lyckades vi endå somna vid halv tre och sova till fyra. På kvällen så kollade vi på avatar och alla har verkligen rätt om den filmen! Helt sjukt bra!

Jag hatar söndagar dom är verkligen så tråkiga. Men jag ska göra dagen lite bättre och gå ut och sätta mig i den varma solen. Puss!

RSS 2.0