Myskväll med min älskling

Cheez ballz, godis, film och massa massa kärlek♥

Jag har otur

Febern kom tillbaka imorse så stannade hemma ifrån skolan idag med. Imorgon tänker jag iallafall pallra mig iväg för jag ruttnar bort av att bara sitta hemma! Vill knappt visa mig bland folk just nu med mitt hår.. jag och mamma skulle slinga det igår och jag kan säga att det ser sjukt ut!!! Det blev fläckigt och inte bra alls. Så nu gäller det att beställa tid hos frisören och lägga i bruna slingor. Tills dess får jag väl gå runt i mössa hehe.

(okej jag kanske överdriver lite...)


NYTT

Sa till mamma för en månad sen att jag aldrig skulle skaffa ett par sånna här skor för att jag tyckte dom var så otroligt fula, men jag ändrade åsikt och köpte ett par endå hehe! Nattlinnet köpte min fina älskling till mig.



Jag är kär

Kom precis hem ifrån min älskling. VILL TILLBAKA. Imorgon är det en tråkig vanlig måndag igen:( vill ha helg och massa mys med han jag älskar mest

Igår åkte vi in till m-berg en sväng för att kolla julklappar. Men jag lyckades bara handla saker åt mig själv..jag är hopplös! Ska åka in iveckan och köpa julklappar, det börjar bli dags nu!:)

Julfix

Ååå vad jag älskar att fixa inför jul! Springer runt som en galning här hemma och julpyntar massa och bakar lussebullar. Har hängt in lite mysig julbelysning i mitt rum men ennu mer ska det bli! Sen ska jag ha massa tomtar också. Mysiga december!♥

Mamma: "dom fula lusebullarna har denise gjort".

Christmas time

Nu ska jag och mamma baka lussebullar! mumsimums.

Allt kan förändras på en sekund

Stannade hemma idag också. Skönt att få lite sovmorgon! Nu börjar jag äntligen känna mig pigg och frisk. Idag ska vi julpynta massamassa här hemma! Det är bland det mysigaste som finns:)


Thank u honey


Det fina halsbandet som min älskling hade med sig hem ifrån teneriffa♥


December♥




Strong with u

Idiot som jag är så gick jag till skolan imorse med feber. Det slutade självklart med att jag fick gå hem endå och krypa ner under täcket.. Nu ligger jag isängen och kollar dom sista desperate housewifes avsnitten på säsong 3. Ska gå och göra lite varm oboy nu och sen krypa ner under mitt sköna täcke igen.


Tack för att du alltid räddar mig.


Our day

Ligger i sängen och ska snart sova. Imorgon direkt efter skolan så åker jag till älskling och sover där i två dagar(så blir lite off på bloggen). Imorgon är det våran dag. 23:e, två år och fyra månader!♥


ONE DAY LEFT

Hej på er! kom precis hem ifrån dansen. Satt och kollade på idag eftersom jag lyckats blivit så förkyld. Nu sitter jag och längtar tills imorgon för då kommer äntligen min underbara bästa älskling hem!!!♥

Lovade att lägga upp filmen ifrån kulturnatten. Dock är det hur suddigt som helst! Fast man kan se själva rörelserna . Det bästa av allt är i slutet när alla dansare ifrån risbergska kommer in och kör locking!:D har märkt att filmen inte går att titta på!! Fixar det när jag är hemma ifrån martin! 


Du är kärlek


Längtar så efter dig! Det bästa som finns är att få ligga i dina armar och vara den lilla tjejen som jag är på insidan. Vad vore jag utan dig♥


Varför har jag sån otur för

F*n vad jag ska krångla. Min navelpiercing hade preciiiis blivit bra igen ifrån sin infektion. Och så igår när jag skulle ta av mig behån igår så fastnar behåbandet på piercingen utan att jag märker det så jag drar bort behån så hela piercingen börjar blöda! Och nu har det självklart blivit ett sår där igen. Klantiiiiiiigt.


Two days left

Sitter i sängen med fridis och käkar godis och nördar lite vid datorn. Ska snart fixa mig lite sen ska jag iväg till nora och äta hos morfar. När jag kommer hem så måste jag plugga massaaaaaaaaa. Nu är det bara två dagar kvar tills min älskling kommer hem!!♥ längtar längtar längtar

Myskväll med kusin



Sjukt kul igår!


Fan vad taggad man var igår! Så sjukt kul var det. Lägger ut film på dansen imorgon! Nu ska jag följa med mamma och pappa till ikea, måste ha en ny spegel! Sen senare så kommer frida hit och sover. See u!

Dumma förkylning

Skulle egentligen slutat tre idag men vi slutade framåt fem istället för vi skulle repetera inför ikväll. Det är kulturnatten så ska dansa med bästaste ESB10 på konserthuset tjugo över nio. Har ont i halsen och snorar som tusan så jag blir helt död av minsta lilla. Men det går säkert bra endå i hope!
*grisar grisar grisar NÖFF NÖFF NÖFF*


Så länge vi har varandra så klarar vi allt och vi kommer alltid ha varandra. Det vet jag.


My sweet love, you're perfect for me23/7-08


Hejhåå

Igår så åkte min älskling till teneriffa. Så jobbigt att vara utan dig♥ räknar ner dagarna och nu är det iallafall en dag mindre tills han kommer hem. Sov hos min bästa angelica inatt. Vi låg och kollade på desperate housewifes hela kvällen. Ska sova där imorgon igen så vi kan nörda ennu mer! Sen var det ju plugget också.. ska sätta mig och plugga nu för jag har väääääääääärldens tråkigaste prov om en vecka :(


För dig ska jag göra det tusen gånger om

Hade ont i magen så drog hem ifrån skolan. Men nu är jag bara sjukt uttråkad! Dumma dumma mage. Färgade nyss ögonbrynen för den förra färgen började gå bort. Tog brun denna gången och det blev mycket bättre på mig! Ska försöka få i mig något i magen sen om några timmar ska jag upp på stan och möta min älskling.


Dooooooooooooon't go

Kom precis hem ifrån min ängel. Vi har haft världens mysigaste helg och det gör så ont att veta att han åker ifrån mig på tisdag..♥ sover iallafall hos angelica några nätter iveckan för att inte känna mig lika ensam! Hon kommer också hit ikväll och sover så jag väntar på att hon ska dyka upp. Tur att man har sina underbara vänner som kan dämpa tomrummet.

Honey don't go:(



Bara tanken av att du ska åka ifrån mig gör mig galen. Hatar att vara utan dig. Hatar att somna själv på kvällen och vakna upp själv på morgonen. En vecka utan dig är en vecka för mycket. Jag är inte stark utan din närhet. Äk inte åk inte åk inte. Fina älskling

Vinter



Hann aldrig blogga igår för älskling var här. Vi köpte ett world talk kort så att jag kan ringa gratis till honom när han är borta. Har inte riktigt fattat hur det fungerar än får fråga någon om hjälp.. men med ett sånt kort så ringer man gratis till utlandet och kan prata i upp till 700 minuter. Någon som har använt sig av något sånt nångång? Förklara isåfall hur kortet funkar!


Jag andas för dig

Snön kommer lite väl tidigt igår! Läste nyss på NA att stadsbussarna ställs in för att det är så mycket problem med all snö. HUR HADE DOM TÄNKT ATT JAG SKA KOMMA TILL SKOLAN DÅ? Hoppas det är fixat imorgon. Fick också en igvarning i matten idag. Fattar inte hur jag kan få det tycker faktist inte att jag suger så himla mycket på matte. Jaja nu är det bara och plugga massa så jag kan jobba upp till ett g. Måste gå på matte stöd också.. F*ck matte.


Lov en vecka till tack

Kom precis hem ifrån tränigen. Asså jag måste vara den mest oviga discodansaren i hela världen! Haha helt ärligt fattar inte hur jag kan vara så ovig när jag var mycket mer vig för två år sen och jag stretchar mer nu! Efter tre år på estet hoppas jag iallafall att jag är lite mer vig hehe.. ska äta köttfärssås i burk och spagetti nu, min älsklingsmat♥

Honey don't go:(



Bara tanken av att du ska åka ifrån mig gör mig galen. Hatar att vara utan dig. Hatar att somna själv på kvällen och vakna upp själv på morgonen. En vecka utan dig är en vecka för mycket. Jag är inte stark utan din närhet. Äk inte åk inte åk inte. Fina älskling

I don't want you to go



Jag och hjärtat hade en jättemysig kväll igår, vill tillbaka till dig! Fattar inte hur jag ska klara mig när han åker iväg till teneriffa om en vecka.. du får inte åka ifrån mig♥

I'm going to my baby

Håller på och fixar mig och ska snart åka iväg till hjärtat. (Kommer hem imorgon så kommer inte kunna blogga något mer idag) Nu ska jag bara välja vilken av dom nya tröjorna jag ska ta på mig. Det är så kul med så mycket nytt!

Det slog mig just att skolan börjar på måndag igen.. vill verkligen ha mer lov!



Svaren

Hur länge hade du och fin pojkvän varit tsm när ni förlovade er?:p tycker det är jättegulligt! i nästan två år:)

Har du bra betyg i skolan? just nu vet jag inte vad jag har för betyg eftersom jag inte fått några än. Men i nian hade jag 200 poäng. Så det är väll inte jättebra men inte dåligt heller!

Gör du nånting på fritiden? ja jag dansar discodans!

hur gammal är du? :) jag är 16.

Du går på gymnasiet va?:) vilken linje går du? jag går i ettan på estetdans. Gick barn och framtid först men insåg att det var "barn utan fritid" och bytte.. så sjukt tråkigt.

Hur skulle du förklara dig själv? Hur du är på sättet? oj shit svår fråga! Jag är väldigt barnslig av mig. Det beskriver mig rätt mycket.

Mysigaste du vet?:) Att ligga i pojkvänens famn. Då är jag världens tryggaste.

Trivs du på din skola, med din klass osv? :) ja det gör jag absolut:) men kan erkänna att jag inte riktigt pratat med alla i min klass än haha.. men kom in i klassen 5 veckor senare så smällter la in bättre snart! Men jag trivs hur bra som helst.

när förlorade du din oskuld? sånt tar jag INTE upp i bloggen.

du och din pojkvän har varit ihop väldigt länge så jag undrar om man slutar pussas till slut eller vad man ska kalla det:) asså är ni fortfarande gosiga mot varandra? älskar din blogg! ja vi är verkligen lika gosiga mot varandra. Jag pussar på min älskling hela tiden!

hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans? och hur många år är han? två år och fyra månader snart! Han är 17.
 
Kissie vs Dessie? gillar ingen av dom.. fattar inte varför dom ska provesera så mycket.

Hur lång är du? 1,64.

Vad är din favoritmat? flygande jakob, yummi yummi.

bor du utanför örebro eller i örebro??:) jag bor i örebro! Bodde i nora förut som ligger tre mil utanför. Men flyttade i maj och jag längtar inte tillbaka till nora en sekund.

vad tycker du om paow? henne gillar jag! Tycker hon verkar väldigt gullig. Däremot det där med otroheten gillar jag inte.. det visar att tjejer kan vara precis lika fi**iga som killar, tänk på det hörni!

vad tycker du om otrohet? är det förlåtligt eller helt oförlåtligt? det är bland det värsta jag vet! Förstår inte hur man kan vara otrogen. Jag tror det tyder på osäkerhet helt enkelt. Men förlåtligt tycker jag inte att det är.

Favorit affär? new yorker, tyvärr finns den inte i örebro:(

Vilken plats på jorden tycker du är den bästa? GREKLAND!

Hemmakväll/Utekväll? en hemmakväll med han jag älskar slår allt! Finns inget bättre.

Vad, tycker du, är det bästa med att blogga? :) att det jag skriver faktist betyder något. Att jag kan dela med mig av mitt liv och veta att folk läser det jag skriver. Jag skriver väldigt mycket om min kärlek till min pojkvän och det är för att jag är sjuuuukt kär och vill visa världen att kärlek är det bästa som finns. Jag älskar att få visa folk det för väldigt många har sagt att jag och martin får dom att tro på äkta kärlek. Det värmer verkligen.

kan du inte ge något grymt skönhetstips? naturligt är snyggt! nejdå men jag vet inte vad jag ska skriva.. är inte så bra på sånt där!

Favorit film ? the notebook♥

dröm yrke? socionom! Jag vill jobba som familjeteraput:)

vart vill du bo när du blir vuxen? jag vill bo någonstans i sverige. Kanske halmstad,jönköping eller så stannar jag här i örebro! Sen vill jag också ha en sommarstuga i spanien & grekland. Yeah good luck with that jag får jobba hårt!

hur många besökare har du? dom senaste dagarna har jag haft runt 1000 besökare.

Kissie : Dislike eller Like ? dislike!

va gillar du bäst hos din kille? allt! Han är världens bästa.

hur länge har du bloggat ? :) i ungefär 1,5 år. Men det första året så sög min blogg det kan jag erkänna! Funderar på att radera alla gamla inlägg..

hur förlova ni er ?? vi förlovade oss på stället där vi träffades.

Vad sa han när ni skulle förlova er ? så otroligt fina saker men det håller jag för mig själv och mina närmsta!

Hur mkt kostade ringarna ungefär ? ungefär 900 kr styck. Men man fick tjejens för halva priset.

Vilken guldsmed affär var ni på ? hallbergs guld.


vad för sorts armband gillar du ? Brukar faktist inte ha armband så ofta. Men gillar att ha något sött på mig. Brukar alltid ha mitt berlock armband på mig:)

Har du klocka på dej ? ja jag brukade ha min rosa jetsetklocka men den har pajat så måste lämna in på lagning.

Har du jeans eller legging ofta på dej ? leggings! Tycker det är så obekvämt med jeans haha! Men envisas mot mig själv och sätter på mig det ibland.

Vad för smycken har du mest av ? örhängen och halsband

Hur många klackskor har du ? ett par tror jag. Brukar inte använda klackisar.

Vad för väska har du ? för det mesta så använder jag min converseväska.

Vad för örhängen tycker du om ? vanliga stora ringar eller bara vita små kulor(som dom jag köpte igår).

vad andvänder du för smink ? mineralfondation och mascara.

När målar du naglarna ? jag målar naglarna rätt ofta!

Vad har du för plånbok ? en rosa som jag köpte på rhodos.

Favoritfärg ? rosaaaa!

Rakar du dej på vinter eller på våren ? benen osv. jag rakar mig alltid.

andvänder du mscara vaje dag ? inte när jag inte sminkar mig, men annars!

Hur ofta sminkar du dej ? Kanske fyra skoldagar av fem, någon dag slänger jag alltid bara upp håret i en toffs och skiter i att sminka mig. Sen sminkar jag mig aldrig på söndagar, men annars sminkar jag mig alltid.

Intressen? :) daaaans!

tycker du att du ser bra ut? nej faktiskt inte. Jag vill se ut som jessica alba.. than we talk beauty!

Vad har du för killsmak? ska han va lång/kort/lika lång som dej, Blond/brunt Grön/blåa/bruna ögon osv. :) lite längre än mig, blåa ögon och brunt hår! Precis som min ängel.

Vad anser du om homosexualitet? jag tycker inte att det är något fel alls! Alla har rätt till kärlek.

tycker du det borde finnas mer kill bloggare? jag läser inte en enda killblogg så jag vet faktist inte vad jag tycker:)


Frågestund!

Kör igång en frågestund! Så fråga på nu:D

Jag är en soldat för dig

Sitter och myser i mina mjukiskläder. Så skönt att gå runt i det:) (Många har frågat vart ifrån mjukisdressen kommer, den kommer ifrån Ohio!) Ska inte göra något speciellt ikväll. Bara vara hemma och lata! Har ingen ork till att göra något bara för att jag är så trött.. Det kommer säkert gå massa skräckisar ikväll och jag vill så gäääärna se men jag vågar inte kolla själv. :( får hoppas att det går någon bra skräckis imorgon som jag och älskling kan kolla på. See u!

Gubben i lådan - Daniel Adams-Ray




Bilder ifrån shoppingen








Barbiefilmer♥

Hola mi guapas! Kom precis hem ifrån ida. Hade en jättemysig kväll med mina favvotjejer♥ vi valde lite mellan skräckfilmer och barbiefilmer och barbie vann så vi har suttit uppe halva natten och kollat barbiefilmer. Rapunzel är utan tvekan den bästa hi! Nu är jag död och vill bara lägga mig och sova. Men först ska jag hjälpa mamma med att städa huset. Eftersom hon gav mig så mycket pengar till shoppingen igår så är det absolut det minsta jag kan göra. Bilder på det jag köpte kommer sen!





Stockholm

Godmoorgoooon! Bussen till stockholm går klockan åtta så vi åker härifrån om en halvtimma ungefär. Haha jag är så taggad på att shoppa! En mysig dag med min söta mamma. Ikväll så sover jag hos ida med henne och angelica. Mina bästa vänner♥ see u tomorrow!

You make me live


Busiga vi♥


Stockholm tomorrow!

Vinnaren av dagens blogg blev Linda! Grattis:)

Nu ska jag packa ner lite saker som jag ska ha med till ida imorgon kväll. Åker dit och sover direkt när jag kommer hem ifrån stockholm! Kommer antagligen hem pank imorgon men jag överlever hoppas jag.. Kläder behöver jag verkligen köpa. Känns som att jag inte har någonting att ha på mig längre. Men endå så är garedroben helt full!

Dagen då du och jag blev ett vi, 23/7-08


Vi två. Kära.

Mina favoritparfymer

1.
Escada parfymerna:
moon sparkle, ocean lounge och marine groove. Tyvärr finns inte moon sparkle och köpa längre och det är min absoluta favorit!


2.
Britney spears fantasy


3.
SJP NYC

DAGENS BLOGG

Nu kör jag igång en dagens blogg! Allt ni behöver göra är att skriva att ni är med. Väljer ut en vinnare ikväll! Good luck


AAAAAAVSLUTAAAAAAD

I already miss you

Sitter i min säng som en slö säl! Älskling åkte precis så jag ska slänga på mig lite kläder och sen åka iväg till vårdcentralen. Måste få recept på nya p-piller. Har använt mig av neovletta i ca 1,5 år men vet inte riktigt om jag är helt nöjd med dom... så funderar på om jag ska byta till cerazette. Så skriv gärna vilka ni tycker är bäst!


G-vik med älskling

Nu ska jag snart in till stan och möta upp min älskling. Så drar vi vidare till g-vik och har en jättemysig dag♥ vi hörs imorgon när jag kommer hem!


Överfallslarm

Köpte ett överfallslarm idag, känner att det behövs när det finns fullt med psykopater i örebro! Som tur är så har dom fått tag på den värsta. Vet att man inte ska säga såhär men, JAG SKA PISSA PÅ DIN GRAV. Hur kan man vara så idiotisk och gå och förstöra kvinnors liv. Överfallslarmet ska i alla fall få följa med mig varje gång jag är ute på kvällen!


Mysipysi

Håller på att packa ner mina badkläder just nu. Ska till gustavsvik imorgon med min älskling! Har bestlutsångest på vilken bikini jag ska ta.. hihi får köra ole dole doff.

Den här← låten är alltid lika underbar♥


Mörkrädd

Cyklade iväg som en galning till coop för att köpa min älskade sorbetglass. Var nästan på väg att kissa på mig för att det började bli mörkt! Fattar inte enns hur man kan vara så mörkrädd som jag är!


Färga ögonbrynen

Köpte ögonbrynsfärg förut för att jag skulle färga ögonbrynen. Mina var så ljusa så dom knappt syndes. Så jag köpte brunsvart färg för jag inte ville ha för ljust eller för mörkt. Men vad tusan... dom blev svarta! Får hoppas att färgen bleks lite om några dagar. Däremot blev det självklart bättre än innan.

Innan


Efter


Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks

Älskling åkte precis. Vi har haft världens mysigaste helg♥ han och jag. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iorning för att sen åka upp på stan och möta mamma. Men har lovat mig själv att inte shoppa för måste spara pengarna tills torsdag för då ska vi till stockholm! See u♥


RSS 2.0