New



Köpte en ny jacka igår! Odinarie pris var 700 :- och jag köpte den på slutredan för 175:-
Ett riktigt kap!

Our love

Kom precis hem ifrån älskling. Vi hade det jättemysigt igårkväll! Lagade mat och satt och mös isoffan, bara han och jag. Vi var jättetrötta, somnade vid elva! Sen låg vi och gosade och var mosiga isängen imorse. Då lever jag.

jag älskar dig


Hey you




Friiiiday baby

Vad underbart det är med fredag! Känner mig väldigt seg ikväll så ska bara vara hemma och tat lugnt. Fredagar iskolan består av idrott, balett och improvisation(dans) så jag är alltid seg på fredagkvällar! Och nu slutar vi dessutom kvart i fyra på fredagar istället för tre.. fast å andra sidan så börjar vi alltid tjugo i elva så jag får sovmorgon.


Leopard

Åhh vad typiskt. Har väntat i en månad på att jag ska få pengar så jag kan beställa hem mitt mobilskal. Och nu är jag har pengar och ska beställa så är det slut i lager. :( men det kommer antagligen in om några dagar igen!

Ska iaf beställa detta:

Fredag imorgon!

Kom hem ifrån skolan för ett tag sen, det är helt sjukt att det redan är fredag imorgon. Den här veckan har sprungit förbi!

lägger ut lite bilder ifrån bowlingen i lördags!




Lockigt

Kom hem från skolan för ett tag sen. Haha mina snällaaa vänner tog min mobil idag imatsalen så jag trodde jag hade glömt den där jag tog mat, så jag sprang runt som en galning och fråga mattanterna om dom hade sätt en mobil. Så kommer jag tillbaka till bordet och där sitter mina fina vänner och garvar, vilken hjärtklappning jag fick där haha!





Två och ett halvt år

Idag är det den 23:e. Våran dag! Två och ett halvt år. Jag är inget utan dig, utan dig är jag ett sandkorn i världen. Jag andas för dig. Jag lever för dig. Trodde aldrig man kunde känna såhär för någon, och nu är du mitt allt. Finns inget bättre än att få vakna upp vid din sida och veta att det bara är du & jag, vi! Alltid och förevigt♥


Bowling

Sitter i mjukiskläder och har precis kommit hem ifrån älskling. Igår kväll blev det bowling med grabbarna, jasmine var med också så jag slapp vara den enda tjejen! Faktiskt skitkul att bowla, även fast jag suger haha! Satte klotet i rännan ALLA gånger utom två. Jag och älski var ilag så jag förstörde nog lite för honom hihi.



I want it

Ohhh hur fint är inte det här!! Längtar så tills jag fyller 18 ska tattuera mig på direkten då. Ska ha "always forgive but never forget" sådär inacken. Varför ska det vara så långt kvar tills jag blir 18. Vill ju ha nu!




Need money

Ska bara vara hemma ikväll. Mår inge bra, ont i huvet och mår illa.. får hoppas att det går något bra på tvn! Sitter och kollar på mobilskal nu, har hittat ett som jag vill klicka hem! Men först måste jag vänta på studiebidraget, inte länge kvar nu hi hi.

Gone...

Nu har jag tagit ut min bebiiiiiiis:( direkt när jag tog ut så stoppa jag i igen, ångrade mig.. men sen tog jag ut igen för den annars skulle den döda huden spricka upp vilken dag som helst, äckligt! Kanske inte kommer pierca om, det är inte värt det om det blir såhär igen. Ni ser på bilderna nedanför hur äckligt det ser ut...

innan jag tog ut piercing, och efter jag tagit ut



Vill inte trycka i en nål i naveln..igen

En fråga... är det någon som har piercat naveln igen och tyckt att det gjort sjukt ont andra gången? Eller att den har börjat krånlga massa andra gången också? Känner att det kanske inte är värt att ta igen om den kommer börja krångla igen. MEN JO, jag tänker inte vara utan piercing.. men säg gärna till om ni piercat en gång till, vill veta om det gör mycket ondare;)

DAMN IT

Åååååååå jag är så jävla arg. Jag måste ta ut min navelpiercing! Den har varit infekterad sen september så igår gick jag till en piercingstudio o fråga vad jag skulle göra med min piercing och han säger att jag måste ta ut den för att min kropp håller på att stöta ut den och jag har död hud runt den.. inte undra på att den har blivit helt sne! Men jag blir så förbannad för nu måste jag dit om en månad och ta om piercingen och det gör ju SÅ ONT. Det värsta är att nu vet jag dessutom att det gör ont så nu kommer jag vara ennu mer nervös.. oooh kill me. Men tänker inte gå runt med ett stort fult ärr på magen isommar(eftersom den har flyttats så) och jag älskar min piercing så jag måste helt enkelt ta om. Baaaaajjjjjjssssss varför ska jag ha sån otur för.

Något onödigt

Har varit så sjukt seg ikväll. Legat isängen enda sen jag kom hem ifrån skolan och kollat oc, har fastnat! Fast inget slår one tree hill... måste gå och ta en alvedon nu för jag blir ALDRIG av med min migrän. Kanske behöver lite sömn!

Träningsvärk i magen

Sitter breve angelica och kollar på massa gamla bilder från 2006 och framåt. Haha jag har skrattat så mycket åt alla fula bilder och alla dumma kommentarer vi sagt ikväll så jag har fått tränigsvärk i magen! Nu ska vi poppa popcorn sen om ett tag så ska vi krypa ner isängen. Imorgon börjar vi kvart över åtta, hatar att börja så tidigt! Som tur är så börjar vi bara så tidigt två dagar iveckan. Natti♥




I just had sex, and it felt so good

Satte mig nyss och gjorde mitt plugg även fast jag har migrän. Skönt att ha det gjort men inte lika skönt att mitt huvud håller på att sprängas just nu. Alvedon hjälper inte heller! Nu ska jag göra mat åt mig själv. Eller nej, mikron ska göra.. så slö är jag!

ny favorit..

Superduper killen

Snart kommer äntligen min ängel hit. Längtar så tills jag får krypa ner i hans famn och spendera natten med honom vid min sida. Då lever jag♥


Om du aldrig har modet att misslyckas kommer du aldrig att ha förmågan att lyckas

Har absolut inget vettigt att göra idag! Vill att älskling ska komma nu. Men han kommer inte förns vid ett inatt för han har cup hela dagen. :( men något måste jag göra idag för att underhålla mig själv! Tänkte färga ögonbrynen och måla naglarna. Förresten några har frågat vilken färg jag har när jag färgar ögonbrynen, jag har brunsvart!
 


Omg you're so sexy

Sitter med pappas ipad och försöker lära mig skriva snabbt på den, börjar faktiskt bli riktigt skillad på det hehe. Jag sitter och nynnar på samma låt om och om igen! Så sjukt störande när man har en låt på hjärnan som aldrig släpper och så kan man bara en mening..

Denise eller denice?

Hej på er:)
Har varit lite frånvarande i några dagar. Men i onsdags så var jag med älskling och igår så var jag med angelica och emilia! Låg och trängdes med dom isängen inatt, mysigt♥ idag efter skolan då drog vi till nerikes för det var invigning på deras nya namn. Har iallafall absolut bestämt att jag byter dit, verkar mycket bättre än ksd! Men kan inte börja tävla i par med angelica denna terminen för vi tävlar fortfarande för ksd, skit:(

Idag fick vi äntligen våra estetoveraller också! Dom hade skrivit "denice" med c och då insåg jag och mamma hur snyggt det var! Så jag kanske ska byta till den stavningen, får se hur jag gör.


(tog bilden ifrån victorias fb!)

Real me..

Skolan suger verkligen, men mina tjejer gör mina dagar! Det är nog enda anledningen till att jag orkar gå till skolan varje dag. Förresten... vad tycker ni om denna bilden på mig;) känns så skönt att äntligen kunna visa min rätta sida!




Du och jag

Du är det bästa med mig. Jag älskar dig föralltid♥


I'd really like to have summer!!!

Idag är jag verkligen helt sjukt trött... slumrade till när jag kollade desperate! Åkte med pappa till arlanda inatt och hämtade mamma för jag vågade inte sova hemma själv haha. Nu är iallafall mamma hemma ifrån london. Hon har också köpt converse där nere , dom kostade bara 340 kr, snacka om att det är prisskillnad mot vad det är i sverige!  Nu ska jag krama kudden och fortsätta kolla på desperate, får la hoppas att jag håller mig vaken!

Nu är jag så j*vla trött på vintern. Kan det inte komma lite sommar snart:(

Söndagsångest

Faaaaaan vilken söndagsångest jag har idag! Jag vill verkligen ha lov ett par veckor till... men imorgon måste jag ställa väckarklockan och pallra mig upp ur sängen. Jag är verkligen inte taggad alls.

Idag har ida varit här, vi har delat ut julklappar kollat flashdance och ätit godis. Men jag åt för mycket för nu mår jag illa som tusan. Ska sätta mig och kolla desperate nu och glömma lite att skolan börjar imorgon, fast det går ju inte att glömma.. see u♥



Lördagkväll

Sitter i sängen just nu och myser med min finaste. Igår gick vi på stan och då hittade jag äntligen en ny väska(såååå angelica, victotria och emilia nu behöver ni inte skämmas över min bergslagens sparbank väska längre haha!). Nu har vi precis kommit hem till mig för vi sov hos martinii inatt. Men ikväll stannar vi hemma och håller pappa sällskap eftersom mamma är i london. Men imorgon kommer hon hem, med present till mig! hihi.

Igår så åt jag och älskling på saigon och jag blev faktiskt förvånad över att jag gillade maten, annars så brukar jag inte vara så förtjust i nudlar och sånt. Men nu börjar jag kanske äntligen gilla lite mer saker och slutar vara så sjukt kräsen. Nu ska jag pussa på min prins, ha en fin kväll♥



Sometimes, i lie to myself



Får damp på att man måste vänta i 20 minuter varje gång man har kollat på serier i 72 minuter. Ska alltid hända preciiiiiis när man är riktigt inne i något. Nu har det i alla fall gått 20 min så nu ska jag fortsätta kolla, äntligen..

Everything can not be good

Imorse när jag vakna så kände jag mig liten och ynklig och ville ligga under täcket hela dagen. Men åkte endå in med pappa till mberg för att ha något att göra. Och där så var idolerna och sjöng! Vilken tur vi hade;) jag stog en meter ifrån daniel som är min favorit, höhöhö(jaaaaa jag är fortfarande som en tioåring som tycker att det är skitcoolt att träffa kändisar).

Nu ska jag sätta mig med min godispåse och kolla på desperate housewifes. Endel har frågat vad sidan heter där jag kollar serier. Gå in här!

Trött på vinter..

Har varit i nora hela dagen hos morfar för att han fyller år(GRATTIS). Var hungrig som en tok och så fick vi potatissallad vilket jag inte äter.. jag är hur kräsen som helst det finns mer som jag inte äter än som jag äter! Är iallafall hungrig som en varg nu så väntar på att maten ska bli klar. Var nog länge sen som jag var såhär hungrig haha!

Snart ska jag sätta mig och kolla på första säsongen av oc. Har lånat hem av syrran det är så sjukt bra att hon har precis alla serier.. ska ringa min älskling också saknar ihjäl mig efter honom. Det är nackdelen med att vara med varandra precis hela tiden, när man inte är med varandra så blir man deprimerad av saknad.

Hos den bästa

Sitter hemma hos älskling och väntar på att han ska komma hem ifrån träningen. Sitter och kollar på desperete housewifes så att tiden ska gå fortare. Har kollat klart på säsong 5 och säsong 6 har jag inte så jag kollar på en hemsida istället. Hur bra som helst att den finns! Man kan kolla på precis alla serier(men det är ingen svensk text). Ska fortsätta kolla nu och vänta på min älskling. ♥

Perfect lovestory♥



Har precis sagt hejdå till älskling som gått iväg till bussen. Igår var vi hur SEGA som helst så vi låg isängen precis hela dagen. Vi kollade på pearl harbor på kvällen jag som hade lovat mig själv att aldrig se den.. fast hade ju nallebjörnen breve som kunde trösta mig♥ idag ska jag ligga och kolla desperate the whole day. Känner att jag fortfarande inte har någon energi till att kliva upp ur sängen.


RSS 2.0