Vi har det bra

Hej my darlings!! Sitter just nu nere pa hotellet pa kreta och har det UNDERBART. Snart ska vi ata massa god mat i stora lass(som vi gjort varje dag, jag har atit pommes tva ganger om dagen varje dag det ar illa hehe...) och efter det ska vi shoppaaaaaa!! Har det sa javla bra har nere sa ska verkligen njuta av mina sista dagar. Vill verkligen inte aka hem... hoppas ni har det bra dar hemma!! massa pussar

SEE U

Håller på att packa ner det sista i resväskan just nu. Åker till älskling ikväll eftersom han fyller 18 imorgon(GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA) och imorgon när vi kommer hit igen så åker vi på direkten. Så vi hörs nästa lördag när jag är hemma från kreta!! Ha det bäst nu, i'll! pusspusspusspuss

Imorgon har vi 2 år och 11 månader också. Grattis till oss, älskar dig!


New

Lovade er att jag skulle lägga upp bild på byxdressen, men jag har verkligen inte orkat tagit fram kameran.. tog istället en bild lite snabbt med pappas mobil. Man ser inte direkt så mycket men jag är iallafall supernöjd över den! Sitter perfekt på också.




Bleker utväxten

Har precis färgat utväxten på mig själv så nu sitter jag och väntar på att det ska sköljas ut. Haha kanske blir kaos när jag gör på mig själv? Men hitills ser det bra ut! Färgar utväxten för andra gången denna månaden, men det är bara för att jag vill att det ska bli jätteljust tills jag åker utomlands! hola kreta

Shopaholic..

Har precis kommit hem från en runda på stan med mamma! Hittade faktiskt lite fint. Egentligeeeen så är jag pank för jag har lyckats shoppa upp min lön och mitt barnbidrag men som tur är så fanns det lite pengar på sparkontot hähä. Köpte iallafall en byxdress som jag tänkte visa er senare!

GREKLAND!

Idag har jag jobbat ungefär hela dagen och är helt slut. Ska bli skönt med tre veckors ledighet nu! Och på torsdag/fredag åker jag till GREEEEEEKLAAAAAAND!! Längtar så sjukt mycket så jag undrar hur segt dessa dagar kommer gå egentligen? Det ska alltid gå så segt när man längtar efter något.. väntat ända sen november och nu är det endast fyra dagar kvar. Fan vad underbart det ska bli!


Greaaat things

Har mycket att se fram emot just nu!! Kreta om en vecka, halmstad v.28 och kryssning med min älskling v.29! Hörde jag sommarlov?????

Ska försöka bli bättre på att uppdatera också, men har inte så mycket inspiration just nu.. puss!

It feels good

Kom hem från jobbet för drygt en halvtimme sen. Nu är jag ledig i en hel vecka wiii!! Sen jobbar jag bara nästa helg sen är jag ledig 2,5 vecka och en av dom veckorna så åker jag till kreta med min underbara pojkvän plus mina fina föräldrar. Livet är bra!!

Ska dra till solariumet nu med mamma. Vi är ett par riktiga stekareeeee! puss


Me and my girls



Er tycker jag väldigt mycket om.

Tycker inte om dig mobilen.

Sitter inlåst på mitt rum och sörjer att min mobil nyss pajade. FUCKING SONY ERICSSON.

Wohoo

Fan vilken bra dag! Världens bästa GRISBERGSKA tog hem segern på krampen! Firades med ett bad i likkistan(en fontän) på stortorget! Så otroligt kul vi måste vinna över karolinska varjeee år annars tänker jag vara sur i evigheter. HEJSVEJS







Taggad tjej

Idag har jag varit duktig och cyklat hela 3 mil.. är helt död nu så tänkte belöna mig med en pizza!! Taggar fett till krampen imorgon(HEJA HEJA GRISAR) och sommarlov på torsdag!



Älskar att bara leva livet

Har haft en skiiitbra helg när jag bara levt livet. Älskar sommaren också, man mår så otroligt mycket bättre!! Det var lite svårt att säga hejdå till emma idag. Men varje år annars så har vi behövt säga "ses om ett år" men nu är det antagligen bara en månad kvar tills vi träffas om jag åker ner till halmstad. Tur det! Har drogat denna låten hela helgen också. Summeeeeerfeeeeeelinggggs!


Solbränna svider men ingen lider, vi tar de soft och rullar för det är sommartider

Fan vad man mår bra av sol & värme! Idag följde jag och emma med brorsan och emelie till en mysig sjö. Tog mitt första dopp för i år och det var mycket skönare än vad jag trodde det skulle vara. Har också fått massa färg och t.om. lyckats bränt mig i ansiktet. MEN DET ÄR SOMMAR OCH DET ÄLSKAR VI.


Sommaren♥

Ligger just nu i min säng med emma! Idag har vi haft det bra. Först legat ute i solen och bara myst och sen gått på stan och shoppat massamassa. Imorgon ska vi mysa ennu mer i solen och på kvällen blir det bio. På söndag ska vi shoppa ennu mer och sen bara myyyysa. Vi har det helt enkelt urmysiiiiiiigt!


Finbesök!

Har precis kommit hem från uppsala! Vi åkte upp igår för att fira kusinen som tog studenten. Nu håller jag på att städa mitt rum för snart får jag finbesök av min underbara vän som bor 40 mil ifrån mig! Har inte träffat henne på ett år så det ska bli så mysigt att ha henne här ihelgen. Ha det bra!

RSS 2.0