Längtaaaaaar

Fick reda på idag att jag klarade mattenationella, så nu slipper jag sommarkurs isommar! Skönt att kunna bocka av det. Något som också är skönt att är att vi snart får SOMMARLOV!! Men det känns faktiskt inte alls som det, kommer nog kännas den dagen vi får sommarlov! Faaan va jag längtar..


Du♥




Bra helg

Helgen har varit kanon! I fredags blev det fredagsmys med världens bästa pojkvän plus syrran, och igår hade jag en riktigt mysig kväll tillsammans med angelica, ida, elin och moa! Jag och angelica sov sen kvar hos ida och då låg vi och var övertrötta i några timmar. Sånna här inlägg kan oftast komma upp på fb då!




D&G

Köpte äntligen min parfym igår som jag längtat efter! Man kan verkligen inte tröttna på denna. Gjorde ett kap också och köpte den på parfym pia för 495 kr och då var det 100 ml, och på kicks kostar den 495 för 50 ml. Love it!



En söt vit

Imorgon när jag får cash in på kontot så ska jag beställa denna underbara skapelsen. Du ska bli min!!


Vill att det ska bli 23:e juni.

Idag är det precis en månad tills jag och min älskling åker till kreta! Idag är det precis en månad tills min älskling fyller arton! Idag är det precis en månad tills vi har 2 år och 11 månader! Och idag har vi 2 år och tio månader! ÄLSKAR DIG.

Tills jag slutar andas

Har haft en sån mysig helg tillsammans med min ängel. Vill inte sova utan dig inatt!


Fredagsmys

Ska precis ta bussen till min älskling. Spenderar hela helgen med honom och imorgon tar vi en liten roadtrip till lidköping! ha en fin helg♥


HELG

Helt OK att jag har helg nu! Har nämligen inställt idrott imorgon och kompledigt på danslektionerna. Så jag hoppas på bästa väder så jag kan ligga ute och steka. Chilllidill!

Jag tror att det alltid kommer vara vi i slutändan. No matter what.





Kollade igenom så många underbara bilder och insåg vilken häxa jag varit. Vi har varit vi i en evighet och jag tror att vi kommer behöva varandra mer än allt annat under hela vår livstid. Tror inte att vi kan skylla på någon av oss. Det bara blev som det blev. Men vi saknar dig och vill att du ska vara lycklig, vi har aldrig viljat något annat! Förlåt från alla oss. Nu ska vi börja om, nu ska vi få tillbaka den lyckan som man ser här ovan. Älskar er allihoppa!

Matteprov? gooooosh...

Min uppdatering suger.......har absolut inget att skriva just nu men det kommer! Imorgon är det matteprov i matte A som gäller. Hujeda mig hur ska det gå;) igigig. Näää lite mer självförtroende behöver jag allt. Får hoppas att jag klarar det helt enkelt! Hörs när jag har något att säga! pusssss

Partyyyy

Har precis kommit hem från jobbet! Ska snart åka iväg till soma med angelica och mysa lite innan vi drar iväg till mosås någon gång ikväll. Ha en fin kväll!


Chillll

Började halv tio idag och slutade kvart över tio, heeelt ok! Får hoppas på att solen kikar fram nu så jag kan lägga mig och sola!

Thank you god for what I've found!

Idag är det tre år sen som jag och min älskling träffades för första gången! Kan inte beskriva hur mycket jag älskar dig. Alltid och förevigt♥♥



Scary...



Nyklippt

Har precis kommit hem från frissan! Har klippt över en dm, men jag är faktiskt nöjd. Och jag som aldrig brukar klippa mer än 2 cm haha! Men det hade blivit så ojämt, nu är det minsann rakt och fint.

Nu sitter jag och längtar efter min älskling som kommer snart och spenderar natten med mig. Mysiii♥

Underbara väder



Sunny day

Jag älskaaaaaar vädret. Imorgon slänger jag nog t.om. på mig shortsen!

Ska snart åka iväg till frisören. Tycker mitt hår ser så sjukt slitet ut så vill nog klippa av en dm. Men det växer la ut... puss.

Give me everything tonight

Har precis gjort klart mitt danssolo. Nu gäller det bara att komma ihåg allting..vilket inte är så lätt. Skönt att vara klar iallafall. Nu ska jag färga ögonbrynen och måla naglarna!


Sweetheart

Sitter och kollar på min vackra älskling när han sover. Han är så söt! Men snart är det dags att väcka honom, för då ska vi ta moppen till coop och köpa sorbetglass. YUMMI.

Mys

Ska mysa med världens bästa pojkvän nu!! hörs imorgon goingar♥


Ögongodis


Min älskling var så söt när han var liten!! ett tecken på att vi kommer få små söta bebisar i framtiden hähä.

Imorgon har vi nationellt prov i engelska, hur ska det gå!? Behöver iallafall inte känna lika mycket ångest för engelskan som jag har för matten. För enligt min mattelärare så får jag G i matte om jag klarar nationella, annars får jag ig och då får jag läsa om kursen. Inte okej.


Kärlek


Kärlek kärlek kärlek!!! jag har världens finaste kille♥

Bad idea

Satt och kollade igenom lite bilder från brorsans bröllop i augusti och insåg hur mörkt mitt hår var då! Usch ska aldrig mer lägga i bruna slingor. Man är nöjd första veckan, men sen ångrar man sig! Som tur var så fick jag tillbaka min ljusa färg genom att slinga blont två gånger. Men man får ju lite ryck ibland och vill göra en förändring..



As long as you love me

Hade en grymt bra kväll igår med mina fina flickor! nu sitter jag och väntar på att pojkvännen ska komma, är sjukt trött så känner att jag kommer somna i hans famn på direkten..


RSS 2.0