People are lonely because they build walls instead of bridges




Har gått på stan idag med angelica för att köpa lite julklappar. Tycker dock det blev väldigt lite julklappar och väldigt mycket till mig...hehe.


I hope you're happy



Idag har jag bakat lussebullar med mamma och köpt nya skor. Pluggat lite har jag faktiskt också gjort..

Måndag. Trött.



Lördag med pojkvännen

Idag har jag och martin varit hos hans pappa på brandkåren och druckit varm oboy och åkt brandstång. Ikväll ska vi ut och äta på resturang och sen ta ett varmt bad. Det blir väldigt mysigt det.

Vi blir kända del 1

Igår satt vi uppe halva natten och spelade in oseriösa filmer som vi sen skrattade väldans mycket åt. hähä. Sorry chris brown, vi är det nya...


Don't forget to remember me



Idag är det äntligen fredag och just nu julpyntar vi för fullt här hemma!! På mitt rum har jag olika belysningar plus en liten julgran. Finfint. Älskar julen!! Ikväll ska jag mysa med mina tjejer och vi ska göra något som vi väntat på ända sen förra julen, kolla sunes juuuuul! Det är faktiskt en oskriven regel att man inte får kolla på det förns man börjar julpynta... imorgon ska jag mysa med min fina kille och på söndag ska jag jobba. pusspuss

So fucking in love


Fanculo


(Jag har världens bästa pojkvän!!!!)
Idag har jag äntligen fått en ny säng och den ska jag inviga inatt med majsan. Imorgon är det mördartorsdag iskolan och jag ORKAR INTE är väldigt mycket trött på skolan just nu!!

Du räddar mig alltid



Han som bär mig när jag själv inte orkar gå. Han som stöttar och tröstar mig när det egentligen är han som ska bli tröstad. Han som älskar mig för den jag är även fast jag beter mig som en femåring och älskar hello kitty. Han som vet att jag inte mår bra även fast jag säger att jag gör det. Han som satte en ringer på mitt finger och lovade mig föralltid, och verkligen menade det med hela sin själ. Han som väcker mig med kyssar i nacken. Han som låter mig vara arg men själv bara är gullig tillbaka. Han som alltid erbjuder mig sin tröja fast han själv fryser. Han som älskar mig med än vad någon annan gör. Han som tycker jag är gullig även när jag äter mer än honom. Han som lägger sin arm om mig på kvällarna och låter mig sova tryggt på hans bröst. Han som väcker mig på natten för att säga att han älskar mig. Han som jag ska gifta mig med. Han som jag ska få söta bebisar med.

DU är han.

Och jag vet allvarligt inte vad jag skulle göra utan dig. För det är du som hjälper mig upp ur mörka, djupa gropar. Om två dagar har vi varit ihop i tre år och fyra månader. Och vi har varit förlovade i ett år och åtta månader. Och vem vet, två år från nu så är vi kanske gifta. Men det är inget vi vet. Vi tar varje dag som den kommer och det enda vi vet säkert är att vi alltid kommer ha varandra. Vad som än händer. I love you. Always have and always will.

Sometimes you don't realize how much you care for someone until they stop caring for you.







Tjena tja hej tjobre



Iveckan har jag köpt den här fina chokladkalendern!! Fast det är självklart ett måste att ha en vanlig med tomtar också.. fick mitt skolfoto idag och jag blev helt okej nöjd. Brukar annars se förj*vlig ut på skolfoton. Ikväll ska jag partaja och imorgon ska jag jobba och mysa med min pojkvän. puss!!

You never really stop loving someone. You just learn to live without them.



Hejhejhej idag ska jag på bio och se breaking dawn!! Annars händer det inte så mycket nu. Är överdrivet trött på skolan. Jullov nu skulle inte sitta fel. pusshejdå

I wish I saved all the tears I cried for you so I could drown you in them.


There are songs that make you sad when you hear them. But it aren't the songs that make you sad, it are the people behind the memories.

Det finaste jag vet

Ligger i martins säng och tittar på när han sover. Älskar att få höra hans djupa andetag! Ska aldelles strax väcka honom med pussar men måste titta på han lite till först. Och jag känner att jag måste bli bättre på att uppdatera, väntar bara på lite bättre tider! Puss

Hej

Hej på er!! Idag började skolan och det var typ asa kul att få träffa mina flickor igen. Men är så skoltrött och förstår inte riktigt hur jag ska orka hålla ut till jul. Idag ska jag iallafall mysa med min pojkvän och kolla bra program på tv. puss hejdå



Fredagsmys och massa kärlek

Sitter i soffan och pussar på min kärlek. Ikväll ska vi ut och äta och sen gå på bio med hans familj. Det ska bli mysigt!! Ha det bäst, puss!

Såhär har mina dagar sätt ut







I lördags var jag på marieberg och shoppade och då bjöd också min älskling mig på buffé! Det var väldigt gott det. Och mysigt. I söndags så kom jag fram till emma vid tvåtiden. Och under dessa dagar så har vi sätt one tree hill, gått ut och fikat, sätt ännu mer one tree hill, ätit naturgodis, shoppat i halmstad och sen har vi sätt ännu mer one tree hill. Vi har haft det jättebra med andra ord. Igår så åkte jag till maja och på kvällen såg vi bio. Nu väntar jag på min efterlängtade pojkvän som jag äntligen ska spendera några dagar med. Sen ska jag också hinna träffa min angelica. Hoppas ni har haft ett bra lov hitills!! pussar

Jag har det bra jag

Massa hej!! Jag har det jättebra här i ljungby och idag ska vi åka till världens bästa stad. Vi ska till halmstaaad! hoppas ni har det bra, puss!

RSS 2.0