If you can't love me now don't love me later when my later is much greater

Idag kom studiebidraget och jag har redan lagt 100 kr på mat. Kul. Jag som måste köpa lite sommarkläder innan jag åker utomlands om en månad!! O så måste jag också spara pengar till när jag och älsklingstjejerna åker utomlands. Och så måste jag köpa en iphone4(min 3a är ju lite so last year hehehe)!! Hur ska mina pengar räcka!? big problemsSvartvittdenisebjrk@instagram denisebjrk@twitter. jappp

Jag kunde dö för dig, nu e du död för mig

Hej polers. Imorgon börjar skolan och jag är inte taggad alls!! Och vad ska man göra en söndag? Have no ideaaa. Jag tänkte iallafall äta choklad och lyssna på euphoria(som jag redan lyssnat på typ 30 gånger idag). Annars händer det inte mycket alls. Hejdå määä er


Dear past, stop tapping me on the shoulder. I don't want to look back anymore.

lite bilder på hur mitt lov har sätt ut hitills

Sämsta uppdateringen jag vet!!!! Försöker få ordning på mitt liv och så har jag fullt upp dessutom. Hoppas allt är bra med er, puss!

The worst mistake you can make is to walk away from the person who actually stood there and waited for you.Är ganska tom på ord just nu.

Sorry heart, but i'm listening to my brain this time.


Hej hejdå.


Wazzuup

Imorgon ska jag inte till skolan så jag ska ligga och dra mig isängen halva dagen och sen åka till min babe. Såhär såg jag ut idag förresten, älskar min nya blus/skjorta som jag köpte igår. Väldigt skön och väldigt enkel.


Strength

Idag har varit en väldigt bra dag!! Vaknade först upp breve världens bästa kille och sen åkte jag med tjejerna till emelie. Klockan åtta stog vi utanför hennes dörr med tårta o sjöng så fiiint(falskt). Kort dag iskolan och efter det en fika på stan med ankan och emelie. Idag har jag också bestämt att jag ska sluta leva i det förflutna och leva i nuet. För det kommer ju alltid en ny dag imorgon och det betyder att man får en ny chans varje dag. En ny chans att rätta till saker eller bara gå vidare och lämna allt bakom sig. För första gången känner jag mig riktigt stark och det har jag mina vänner och min pojkvän att tacka för. NI ÄR BÄST

grattis våran underbara emelie på din 18-årsdag!! we love u


Längtarlängtarlängtar

Har nog aldrig längtat efter något så mycket som jag längtar efter lillen i syrrans mage. I juni blir jag moster till en liten gosig underbar bebiiiis!!


I swear to you, I'll be there for you.

Oh but that one night Was more than just right. I didn't leave you cause I was all through. Oh I was overwhelmed and frankly scared as hell. Because I really fell for you.

And i'm the idiot that falls for it every time.

Idag är jag hemma så spenderar hela dagen framför one tree hill. Ikväll kommer min fina martin hit och tar hand om mig!

Bara för att jag har tråkigt

Ganska så skönt att det bara är två månader tills jag åker till värmen.

RSS 2.0