Stan med älskling

Idag så åkte jag in till stan och träffa älskling, vi gick runt och mös och satte oss och fika en stund. Men det är helt klart för kallt för en dag på stan så efter tre timmar drog vi hem, men imorgon så ska jag till honom igen:) Du är bäst! Sen nu så har jag varit hos mina kusiner ett tag efter som liv fyller sex år idag! Alla mina småkusiner blir stora nu och det känns lite tråkigt eftersom jag vill att dom ska vara små föralltid! Men får pusha syrran lite till att föda en bebis snart hihi.

Jag kom iallafall hem med en tröja idag! Mamma tyckte att den var för mycket sommar, men det tycker inte denise, jag tycker den är väldigt mycket mig;)


Nelly.com


Shoppingdag

Idag åkte jag in till stan och shoppa lite med min älskisangelica! Men jag köpte faktist inte så mkt, när jag väl alltid har pengar och vill köpa hur mycket som helst så hittar jag aldrig något:s angelica hittade i alla fall betydligt mer än mig! Men imorgon så ska jag in till stan igen med martini så kanske hittar mer då:)



My honey




You make me so happy


Kärleken vinner över allt

Den 11 maj 2008 så började mitt liv, egentligen skulle jag bara kolla på min kusin när hon konfirmera sig, men det blev mer än så. Jag blev galen i en kille, och inte vilken kille som helst, utan miin kille, min världens bästa martin. Jag vill verkligen inte tänka hur mitt liv skulle vara utan honom, för han pusslade ihop pusselbitarna som fattades, han limmade ihop hålen som fanns, ja dagen när han kom in i mitt liv är den bästa dagen någonsin. Jag tror verkligen på att den här kärleken håller föralltid, jag är bara 15 år men jag tror verkligen på att våran kärlek varar föralltid. Vi har haft hinder framför oss, bitchar som försöker förstöra vårat förhållande för att de antagligen är ute efter martin, ja men dom har ju självklart inte lyckats. Men det gör oss bara starkare, det får oss att förstå hur bra vi har det med varandra, vi är varandras jord. Vi är varandras mark där man sätter ner fötterna.

Anldedningen till att jag skriver det här är för att jag just läste en blogg där en tjej skrev att alla killar var idioter och att dom bara lekte med oss tjejer och blablabla.. Visst finns det för många killar som är så, men det finns jättemånga som inte är så! Men det är så många som inte ha orken till att finna den rätta. But why? Kärlek är ta mig fan det finaste som finns. Ärligt jag kan verkligen inte beskriva känslan jag har när jag är i martins famn. Han håller om mig på ett sätt som verkligen säger att han älskar mig. Han känner mig bättre än vad jag känner mig själv. Jag fann mig själv i honom. Men tycker verkligen det är sorgligt att så många tjejer har blivit svikna så många gånger att dom inte enns vill försöka längre. För kärleken vinner över allt. Fortsätt att leta efter den tjejer, ge aldrig upp!


Slappardag!

Nu har jag precis duschat så nu väntar jag på att mamma ska bli klar med maten för sen ska jag sätta mig och kolla på min älsklingsfilm som jag fick i julklapp:) då menar jag verkligen den bästa filmen i hela världen, dagboken! Har ni sätt den? Om ni inte har gjort det så är det absolut ett måste. Fast denise blir väldigt kärkeksfull över att se på den så eftersom att pojkvännen inte är här så får jag ta katten och gosa med istället:)

 


Söta berlocker




Shoppa

 

Sitter här och läser min solotidning nu, och efter att ha kollat på shopping sidorna så blev jag extremt shoppingsugen. Men imorgon ska jag till till the city med my sweet angelica och då ska jag handla massa!:) Och det bästa med allt är att jag kommer ha nästan alla mina pengar kvar endå, eftersom jag ska köpa kläder för alla presentkort som jag fått!


I'm homeee

Förlåt för den urdåliga uppdateringen! Men har sovit hos miiiin älskling i tre nätter men nu är jag hemma igen;) Så nu kommer bilder från julafton! Min julhelg har varit jättebra, har fått jättemycket fint. En rosa minidator vet ni ju redan att jag fått, och den är jag en aning kär i. Sen har jag fått presentkort på gina, men det har jag ju faktist också skrivit;) jag har faktist fått nästan allt jag önskar mig men orkar inte skriva upp allt jag fått, i alla fall inte nu;)

 


Hos älsklinggg

Tjoho bloggen!
Förlåt om det inte blir något bloggande, men är fortförande hos älskling. Så kommer hem imnorgon kväll och kan blogga då. Då kommer bilder från jul och så:) älskling är nere vid banken just nu och tar ut pengar så jag sitter här vid min älskade dator. Sammanlagt så har jag 950 i presentkort på gina så den här veckan ska jag storshoppa där!;) Gick ett tag på stan idag men ja, det var helt omöjligt att komma in i den affären för det var fullproppat där inne. Nu kommer älskling tillbaka så måste sluta;)
HÖRS!


God jul sweeties

God jul på er alla!:*
Just nu så sitter jag i soffan med familjen plus emelie och jocke, fast ja dom är också familj på sätt och vis. Vi sitter och äter gott och jag sitter här med min älskade rosa minidator. Hihi ja jag och syrran fick en varsin i julklapp:) jag är kär i den!

Julen har varit jättebra! Men lägger inte in bilderna och så nu så jag skriver om julen ikväll eller på söndag när jag kommer hem ifrån älskling. Så imorgon får jag ennu mer julklappar eftersom jag firar jul med martins familj då:) denise love the christmas! Men som sagt, lite om julen plus saker jag fått och bilder kommer så snart som möjligt:* Nu börjar också svensson svensson, ni missar väll inte?
HA EN BRA JUL!



♥♥♥


Uppesittarkväll

Min lilla älskade angelica har precis varit här en stund, vi mös framför tvn och satt och snackade om hur mycket vi längtar tills imorgon, hihi vi båda två är lika galna i julen! Vi hade iallafall en mysig stund! Den här dagen går segt eftersom man längtar tills imorgon, så då är det bra att ha något att göra så att tiden går fort;)

Ikväll är det uppesittarkvällen så jag och familjen kommer sitta i soffan framför sunes jul och massa andra julfilmer/kalendrar med fullt med gottisaker. Sen äter självklart hela familjen julskinksmacka förutom denise, för jaa.. jag äter ju inte julskinka. Men jag ska faktist försöka lära mig idag;)



Idag är det våran dag älskling

Ett år och fem månader!

Jag trodde verkligen inte att man kunde vara såhär kär, men nu har det gått 17 månader och jag blir bara mer galen i dig för varje dag som går. I'll always love you baby<3


Myskväll

Igår när älskling kom hit så kollade vi först lite på sunes jul, nu när det är så nära julen så måste man kolla på det varje dag;) Sen bakade vi pepparkakor och dom blev faktist jättegoda bara att han åt upp hälften av degen, my loverboy♥ Sen efter det så satte vi oss i ett varmt bad i jacuzzin.

Imorgon är det JULAFTON! Och jag är fortfarande som ett litet barn som inte kommer kunna somna ikväll för jag kommer ligga och längta tills morgondagen, hoho fast antar att det är så för fler än mig?



Två dagar kvar hohoho

Nu är det bara två dagar kvar till jul! Så idag sitter jag vid granen och kollar på alla julklappar och kanske klämmer på dom lite också, hihi ja det går inte att motstå. Ikväll eller i eftermiddag någon gång så kommer älskliiiing hit och då ska vi baka pepparkakor, mums. Sen ska jag försöka tvinga med han ut för att åka pulka med mig för jag har inte åkt pulka än och det är ett måste när det är mycket snö!:*
Hörs!

Gammal bild men jag älskar ditt ansiktsutryck hjärtat!i♥




En dag som modell

Idag när jag mamma och linda gick på stan så fick mamma ett samtal om att hon har vunnit modell för en dag (klicka på länken för att komma till sidan) på stureplan och hon fick också ta med sig två personer så 5 januari åker jag mamma och linda till stockholm och är modeller för en dag, helt gratis!;) Där hade vi verkligen tur!



Julhandlat

Tjoho bloggen!:D
Igår när jag kom till älskling så drog vi till kim och kollade på saw, har faktist inte sätt någon av dom andra och jag trodde den skulle vara läskig men nixpix det var den absolut inte. Av någon konstig anledning så satt jag och garvade åt filmen haha! Sen på kvällen mös vi mest framför tvn. I love u sooo.
Idag har jag gått på stan med mamma och syster, så nu är jag äntligen klar med alla julklapparna! Tror jag iallafall:) Skulle också köpt någon röd klänning till jul men jag hittade absolut ingen så istället blev det en rödrutig skjorta men blev faktist nöjd över den:)

Nu ska jag sätta mig och slå in alla julklappar, fast det är mysigt för det är en del av julen:*



Dagens fråga


Kameran gillar inte mig

Kameran gillar inte mig idag, får inte till ett enda kort där man verkligen ser hur håret ser ut:s jaja här är iallafall en bild där man ser lika otydligt som på den andra haha! Jag har bara färgat utväxten och de bruna slingorna därför är underhåret lite mörkare:) sen lyser lamporna så håret ser lite gult ut men det är det inte:*




Julafton snart

Godmorgon bloggen!
Idag ska jag åka till my loverboy♥ Så jag sover hos honom sen imorgon ska jag gå på stan med mammi och köpa dom sista julklapparna:)

Nu är det snart jul och jag längtar som tusan! Någon mer än jag som är julgalen? Och jag längtar verkligen tills jag får öppna alla julklappar för presenter är det bästa denise vet:*


Håret

En bild på hur håret blev, väldigt otydlig men lägger nog ut en annan imorgon! Nu är det iallafall så ljust som denise vill ha det:)





Slappdag

Idag så har jag och ida varit fastbundna i soffan. Eftersom det har gått filmer precis hela dagen så har vi kollat filmer hela dagen:) sen har vi också färgat mitt hår så nu är det jätteljust:) men jag är skitnöjd!

Den här masken är faktist lite läskig:o men under sen så gömmer sig en söt tjej:*





Grinchen

Just nu så sitter jag och kollar på grinchen och det är ett måste såhär vid jul hihi;) ida kommer när som helst och angelica hoppas jag också kommer senare! Vi ska färga mitt hår. Ska färga bort utväxten och blondera dom mörka slingorna. Mitt i vintern kanske det inte passar med jätte blont hår, men det är jag. Denise ska vara jätteblond punkt slut.

Visste ni att det är taylor som spelar söta lilla tjejen i grinchen?


Myskväll

Nu har min mys tjej gått hem, gå hem i 20 minus på kvällen HJÄLP jag skulle dö! Vi hade det iallafall jätte mysigt och så har vi druckit cola hela kvällen, öjöj vet inte hur mycket vi har druckit hihi. Sen har vi kollat sunes jul och dött av skratt och sen har vi också kollat greveholm:) love youuuu


JULLOV!

Tjoho bloggen!
Nu är det äntligen lov och det känns hur underbart som helst! Igår så kom älskling till mig sen så sov han här, så imorse drog jag till skolan men slutade redan kvart i elva så då drog jag hem igen och gosa med älskling. Sen åkte jag in till stan och shoppa julklappar med sötis ida. Så nu har jag alla julklappar klara förutom martins! Som kanske också är den svåraste;)

Sen köpte jag också en tröja till mig själv, och när jag går av bussen så märker jag att jag har GLÖMT kvar påsen. Så jag fick lite småpanik och ringde mamma och som tur var så var hon och pappa nere på "stan" och handlade så dom åkte och kolla om bussen stog kvar och jiho det gjorde den så då fick jag tillbaka min tröja:)

Om ett tag så kommer min sötis angelica hit och då ska vi göra något som är en tradition, kolla sunes jul hela kvällen!!!!


Busigt

HAHAHA FÖR BRA!

Ni måste faktist kolla, man får sig ett gott skratt hahaha;)

Lov snart

Den här veckan går riktigt segt bara för att jag har sån längtan efter lovet. Men nu går vi bara en dag till i skolan, sen är det fredag och då får vi äntligen lov!:)

Mina sötaste angelica&ida på bilden


Trött trött trött

Äntligen hemma ifrån skolan! Den här dagen har jag verkligen varit trött. På kören så orkade jag inte enns öppna munnen och sjunga, och nu sitter jag här helt seg med huvudvärk. Fast även fast jag varit så trött så har jag självklart orkat skratta åt alla konstiga saker som angelica och ida gör, att halka t.ex, det är dom experter på;) Eftersom jag inte känner mig helt prima så ska jag lägga mig i soffan och kolla på sunes jul, ovanligt? Nix verkligen inte!

Nu när det är så mycket snö så vill jag ut och snöpula och åka pulka hihi. Så imorgon när älskling kommer hit så ska jag snöpula han riktigt mycket och så ska vi självklart åka pulka också:) Jag mår så bra i din närhet.


Så sött!

Denise älskar:


Alla har väll sätt filmen? Någon mer än jag som är helt galen i den här scenen?

Sparkle

Har precis fixat naglarna och den här gången fick dom bli glittriga:*

(hihi ja alla mina naglar har gått av så dom är inte så fina...)


Haha sen kan jag bjussa på en bild när jag är helf ofixad och har sovtröjan på mig. Jag bor i min superman tröja när jag är sjuk♥

Snö

Blev ingen skola för denise idag häller för hon har fortfarande lite feber... Men imorgon ska jag iallafall till skolan:)

Åå när jag vaknade så märkte jag att det är kritvitt ute plus att det fortfarande snöar! Det ger mig julkänsla hihi. Hoppas att vi får snö till julafton annars blir jag SUR. Nu ligger jag i soffan och kollar på ronny och julia, det är faktist jättemysigt att ligga och kolla på det:) sen ska jag kolla lite på sunes jul även fast jag redan hunnit sätt alla avsnitten.

Nu ska jag gå och fixa varm oboy sen fortsätta kolla på ronny och julia. Hörs:*


Ullared

Haha är det bara jag som tycker ullared är sjukt kul? Vilka knäppa människor det finns asså hahah men vad vore världen om inte sånna personer fanns;) föresten så är kanske min farmor med på ullared ikväll hon kanske smiter förbi kameran någon gång hihi min lilla coola farmor.

Nu ska jag dra mig tillbaka till tvn. Hoppas jag är frisk tills imorgon:)
Hörs!

Always and forever

Du är den bästa på hela jorden. JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG<3


I'm so happy with you♥

Ny header

Jag ändrade nyss min header, och nu är den verkligen jätteful bara för att jag inte har photoshop... Men ska fixa det snart så då fixar jag en ny fin header igen!:D Men ville inte ha min gamla längre så var tvungen att byta:) men den här får duga ett tag.

Nu har jag kollat klart på avsnitt 13-24 på greveholm, så nu får jag lägga mig och sakna min älskling och kolla på någon annan mysig julkalender. Denise älskar julen.




Sjukis...igen

Gick hem ifrån skolan idag för att jag hade jätte ont i huvet... Och jag har också lite feber så det var nog bra att jag drog hem. Förut innan jag blev sjuk så hade jag inte haft feber sen i sexan och nu har jag haft det redan två gånger samma termin, blääää.

Nu ligger jag i soffan och kollar greveholm! Det och sunes jul är tidernas bästa julkalendrar, och efter det kommer ronny och julia hihi;). Men man tröttnar aldrig på greveholm eller sunes jul. Jag kollar alltid på det hela december varje år. Och vet ni?;) I somras så var faktist jag, angelica mamma, pappa och min syster vid greveholm slottet. Vi var en aning galna över att vara där;)



Bild från i somras


I'm in love

I'm in love i'm in love i'm in love!!!! Har haft det jättemysigt hos älskling. Igårkväll så lyckades jag övertala honom att så sex and the city med mig ihii. Fast självklart var vi lika trötta som alltid och orkade inte se klart filmen. Så vi la oss rätt tidigt och sov länge idag, jag älskar att vakna upp brevid dig. Sen idag har vi haft en mysdag bara. Och det var lika tråkigt och åka ifrån honom som alltid men snart är det lov!

Egentligen så skulle jag kolla på angelica i kyrkan nu men har ingen att dra ner med så blev inte så. Så istället måste jag damsuga mitt rum nu... blää. Har nyss pratat med min lilla emma en lång stund och jag surar verkligen ner mig på att hon bor 40 mil ifrån mig. Men vi har ju sommrarna tillsammans.

Idag är det lucia, och snart får vi lov och sen blir det julafton! Jag är fortfarande det där lilla barnet som tycker det är så spännande med julafton och att kalleanka är det bästa som finns. Så nu vill denise ha juljuljul!

first time i saw you♥

ERIK VANN!

Yeeeees erik vann idol igår! Jag blev så himla förbannad när han åkte ut för två år sen, men i år var han tillbaka och tog hem alltihoppa! Jag trodde faktist calle skulle vinna men så blev det inte! Och vinnarlåten är faktist hur fin som helst. Helt galen i den redan:* Idag ska jag in och shoppa lite julklappar med mamsen och papsen och sen åker jag till min älskliiing som jag längtar ihjäl mig efter♥ Men han har cup hela dagen så kommer få sitta hos farmor och farfar ett litet tag tills han kommer hem. Men när han kommer hem så ska jag slänga mig i hans famn för jag saknar honom så mycket att jag får panik. Jag har världens bästa♥ Ni får ha en bra helg alla!:*




Idol final

Eftersom jag fortfarande inte mår helt bra så blir det en hemmakväll med familjen framför idol ikväll! Det är ju finalen, så vem vill ni ska vinna?

Självklart så tycker jag att erik ska vinna! Men om jag ska vara helt ärlig så tror jag calle vinner för många tippar på honom;s men erik har sån utstrålning och sån grymt snygg röst så han måste måste vinna! Men vi vet att vi kommer se erik i framtiden vare sig han vinner eller inte. Men vem tycker ni ska vinna?

SÅ SITT MED ERA TELEFONER I HANDEN IKVÄLL OCH RÖSTA RÖSTA RÖSTA PÅ ERIK!


Film dag

Nu har jag precis suttit och kollat massa sunes jul, haha det är nog det bästa man kan göra när man är sjuk, för då har man kul! Märkte precis att vi hade sex and the city filmen vilket jag inte hade någon aning om:s så nu ska jag sätta mig i soffan igen och kolla på den. Länge sen jag såg den så har nästan glömt hur den var! Illamåendet sitter fortfarande kvar så hoppas det släpper snart...

Räddar min dag:





Dumma spruta

Blev ingen skola för mig idag, eftersom att jag har tagit sprutan så mår jag illa hela tiden och inatt mådde jag inte alls bra. Så kunde helt enkelt inte gå till skolan. Och idag hade det varit skönt att gå eftersom först va det lucia och sen fika och sen skulle vi kolla film. Jaja nu får jag iallafall vara hemma och krya:) men nu när jag jag all tid till att bara sitta och ta det lugnt så ska jag lägga mig i soffan och kolla sunes jul;) Ingen december utan sunes jul!

Hörs sen!



Martin<3

Idag när jag kom hem ifrån skolan så var älskling hemma hos mig:) och det finns inge bättre än att komma hem helt slut och bara få lägga mig i hans famn och gosa!

Imorgon på morgonen så har vi lucia på skolan så klockan halv åtta senast så måste vi vara där... Åå jag är helt död så jag orkar verkligen inte gå upp tidigare:( Men efteråt får man lussebulle och pepparkaka hihi mumsi;) men sen slutar jag tidigt och skulle egentligen åkt in med ida till stan men hon kunde inte så får försöka hitta someone else!

Jag bloggar inte alls lika ofta längre som ni märkt, men orkar faktist inte blogga lika ofta längre. Men om någon vecka blir nog bloggen som vanligt igen! Nu har jag inte så mycket tid för bloggande.

Riktigt gammal, men fortfarande lika bra!;)


SUNES JUL!

Man kan inget annat än att ÄLSKA sunes jul!;)


Nu har nisan äntligen tagit sprutan...

...hjälp jag var rädd innan men sen när hon tog den så märkte jag knappt någonting så efter började jag garva hur mycket som helst och vet inte riktigt varför haha;s men det är så skönt att ha det gjort. Nu har jag inga läxor eller sånt skit kvar! Idag hade jag engelska prov men nu kan jag bara ta det lugnt och slappa när jag kommer hem ifrån skolan istället för att sitta oh plugga hela dagen.

Det känns verkligen hur skönt som helst att vi inte har några prov eller sånt kvar nu, för har verkligen varit så uppstressad och då blir jag på dåligt humör dessutom...

Nu ska jag sätta mig och kolla lite på sunes jul;) hihi det bästa som finns!
Hörs:*

you make me feel so good!
min min min BARA MIN martin♥

Seg tisdag

Äntligen hemma efter den här GRYMT sega dagen! Först så slutade vi fem över tre sen hann jag vara hemma i en timma sen så skulle vi ner till skolan igen och redovisa vårat miljötema för klassen plus alla föräldrar. Det gick bra tror jag:) men det höll på i evigheter och jag satt och längta heeem hela tiden, åå jag är så trött på skolan nu:( men lov snart, we like it.

Imorgon ska denise ta spruta, SPRUTA?:( Ohshit hur ska det gå. Min fobi för sprutor är väldigt stor;) men jag överlever får vi hoppas.

I'm so much better then you bitch.

Min martini min martini min martini MIN MARTINI

I'm in love, i'm SO IN LOVE.



And I will love you, baby - Always
And I'll be there forever and a day - Always
I'll be there till the stars don't shine
Till the heavens burst and
The words don't rhyme
And I know when I die, you'll be on my mind
And I'll love you - Always

Jul jul jul

Oj vad jag har blivit seg på att blogga på senaste tiden;s men har inte tid för bloggandet som jag har sagt tidigare. Tänk hörni, snart är det jul!!! Något som denise verkligen älskar. Jag älskar verkligen att få julklappar hihi;) det finns verkligen hur mycker som helst som jag vill ha den här julen. Här är en önskelista på LITE av de saker jag vill ha. Men det finns så mycket mer;)

En rosa minidator är jag faktist väldigt sugen på!
PENGAR PENGAR PENGAR.
Min älskade parfym med body lotion och dusch gelé:)
Ett halsband med mitt namn på.
Belocker till mitt armband!
Sen vill jag ha en megastor nalle som kan hålla mig sällskap när jag känner mig lite sådär smått ensam. Så den vill jag verkligen ha!

Min helg

Tjoho bloggen!
har varit dålig på att blogga dom senaste dagarna men har inte hunnit! I fredagskväll så kom ju angelica och frida hit, vi mös framför idol sen kollade vi SUNES JUL! Jag garvar så mycket att jag får syrebrist av det, haha big love. Vi hade iallafall en jättejätte mysig kväll. Sen sov frida här och vid halv ett när vi ligger och pratar i sängen så blir det strömavbrott i hela området! Det var faktist lite smått läskigt. Fast mysigt att ligga och prata i mörkret.

I lördags så åkte vi in till örebro och lämnade av frida sen åkte jag mamma och pappa upp på stan och då köpte mamma en ny mjukisdress till mig:) eftersom katten förstörde den andra. Sen satte jag mig på bussen och åkte till älskling♥ båda var hängiga så vi låg och kollade film hela dagen. Den nya harry potter filmen var verkligen D Å L I G! I love yo be with you baby<3

Och idag när jag hade varit hos älskling så gick jag på o helga natt med familjen. Det är faktist rätt mysigt för man får sån julkänsla;) imorgon efter skolan så ska jag in till stan och julshoppa lite, då får man ennu mer julkänsla! Denise älskar christmas.

alltid och förevigt



Huset sålt

Nu har vi fått vårt hus sålt! Det känns lite läskigt att någon annan ska bo i huset som jag alltid bott i, att någon annan ska äta i köket som jag alltid ätit i, att någon annan ska sova i rummet som jag brukar sova i, att någon annan ska duscha i duschen som jag alltid duschat i. Ja visst känns det lite läskigt att tänka så? Det här huset ska ju vara mitt! Men nu får jag istället ett mycket bättre hus så jag får bita ihop och tänka positivt! Men det känns lite läskigt att jag ska lämna MITT hus.

i have grown up now

FRIDAY!!

Hej bloggen!:D
förlåt för att jag inte bloggade något igår men hade helt enkelt inte tid eller någon lust. När jag kom hem från lindeskolan igår så var min älskling hemma hos mig:) så vi åt sen la vi oss och mös och kollade på film. Sen sov vi självklart också en stund för vi lyckas alltid somna! Sen åkte han hem på kvällen och då var jag tvungen att plugga så något bloggande fanns det inte tid för.

Nu är det äntligen FREDAG! Så himla skönt, bara två veckor kvar i skolan hihiiii! Så ikväll så kommer mina gullungar angelica och frida hit♥

Ni vet att jag gjorde lite bruna slingor i tisdags? Ja så nu är mitt hår mer "naturligt" blont. Det är faktist jättefint med slingorna med på något sätt så känns det som om denise ska vara jätteblond, det är liksom jag! Men nu ska jag ha det hära i ungefär en månad sen i januari så ska jag färga det mer blont igen, ungefär som jag hade i somras.

Vill shoppa massa kläder

Sitter och kollar lite på nelly.com nu och det finns så mycket som jag vill köpa! Men den här månaden så måste jag lägga pengar på julklappar så det får helt enkelt bli nästa månad som jag beställer hem lite clothes:) har hittat en tröja som jag iallafall måste köpa nästa månad!


Fryser och är trött

Nu har jag precis tagit en skön varm dusch och snart måste jag sätta mig och plugga lite... tråkigt. Imorgon har jag faktist ingen skola eftersom vi ska till lindeskolan hela dagen och vara där. Så istället för att jobba så får vi kolla på när andra gör det haha. Eller vi kanske får medverka lite...? Ja jag vet inte riktigt. Men det är nog iallafall skönare än en vanlig skoldag!



Mys med angelica

Igår efter skolan så åkte jag med min älskade angelica hem till garphyttan, hon flyttade ju nyss så hade aldrig varit i huset! Så då var jag självklart tvungen att hälsa på det nya huset. På kvällen så färgade jag hennes hår och när vi endå var igång så passade vi på att göra tre bruna slingor i mitt hår:) det blev faktist jättebra, nelicans hår också:* sen åt vi massa gott och kolla på desperete, sen la vi oss i soffan och kollade på the perfect man. Det blev en rätt så sen kväll men den var full av mys och skratt!Vi lyckas ju alltid göra massa knäppa saker ihi.

Nu är det redan december! Jag älskar verkligen december. För det är så mysigt med allt julpynt och när man ska köpa julklappar och att få julklappar!! Och desutom så älskar denise december eftersom då får hon äta en god chokladkalender hihi;)

Den här låten gör denise glad

RSS 2.0