Love u so

Allt jag vill är att vara med dig alltid och förevigt, och så kommer det bli, det vet jag!
Du gör mig så stark älskling.


On the days I can't see your eyes,
I don't even want to, open mine.
On the days I can't see your smile,
Well I'd rather sit, wait the while.
For the days I know you'll be near,
'Cause a day without you, just isn't fair.
See the days I can hear you voice,
I'm left without a choice.





Vem är finast?

Vem tycker ni är snyggast i the hills serien av lauren, heidi, audrina och whitney? Själv tycker jag självklart lauren! Sen tycker jag nog whitney. Tycker knappt heidi och audrina är så fina fakist. Men vem tycker ni?:)






Vill flytta nu

Jag är verkligen så j*vla skoltrött just nu! Är hur seg som helst på mornarna och har skitsvårt att ta mig ur sängen. Nu längtar jag verkligen till lovet! Nästan tre hela veckor borta från skolan, hur underbart är inte det? Sen vill jag att nästa termin ska gå jättefort. För jag vill att det ska bli maj eftersom jag flyttar då:) från ett enplans hus i nora till ett tvåplans sprillans nytt hus i örebro! Något man verkligen ser fram emot.

Mitt hus nu



Mitt nya hus




The anthem

En av mina favvolåtar sen typ femman!
Blir alltid så glad av att lyssna på den, svårt att sitta still ihi;)



I don't ever wanna be like you
I don't wanna do the things you do
I'm never gonna hear the words you say
and I don't ever wanna, I don't ever wanna be
You...don't wanna be just like you
Oh what I'm sayin' is this is the anthem, throw all your hands up,
you... don't wanna be you

D<3M

Tjo bloggen!:D
Vet att jag varit väldigt seg på att blogga idag och igår, men har haft fullt upp. Min honey kom till mig igår, vi hade en myskväll framför en bra film med lite gott till! Vi kollade på "falskt alibi" den var faktist jättebra. Även fast jag inte förstog hela tiden, men då har man ju en underbar pojkvän som berättar. Sen imorse låg vi kvar i sängen länge, sen la vi oss i soffan och kollade på någon film som gick på tvn:) så idag var vi bara slöa!

Sen vid fem så åkte jag mamma och pappa hem till min syster och jocke och där var också min bror och emelie plus farmor och farfar. Var andra gången jag var i lindas lägenhet eftersom hon precis flyttat, och den är verkligen jättemysig! Nu ska jag äta min favvomat, flygande jakob! Mumsi:D


Visst är det mysigt när man åker förbi hus som har fullt med ljusslingor och julpynt på gården och runt huset? Jag tycker man får sån julkänsla av det:) ljusslingor kan det inte blir för mycket av!

 


Sunes jul!!

HAHAHA, rudolf är min och angelicas idol♥
vi garvar alltid lika mycket, år efter år! Har ni aldrig sätt sunes jul så MÅSTE ni se!



Haha här är vårat favorit avsnitt!




Hemma

Nu är jag hemma ifrån eskilstuna, tävlingen gick inte så jättebra faktist. Råkade tappa bort mig på att ställe och det är sånt som bara inte får hända! Men jag är endå jättenöjd:) och zandra, min danslärare, sa att dansen var jättebra så jag får lita på henne! Var också min första tävling i singeldisco. Pardiscon är ju det jag satsar mest på men min angelica var ju tyvärr sjuk:(

Snart är det christmas cup också och jag vet inte om jag ska vara med eftersom angelica inte kan, och det är ju pardisco jag vill tävla i. Så får se hur det blir med det!

Nu ska jag snart baka lussebullar med mamma, mumsi! Sen senare så kommer my sweetheart hit. Längtar ihjäl mig efter honom! Fast det gör jag alltid:)





Godnatt!

Nu ska jag snart krypa ner i den sköna sängen och vänta på att min älskling ringer, nu taggar jag tävlingen till tusen! Ni önskar mig väll ett lycka till?:) Hoppas verkligen det går bra nu imorgon! Och att höften slutar värka. Bloggar imorgon när jag är hemma, blir på eftermiddan någon gång.

Godnatt folket:*




Låt

Ser ni på serien Glee? En ny serie som började förra veckan, jättebra faktist;) det är som en musikal i serien. Här är iallafall när en av skådespelarna sjunger Take a bow med rihanna, tycker hon har jättesöt röst!


<3

Sitter och kollar igenom massa bilder nu, har typ en miljon bilder på mig och nelican och vissa är så roliga att jag skrattar så mycket så jag inte kan andas! Haha fast tyvärr lägger jag inte ut dom för dom är för hemska;) så lägger ut lite mer. Saknar dig när du är sjukis så mycket hjärtat. Dags att bli frisk!


Sjuan

Sjuan

Sjuan, haha älskar dig busis♥

Sjuan

Åttan

Åttan




Fredag!

Tjoho bloggen!:D
Idag efter skolan så tog jag bussen in till örebro för jag skulle gå på stan en runda med mamsen så vi kunde köpa lite saker tills tävlingen imorgon:) var tvungen att köpa mig ett par nya tossor eftersom dom andra ha gått sönder. Sen köpte jag också en topp som jag ska tävla i. Eftersom det är min första tävling i singeldisco(har bara tävlat i pardisco förut) så är jag ju i bronsklass och då känns det onödigt att låta en sömerska sy ihop något snyggt., eftersom man inte får ha glitter eller glansigt i bronsklass:( Så nu köpte jag bara en vanlig topp och när jag tävlat några gånger och kommer upp i silver så låter jag en sömerska sy något snyggt istället! Likadant med pardiscon:) så nu hoppas jag verkligen på att jag får prick imorgon!

Det blir en hemmakväll denna fredag också. Eftersom jag måste gå upp vid sex imorgon(gäsp...) så måste jag lägga mig i tid så jag är pigg tills tävligen. Plus att nelican fortfarande ligger sjuk och ida är inte hemma och åka till frida i örebro hinner jag inte. Så det blir en hemmakväll.

(om jag lägger ut "tråkigare" bilder så är det gör jag inte har ps längre, men ska försöka fixa!)



Britney spears

Britney spears låtar genom tiderna är faktist riktigt bra!
Lite synd bara att hennes texter inte är lika fina nu som dom var förut. Som "3" ni fattar väll vad den handlar om? Och hennes gamla hit "i'm not a girl", den har en jättefin text. Då märker man att hennes texter ballat ur lite mot förut.








My honey

Idag så gick det faktist rätt fort iskolan. Efter skolan så gick jag snabbt hemmåt och när jag kommer hem så ligger det en sovande älskling i soffan. Så vi båda var så trötta så vi gick och la oss i min säng och sov. Det är så sjukt mysigt med dig älskling.

Vet ni? Igår när jag kom hem och var frusen och skulle sätta på mig min mysiga rosa mjukiströja så är det ETT STORT HÅL i den! då har katten varit i garderoben och grävt:( och jag älskar verkligen tröjan för att den är så gosig så ibland är det lite tråkigt när katterna ska förstöra enns saker...!

bli frisk nuuuu!

Ingen tävling i pardisco:(

Kom hem från skolan för ett tag sen och nu sitter jag och pluggar spaska:( har prov imorgon men egentligen finns det inte så mycket att träna på, för många delar på provet kommer vara oförberädda. Den här veckan är verkligen min otursvecka. På lördag så ska jag ju tävla i eskilstuna, egentligen ska jag tävla både singel och pardisco med angelica, men stackarn är sjuk:( så det blir bara singeldisco för min del. Men för angelica blir det inget alls så tycker synd om henne eftersom vi såg fram emot det här så mycket! Men jag får lyckas riktigt bra i singeln istället.

Sen har vi ju också dansavslutning på söndag och den kan jag antagligen inte häller vara med på för jag kan ju inte dansa pardisco själv haha. Men jag önskar att en ängel kommer och gör min angelica frisk! Du får ju inte vara sjuk på våran dans helg hjärtat!


Spruta...

När man är nere så ska man kolla på one tree hill! Det får mig alltid på bättre humör. Eller ofta så händer det att jag gråter till serien men det är för det mesta för att det är så sött ihi.

Imorgon ska jag ta svinissprutan och hjälp jag VILL INTE. Sprutor är det värsta jag vet, jag har fobi verkligen! Men det är inte helt säkert att jag kan ta den imorgon eftersom att jag tävlar på lördag och måste kunna sträcka ut armarna helt och då kan jag ju inte ha ont i armen. Nu taggar jag tävling på lördag!







Min m<3

Nu är jag hemma från min martini, mådde verkligen bra över att åkta till honom. När jag ligger i hans famn så försvinner mörkret. Nu sitter jag och lyssnar på samma låt som jag har tjatat ut i en vecka, men jag blir glad av den och det är alltid en fördel! Idag ska jag försöka fixa så jag får samma photoshop som jag hade förut på den här datorn. Plus alla andra saker som jag saknar:) som spotify t.ex!







Älskar oss

1 år och fyra månader<3

When you look me in the eyes,
And tell me that you love me.
Everything's alright,
When you're right here by my side.
When I hold you in my arms,
I know that it's forever.
I just gotta let you know,
I never wanna let you go.





Tears

Egentligen borde jag sitta i skolan och jobba nu men istället så sitter jag här med ögonen tårfyllda... Aldrig någonsin har jag mått som jag gör nu. Jag är så värdelös  och jag vet inte enns vad jag har gjort för fel.  Det känns som att jag inte kan vara mig själv längre, som att det är fel och att jag måste ändra mig. Men det vill och tänker jag inte. Jag är jag. Men varför är jag så j*vla bortglömd? Jag vill kunna känna lyckan jag en gång kände. Många ha frågat mig vart den glada och spralliga denise har tagit vägen, och jag vet faktist inte. Hon finns ju inom mig. Hon vågar bara inte komma fram. Jag vill skratta, jag vill vara glad, jag vill vara denise. För sån är jag, skrattar åt precis allt, men nu kan det gå en hel dag utan enns ett leende. När jag flyttar får jag börja om på nytt och få en ny start och det behöver jag. Tack ida och angelica för att ni finns, idag har ni verkligen tröstat mig. Och martin tack för att du finns, när jag ligger i din famn så känner jag bara trygghet. Min smärta ska inte ta över min glädje. Jag måste lära mig att styra den bara.

Jag är stark
, jag brukade alltid vara så stark. Det måste finnas kvar där någonstans, jag brukade klara allt. Och det tänker jag göra nu också. DENISE kom fram nu!!! Jag vet att du finns där.



Måste fixa allt på datorn

Vet att jag är extremt dålig på att blogga idag, men pappa har precis flyttat över alla mina bilder och sånt och nu håller jag på och försöker ladda ner photoshop så har inte så mycket tid till att sitta framför datorn och blogga:) men på tisdag när jag kommit hem från älskling så kommer jag skärma mig, i promes! Sen måste jag också fixa spotify och allt så det tar lite tid;)
Hörs!


Du är bäst♥


Ny dator

Tjoho!:D
Nu är jag hemma från älskling och kan blogga igen. Fast jag har studiedag på tisdag så åker till honom imorgon igen och sover:) underbart. Ni vet att jag sa förut att msn inte funkar på min dator längre? Det är samma med itunes och massa mer saker. Det funkar inte att ha på min dator:s men nu har pappa äntligen fixat en ny dator till mig så nu kommer msn och itunes funka igen! Itunes är ju viktigt eftersom när jag laddar in låtar in min ipod så måste jag ha det programmet;)

Nu måste vi också flytta över alla mina saker från denna datorn till min nya och papsen kollade nyss ypp hur många bilder jag hade, 16 000 har jag! Många underbara minnen som finns på min dator alltså.


Ps. Sometimes good things fall apart so there is place for something even better.

Åker till min älskling

Godmorgon!
Just nu håller jag på och gör mig iorning och snart åker jag till min älskling:)
Kommer inte kunna blogga förns så ni får ha en bra helg:*

Min snutt♥




db

Vill vara älskad,omtyckt,behövd
inte vara glömd och hatad.
Vet att ni älskar mig men visa det
för mig alla ni som älskar mig här
och nu snälla du.
Sparka inte undan mina ben när jag
äntligen börjar komma upp.
Jag kämpar och kämpar mot min ångest,
mina skuldkänslor,hatet.


Mina tankar fylls av obehag
varje dag och dom gör mig
så svag
Det enda jag vill är att kunna
vara glad som den positiva
tjej som jag är och att vakna
upp en dag och känna lycka
och glädje kan man tycka.
Finns till för mig,lyssna på
mig,stötta mig,älska mig
för den jag är.

Det är inte jag som skrivit texterna, hittade från internet.

Äntligen helg

Idag efter skolan så åkte jag in till örebro med mamsen och papsen för dom skulle köpa ett par skor åt mig höhö. Eftersom mina gamla från förra året har gått sönder så var jag tvungen att köpa mig ett par nya, så köpte ett par uggs. Fast hade ett par förra året som också var något uggsliknande.

Ikväll blir det bara en hemmakväll, något jag egentligen inte har lust med men det blev så. Så jag får sätta mig i soffan med en chipspåse och kolla någon bra film hihi;) måste också städa mitt rum eftersom vi har visning på söndag(JÄTTEKUL..). Imorgon så åker jag till min världens bästa och sover och jag längtar ihjäl mig efter honom så den här kvällen kommer säkert vara jätteseg...

HÖRS!



Dagens andra låt!

Ni bara MÅSTE lyssna på denna låten! Ni har väll kanske sätt justins olika klipp på youtube..? Här är iallafall hans singel han har gjort! Hur fin låt som helst:)

När man lyssnat på den några gånger så blir den jättebra!:*

Gjort om headern lite

Ser ni att jag gjorde om min header lite?
Började tröttna på den andra så bytte!

Förut:


Nu:


Åå vad skönt att det är fredag imorgon! Den här veckan har gått så sjukt segt men endå snabbt. Men det känns som det var tusen år sen jag träffade älskling och det var igår så ska bli så j*vla skönt med helg! Imorgon skulle jag egentligen ha en myskväll med min nelican men hon har gått och blivit sjuk igen så får se hur det blir med det. Sen har vi också studiedag på tisdag, denise like it!

Dagens låt

Jättefin låt verkligen!
Bra att lyssna på när man känner sig svag, låten "förstår" mig.
Om ni vet fattar jag menar;)

Britney spears - out from under

Sluta tidigare

Tjoho bloggen!
Nu är klockan tre och egentligen så skulle jag suttit i skolan nu. Men både min och idas språklektion var inställd så vi gjorde i stället vårt miljöarbete då så vi kunde gå hem tidigare, så vi slutade kvart över två istället för halv fyra:) Riktigt skönt att få sluta tidigare! Nu tror jag att jag ska sätta mig i soffan och kolla på älsklingsprogrammet:) började ju kolla igår och då är det omöjligt att sluta.

Den här månaden har jag inte köpt ett enda klädesplagg och det är ovanligt för att vara denise! Men istället har jag lagt pengar på parfym, silvershampoo, brunkräm och lite annat plus att jag lagt bort två eller trehundra, så jag känner mig rätt stollt;) men när pengarna kommer in på kontot ska jag köpa någon skön tjocktröja. Sen måste man ju också handla alla julklappar! Hjälp hur ska jag ha råd..?


Lill lördag

Nu har jag och mammsen precis ätit pizza, ibland får man vara onyttig;) Så nu ska vi sätta oss i soffan och kolla på världens bästa program, guess what?? One tree hill of course! det är ju lill lördag idag då måste man ju ha lite mys.




Martin<3

Nu har min martini åkt:( fast egentligen skulle han inte hinna komma till mig alls men han hann vara här i en timma! Varje sekund betyder något. Men när han åker så blir det alltid så tomt i mig och det gillar jag inte:( jag älskar min ängel!

Nu ska jag sätta mig framför tvn och tänka bra tankar och inte hålla på och tänka massa dåliga tankar som jag gjorde hela dagen igår. Funderar också på att ta mig ett varmt och skönt bubbelbad, skulle sitta bra nu! Det är så himla tråkigt med höst, man blir bara depp och allt är blä så vintern kan komma nu:*
Hörs!
db



Ida goes hot

Nu sitter jag i mediateket med angelica och ida och pluggar:( vi hittade nyss en snygg bild på ida så vi tänkte dela med oss av snyggheten!




Dagens låt

Låten som lyssnas just nu!
Skit bra;)

New kids on the block feat lady gaga - big girl now

Dansa runt i mitt rum

Äntligen hemma! Den här skoldagen var nog den segaste genom tiderna. Kändes så iallafall. Har inga läxor eller någon sån jobbig skit tills imorgon så idag ska jag bara slappa framför tvn:) denise vill ha lov! Nu är jag verkligen trött på skolan blä:( mitt humör är inte på topp idag. Men jag ska dansa runt i mitt rum hihi, för då mår
jag alltid bättre!

Jag är borttappad i mina egna tankar. Jag känner ensamhet, jag vill inte känna den känslan, jag hatar den.

Min martin

Tre ord, JAG ÄLSKAR DIG!

Min lilla minihand hihi.




Dansdansdans

Nu är jag och min söta angelica anmälda till tävlingen i eskilstuna den 28 november! Det är verkligen så sjukt roligt att tävlingsdansa, när man står där på golvet och har alla domarnas blickar mot än så känns det så underbart att bara tänka "nu ger vi gärnet baby!". Nu ska jag bara tävla i singel och par disco men efter jul blir det gruppdisco också! I love to dance.


En film på limited edition från min dansskola, riktigt duktiga verkligen!

Prov=blä

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Måndagar är faktist rätt slappa:) dom går inte segt alls. Nu måste jag sätta mig och plugga eftersom jag har kemi prov imorgon... verkligen inte kul. Men jag vill ju få bra på provet så då gäller det att plugga;) men innan jag pluggar så ska jag bara ta det lugnt for a while.

Jag kom nyss på att det inte alls är länge kvar tills jullovet nu! Det ska bli så otroligt skönt med jullov verkligen:) sen går vi i skolan i ungefär tre veckor sen åker jag till orsa med älskling i en vecka och sen är det nästan sportlov! Riktigt skönt:)



Lögner


Vet ni vad det värsta jag vet är? Lögner!
Det är sånt som inte borde få finnas. Men det finns överallt, och bara sårar och förstör. Som i somras vet ni ju att någon sa en lögn om att jag var otrogen? Vad var poängen med det egentligen? Försökte hon(jag vet vem hon är men hon vet inte att jag vet) förstöra mitt förhållande då? Lögner gör att man får skit för något som aldrig hänt, man får må dåligt för något som man aldrig gjort. Jag är fortfarande riktigt j*vla förbannad på lögnen om att jag varit otrogen. Och jag har aldrig rett ut det, har aldrig frågat människan "varför har du sagt att jag varit otrogen?" det är allt jag vill ha svar på. Men varför försöker folk få andra människor att må piss? Mår man bra av det eller? Och folk som försöker förstöra förhållanden är det värsta jag vet. Då har man aldrig känt hur riktig kärlek känns. För då ska man inte ha hjärta till att försöka förstöra för några andra som har det bra och älskar varandra. Så lögnerna behövs inte. Nu menar jag självklart riktigt stora lögner. Sånna lögner som får folk att må piss.

Sommarminnen

Just nu sitter jag och längtar tillbaka till sommaren. Fast jag längtar ennu mer till jul hihi. Men hur underbart är det inte på sommaren med värmen, solbrännan och känslan av att det är sommar är helt underbar! Tänker tillbaka till när vi åkte till skåne och jag och nelican gick där i den vita stranden vit det gröna havet och sjöng ge mig lite mer med attityd. Eller när vi sprang längs stranden i hettan och sen sprang ner i det svalkande vattnet och sköljde av oss. Helt underbart. Och alla underbara minnen med älskling, alla kvällsdopp vi gjorde. Så otroligt mysigt verkligen! Sommarminnen, we love it.

 

 

 

 


Helgen slut..

Tjoho bloggen!
Nu är jag hemma från min älskling och kan blogga igen;) min helg har varit perfekt. I fredags hade jag och älskling bara en myskväll framför tvn. Idol är inte hans favoritprogram men jag lyckades få honom till att titta med mig. Sen på lördagen så träffade jag söta therese när martini tränade:) sen åkte vi också till hans kusiner en stund på lördagen annars hade vi bara en myskväll då också. Men båda har varit helt sega ihelgen hihi.

Hade tänkt sätta mig och försöka fixa lite med designen nu för jag gillar den inte riktigt, eller jag kanske inte ska byta? Jag får se hur jag gör:)

Jag har iallafall haft en underbar helg hoppas ni också har haft det;)


FREDAG

Hej bloggen!
Nu sitter jag här och har precis kommit hem från den jätteroliga skolan;). Jag har ju haft "helg" hela veckan eftersom jag varit sjuk så nu fick jag helg igen efter en dag iskolan hihi. Nu ska jag slänga ner lite saker i väskan sen åker jag till min älskling.Och stannar där tills på söndag tror jag:) så blir inget tyvärr inget bloggande... Men ni överlever! Ska också försöka få någon lucka så jag kan träffa therese imorgon(tror imorgon)!:) måste ju träffa sötnosen.


gammal bild på mig och min buse

Denise gillade inte

Igår så fick jag med ett litet "test" från min solotidning på en fondation som jag tänkte att jag skulle prova nu, och NEJ vad dålig den var. Jag har inte använt vanlig fondation sen i vintras utan jag har en tunn brunkräm så hade nästan glömt hur det kändes att ha fondation.

Men den här var verkligen jättedålig! Den var så otroligt tjock att den var hur synlig som helst. Och jag tycker det ska se naturligt ut! Men det gjorde det inte på långa vägar. Desutom var den hur mörk som helst och det är verkligen inte fint med för mörk fondation. Som sagt så tycker jag det ska se naturligt ut!

Den kanske är mycket bättre i en ljusare nyans, men tycker fortfarande att den var så tjock att det kändes helt för kletigt.




Jaha.. sjuk idag med.

Blev tyvärr ingen skola för denise idag häller, känns inge kul att komma efter. Men kände mig dålig imorse och sen låg och kallsvettades när jag skulle sova så skolan hade inte varit nyttigt för mig. Nu ska jag sätta mig och läsa igenom min solo tidning som söta mammsen köpte till mig igår och sen måste jag plugga lite matte.

Känner mig bättre nu så åker nog in och kollar på dansen ikväll! Kan inte dansa och det är verkligen skit men jag får rå träna hemma när jag blir bra! I loooooooove to dance!




Min ängel räddade min dag!

Min underbara martini gjorde min dag underbar! Mina andra dagar när jag har varit sjukis har inte varit så jätteroliga... Men idag vid ungefär kvart i elva så plingar det på när jag ligger och halvsover i soffan, så jag springer till fönstret och kollar och utanför dörren står min älskling!

Han hade sagt till mig att han skulle komma vid halv fyra och när han kom skulle jag få en överraskning, och denise ÄLSKAR överraskningar! Så det var nog den bästa överraskningen jag någonsin fått, när man ligger i soffan och känner sig dålig och så kommer min ängel och pysslar om mig:) Då gör han verkligen mörkaste mörktet till ljus. I love you babyboo.



Sjuk idag också

Ingen skola för min del idag häller. Men nu är i alla fall febern borta:) fast halsonten, snuvan och huvudvärken sitter fortfarade kvar. Men senare idag så kommer min älsking och pysslar om mig:) jag längtar ihjäl mig efter honom♥


Imorgon ska jag pallra mig iväg till skolan! Känns som att jag varit hemma i evigheter fast egentligen är det bara tre dagar;) Idag måste jag börja äta igen! Igår fick jag i mig fil och flingor men idag måste jag börja äta på riktigt.

little denise



Jippi!

Min parfym har kommit! Den är jätteliten och söt mot min andra escada för min gamla är dubbelt så stor så den här ser jätte mini ut:) men jag kommer ju bara använda den här när jag är med martin så den tar inte slut så jättefort hihi.



Bättre idag

Idag känner jag mig bättre:) så imorgon går jag kanske till skolan. Nu sitter jag och väntar på posten och hoppas på att min älskade parfym ska komma. Om den inte gör det så blir denise sur!

Matlusten har inte riktigt kommit tillbaka men får se om jag kan äta senare idag, i hope so! Jag blir så sjukt uttråkat när jag är sjuk. Tiden går hur segt som helst:s

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite:)
Hörs!


Dagens låt

Riktigt gammal men fortfarande lika bra! En låt som mina öron aldrig tröttnar på.
Så den här får absolut bli dagens låt:



Ps. Jag älskar min martin!

Ingen skola imorgon

Ush det är verkligen inte kul att vara sjuk. Men imorgon tänker jag sova hela dagen så jag blir frisk tills på onsdag. Min dag har mest spenderats framför tvn! Vad mer finns det att göra när man är sjuk? Har smsat hela dagen med söta therese som också varit sjuk!

Har inte kunnat äta på hela dagen eftersom att febern gör så att jag tappar matlusten. Så hoppas jag får i mig något imorgon:) nu ska jag lägga mig i soffan och bara ta det lugnt!
Hörs!


OC

Nu ska jag lägga mig och kolla på oc! Hur länge sen som helst som jag kollade. Så nu när jag är sjuk har jag all tid i världen att lägga mig och kolla:) Det är verkligen jobbigt att vara sjuk! Man är helt slö och orkar inte göra någonting...


Denise är sjuk...

Godmorgon!
Nu är klockan halv ett och jag vaknade precis. Idag är jag värre än vad jag var igår, snuvan och halsen är värre så blir nog ingen skola imorgon häller... Men får se om jag blir bättre mot kvällen. Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på någon bra film. Fast jag kommer säkert somna för min kropp är hur slö som helst:(



Sjukisdenise

Snoret rinner och halsen gör ont och denise har feber:( gillar verkligen inte att vara sjuk. Men brukar som tur är inte vara sjuk längre än 1-2 dagar. Men blir ingen skola imorgon eftersom jag har feber.


Jo ni vet sånna där "bubblor" runt inläggen? Försöker verkligen fixa men får aldrig till det så skulle någon som kan kunna göra det åt mig? Skulle vara hur gulligt som helst:)



Visning idag

Nu har jag precis kommit hem! Det känns alltid så otroligt tråkigt att åka ifrån älskling. Vi gick upp vid kvart i nio eftersom älskling hade samling med laget halv tio, så vi gick bara upp och klädde på oss sen åkte vi. När vi vakna så märkte jag att jag hade fått ett skrapsår på kinden:s haha hur kom det dit? Antingen har jag råkat gjort det själv i sömnen eller så har älskling råkat gjort det haha;)

Idag har vi visning på vårat hus klockan tre så då åker vi till morfar under tiden eftersom vi inte får vara hemma då. Lite läskigt att helt okända personer ska in och kolla i MITT hus! Men det är bara att vänja sig. Jag ska ju flytta till örebro hur underbart är inte det!





Hemmakväll

Nu har jag och min söta mamma precis beställt varsin parfym åt oss!
Jag beställde självklart min favorit. Vi beställte från parfym.se , rekomenderar verkligen den sidan för alla parfymer är mycket billigare än i vanliga fall. Min får jag t.ex 40% rabatt på!

Idag blir det bara en hemmakväll. Så jag hamnar i soffan framför idol! Men imorgon åker jag till min underbara pojkvän och jag längtar ihjäl mig efter honom!


Music for the people


Låten är faktist rätt bra!;)
när man lyssnat på den ett antal gånger så blir den betydligt bättre:*

Heidi montag - body language



Städa

Ånej vet ni vad jag ska göra nu..?
Städa min garebrob! Och det är inte kul kan jag tala om;) för om ni kollar på bilden så ser ni att det är en del att göra. Måste ställa mig och vika alltihoppa! Ha ordning i min garedrob är något som jag inte klarar. Men det ser ni ju.

Men vi har visning på vårat hus på söndag så jag måste helt enkelt städa. Och för er som inte visste så ska jag flytta i vår!

(Är mycket värre än på bilden, det är en garedrog till som ser likadan ut...)






Girl in the mirror

There's a girl in my mirror i wonder who she is. Sometimes I think I know her, sometimes I really wish I did.
There's a story in her eyes, lullabies and goodbyes
When she's looking back at me, i can tell her heart is broken easily
Cause the girl in my mirror is crying tonight
And there's nothing I can tell her to make her feel allright
Oh the girl in my mirror is crying cause of you
And I wish there was something, something I could do
If I could i would tell her not to be afraid
The pain that she's feeling that sense of loneliness will fade
So dry your tears and rest assured, love will find you like before
When she's looking back at me, i know nothing really works that easily
I can't believe it's what I see
That the girl in the mirror
The girl in my mirror, is me

Fredag!

Hej bloggen!
Förlåt om jag inte uppdaterade något igår. Men gick upp kvart över fyra på morgonen(eller i natten) och kom hem rätt sent så la mig på direkten eftersom jag var så trött. Stockholm igår var kul eftersom vi var där med min klass, och min klass är bäst!;) först gick vi på någon utställning så otroligt tråkigt och jag var på väg att somna. Sen gick jag angelica och ida vilse i stockholm så det dröjde en timme för oss att hitta till stan. Ja man ska nog inte släppa oss själva i storstaden för vi har lätt för att komma lost ... sen var vi också på riksdagen, faktist rätt kul. Sen mer tid för stan. Så dagen var kul! Lite mycket regn bara.

Nu är det äntligen helg! Veckan har fått snabbt men jättesegt samtidigt. Nu har man iallafall en helg fri från skolan och det är skönt.




Visst är hon vacker? Yes she is!



Jag lever i en dröm med dig



Sånna här kommentarer blir jag glad av att få! Det är ofta folk som säger att jag verkar ha det så bra med martin, att vi är perfekta för varandra och att dom ser att jag är mycket mer lycklig än vad jag någonsin har varit. Det stämmer verkligen! Och den som kommentera hade skrivit "du har det bäst!" Och med honom så har jag det bäst!

Han skyddar verkligen mig från skit, läker mina sår, torkar mina tårar. Han har verkligen allt en pojkvän ska ha. Alla bra saker! Och om jag tänker så känns det verkligen som jag lever i en dröm. För jag har det verkligen så underbart med honom! Han tar verkligen hand om mig. Ärligt jag trodde verkligen inte det fanns sånna killar, men han finns ju! När jag mår som sämst verkligen, så kan han få mig må hur bra som helst. Vi har varit ihop i mer än 15 månader och jag är mer kär än någonsin!

Jag vill bara säga till er tjejer som blivit riktigt sviken av den ni älskar och det har varit ett riktigt fiasko, sluta inte med kärlek. För en vacker dag träffar ni också någon som är lika underbar som den jag har. Ni får verkligen inte sluta tro på kärlek, för lita på mina ord, den här känslan tar er igenom alla svåra hinder.


Love

Jag älskar verkligen den här låten, den lyssnades hela sommaren! Minst tre gånger per dag.
Beyonce - ave maria:




På något sätt så känner jag mig stark när jag lyssnar på låten! Och det är min favvolåt att sjunga till;)

Leva i nuet

Håller på och krånglar med bloggen fall bilden profilbilden konstig ut:) men jobbar på det!


Det hade en början, det hade en mitten, man trodde inte att det skulle ha ett slut. Men saker blir inte alltid som man tror, även fast det inte riktigt är ett slut än så är det annorlunda. Väldigt annorlunda. Men folk växer helt enkelt ifrån varandra... det bara är så, vi kan inte göra något åt det. Det behöver inte vara någon som gör fel, det kan bara vara så att man inte hör ihop längre på samma sätt man gjort förut. Just för att man har glidit ifrån varandra. Men det gör ont, för att när saker som man är van vid förändras så måste man vänja sig och det kan vara svårt. Men jag måste acceptera, acceptera hur det är nu. Det är inte så att jag inte klarar mig med hur det är nu för jag klarar mig gott och väl. Bara att några har kommit lite längre bort, känns som dom bara försvinner. Men jag har jättemånga och kan självklart leva på dom, men tycker bara det är så tråkigt att det har blivit som det har blivit. Jag menar ibland känns det som man gjort något fel fast man vet att man inte har gjort det, jag har inte gjort något fel. Folk växer, folk hittar sitt rätta jag och förändras. Då är det nog lätt att glida ifrån. Det behöver inte vara något fel. Men det kan göra ont, det gör ont. För man har ju en bild på hur det brukar vara så kan det vara svårt att få den bilden att förändras i sina ögon. Men nu ska jag bara leva med hur det är nu. Jag har världens finaste pojkvän, vänner och familj. Vissa vänner försvinner längre och längre bort, men samtidigt kommer några närmare och närmare. Jag måste bara vänja mig, men det tar lite tid.

Ps. Lovade att jag skulle länka en tjej!:) Så kolla in den här bloggen hörni!



Hjälp mig

Någon som skulle kunna hjälpa mig med en sak?

Jo när jag ska ladda upp profilbild så ser det bara ut sådär! Alltså när jag ska ladda upp på vanligt sätt. Men det går verkligen inte, varför står det sådär?
Någon som kan hjälpa mig?:)




Stockholm imorgon

Nu är jag äntligen hemma från den "jätteroliga" skolan. Idag har dagen gått segt, onsdagar brukar inte gå segt men den här gjorde det. Även fast vi inte har haft så mycket jobbiga lektioner:s men som tur är så har jag ju ingen skola imorgon:) fast då ska jag ju upp halv fem...

Har inga läxor denna veckan och det gör vi tummen upp för! Så nu ska jag sätta mig i soffan och slappa och kolla på mitt älsklingsprogram, you know what i mean? One tree hill time!!!

MIN världens finaste älskling! I'll always love you, i promes♥



Lauren conrad

Här talar vi vacker;




Jag älskar verkligen hennes utseénde! Really beauty.
I looooove her eyes!


All my love for you, m

Hej alla:D
Min älskling kom till mig idag efter skolan men nu har han åkt:( han var inte här en lång stund alls men han hade träning så därför drog han tidigt. Hihi you make me so happy my loverboy! Vill ha dig vid min sida varenda liten sekund. Två skoldagar har gått och det innebär två dagar närmare helg:) längtar verkligen tills helg för DÅ FÅR JAG SOVA!!! Ush vad jag hatar att gå upp tidigt...

Fast något som är skönt är att vi bara har två dagar kvar i själva skolan den här veckan eftersom vi åker till stockholm med klassen på torsdag:) fast tyvärr så går bussen halv sex på morgonen,HALV SEX? jag kommer vara död:s sen ska vi till några rätt tråkiga grejer men sen får vi också gå på stan och det är bra! Så ser fram emot torsdag:)




Missa inte;)

Missa inte att dom gamla repsiserna av one tree hill går på vardagarna från fyra till fem! Om ni aldrig sätt serien måste ni verkligen se, kan verkligen lova er, ni kommer älska det! Min favoritserie som jag var helt kär i förut, haha menar det;) så pallra dig till soffan och titta!

love love love

Quicksand

Den här låten är lite annorlunda mot vad britneys andra låtar är.
Men riktigt bra är den! Så ta din tid och lyssna;)


Back to school

Äntligen hemma från skolan!
Men dagen var faktist inte jobbig alls:) jag brukar alltid ha en stund då jag är trött i skolan och är tyst och bara är puppig. Men idag har jag inte varit något trött alls hihi. Och det är faktist lite konstigt, eftersom jag somna skitsent igår och gick upp tidigt idag och för att vi har haft lov och då brukar man vara mer trött. Men för mig var det tvärtom;) så idag har denise vaknat på rätt sida!

♥Igår fick jag besöksrekord och jag får mer och mer läsare för varje dag så fortsätt läsa min blogg för det älskar jag:)

Nu ska jag ta mig något gott att äta sen sätta mig lite framför tvn sen träna crosstrainer, hihi nu ska jag verkligen träna så att jag får resultat. Får också bättre kondition och jag har vg i idrott och vill inte förlora det så det är bra att jag tränar min kondition!

Dagens outfit:



Dålig uppdatering idag

Dålig uppdatering på bloggen idag. Men är inte på "blogghumör" idag. Om en halvtimma börjar mitt älskade program som jag ser fram emot! Gissa vad? One tree hill såklart! Missade dock förra avsnittet och det är sånt som inte får hända!

En sak som är dåligt med one tree hill är att det inte alls är lika bra som det var förut! Säsong ett till fyra var verkligen hur bra som helst. Sen blev det sämre tycker jag. Så jag saknar gamla one tree hill lite:(

Beauty




Söndag...

Godmorgon bloggen!
Idag sov jag rätt länge så kommer inte kunna sova ikväll. Skola imorgon... nej vill inte vill inte. Lovet har gått för snabbt och varit för kort! Nu är det bara att vänta till jullovet. Och det är ett antal veckor.

Har inga planer för dagen, men söndagar brukar ofta bli en sån där dag då man inte gör någonting. Blir antagligen så att jag hamnar i soffan framför bra filmer hela dagen. Men eftersom det jobbiga drar igång imorgon så ska det bli skönt att bara sitta hemma och ta det lugnt idag:) jag saknar ihjäl mig efter min martin




RSS 2.0