23/7-08 !

Jag vill inte sova utan dig älskling:( vill ha dig här vid min sida.
När jag ligger vid din sida, och känner dina antedag mot min kropp, och känner hur hårt du håller om mig, då lever jag verkligen. Den känslan är helt underbar
Det finns inga ord på hur mycket jag älskar dig!!!
You make me laugh, you make me happy.




Skräcknatt hör till

Det är haloweenhelg och mina planer är att bara sitta hemma? Alla kompisar är typ borta så finns inte mycket att göra. Men när det är haloweenhelg så tycker jag att det är ett måste att ha en skräcknatt, när man bara kollar på läskiga filmer, snacka spökhistorier och sånt. Det hör liksom till:). Men tyvärr är det inte många kompisar hemma och det är inte riktigt samma sak om man är typ två stycken och har skräcknatt. Man ska vara några stycken tycker jag! Så tyvärr blir det inget ikväll:(




Face down

Slutar aldrig älska



Hey girl you know you drive me crazy
one look puts the rhythm in my hand.
Still I'll never understand why you hang around
I see what's going down.
Cover up with make up in the mirror
tell yourself it's never gonna happen again
you cry alone and then he swears he loves you.
Do you feel like a man
when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well I'll tell you my friend, one day this world's going to end
as your lies crumble down, a new life she has found.
A pebble in the water makes a ripple effect
every action in this world will bear a consequence
If you wade around forever you will surely drown
I see what's going down.
I see the way you go and say your right again,
say your right again
heed my lecture
Face down in the dirt she says, this doesn't hurt she says I finally had enough..
One day she will tell you that she has had enough
its coming round again.


Nu ska det brännas!

Vet ni vad jag ska göra nu?

Jo eftersom mamma och pappa köpte en crosstrainer nu så ska jag sätta på crossroads som var min favoritfilm när jag var mindre plus att jag ska stå och träna till filmen! Fast jag kommer inte orka hela filmen för då kommer jag vara död sen men jag ska försöka hålla ut ett bra tag! Så nu ska jag försöka komma igång och träna varje dag så jag får resultat:)

Haha märkte ni att både crosstrainer och crossroads börjar på cross båda! Lite coolt;)




Godmorgon

Godmorgon bloggen!:) Klockan är bara tio men jag är redan hemma från min älskling. Vi gick upp halv åtta imorse eftersom martin skulle till stockholm och spela fotboll Så jag blev avlämnad vid resecentrum sen hämtade min snälla pappa mig där. Igårkväll gjorde vi inget speciellt utan det blev en myskväll framför tvn.

Det var så otroligt sött på idol när han friade till sin sambo! Riktigt vågat att göra något sånt där! Någon mer än jag som tyckte det var helt underbart sött?


Jag mår illa bara att tänka att det är skola snart.
Lovet har gått för fort! Nu börjas det igen, tidiga morgonar, läxor, prov, massa plugg... Ni hör ju bara hur hemskt det låter. Kommer inte häller kunna träffa martin lika ofta och eftersom jag har varit med honom så mycket på lovet så är jag van att ha han brevid mig hela tiden. Jag älskar dig min ängel. Som tur är så har jag ingen skola på torsdag för då åker vi till stockholm med klassen. Skönt!



Rhodos!

Bild från rhodos i somras, tog bort allas ansikten för vi ser helt trötta ut haha:)
Men kolla vad mörkt mitt hår var då! Nu är det verkligen jätteljust mot då. Hade en mörk utväxt plus att det andra håret också var rätt mörkt(mot nu alltså).

Sen var jag också jättebrun och det vill jag också bli igen! Så en utomlandsresa med värme och sol skulle inte sitta fel just nu:)

Det är jag åt vänster, brevid mig min kusin och åt höger min kompis nathalie. Vi åkte dit med väldigt många i släkten plus några till så det var en riktigt rolig vecka:)



Föresten glöm inte att kolla den här söta tjejens blogg! Bra blogg med bra uppdateringar!!:)
http://aleck.blogg.se/



Trendy Discotheque

Låten är ju faktist bra;) så skön på något sätt!


Nu sätter jag mig och kollar på ännu en film

Nu jag har precis kollat på sweet home alabama och jag älskar verkligen den filmen! Den är så söt och denise älskar kärleksfilmer(om dom har bra slut såklart).

Eftersom det fortfarande är ett tag kvar tills älskling kommer så tror jag att jag ska se en till film och sen göra mig iorning efteråt. Så nu sätter jag mig i soffan och kollar på a walk to remember:) det är en film jag aldrig får nog av, kanske lite för sorglig men otroligt fin film verkligen. Den och dagboken är högst upp på min lista med favofilmer!(Eftersom det är två riktigt söta kärleksfilmer)


Lovet får inte ta slut

Godmorgon bloggen:) ännu en dag då denise vaknar tidigt. Men vilket kanske är bra för då sover jag inte bort halva dagen. I eftermiddag så kommer my loverboy hit! Även fast det bara är en dag som vi inte har träffats på så har jag hunnit sakna ihjäl mig efter honom. I'm crazy about him.

Nu är det inte alls långt kvar på lovet... Nästan bara en helg. Det känns verkligen inge kul för lovet har gått för fort och jag vill verkligen inte tillbaka till skolan! Då blir det tidiga morgonar, mycket plugg och allt sånt. Dör nästan bara jag hör tanken:s kommer inte blogga något imorgon eftersom jag är med älskling hela dagen sen åker jag hem med honom och sover tills lördag men är hemma på lördag förmiddag eftersom han ska till stockholm med distriktslaget.



Wops, ändrat igen!

Jag är ju hopplös! Kan aldrig bestämma mig för hur bloggen ska se ut så jag bara byter och byter. Men igår bytte jag för jag ville testa att ha lite ljusare på bloggen, men jag gillade det inte så bytte igen:) men nu lovar jag verkligen att jag ska ha den här ett bra tag! Men tycker det blev bättre nu:)

(lite slarvigt gjort men orkar inte fixa mer på headern nu)

Ja såhär såg bloggen ut innan jag ändrade:

Och såhär ser den ut nu:


Den här dagen har varit "jättekul"



Ja tyvärr är det så. Men ibland måste man helt enkelt vänja sig vid hur saker och ting är nu. Saker förändras, folk förändras.

Känns som att den här dagen har varit den segaste någonsin! Har inte haft något att göra alls. Sen så ett tag så tänkte jag dra till älskling så började packa och så eftersom jag skulle åka dit men sen blev det inte så. Så då blev det tillbaka till det tråkiga.

När man inte har någonting att göra häller och bara sitter hemma så blir det lätt så att jag blir mer depp också. Not good. Ska sätta mig och kolla på någon riktigt bra film nu:) kan ju inte bara sitta här!

Always a part of me

Your words make me strong


Om man ligger och har svårt att somna för att man t.ex känner sig ensam, känner att man inte räcker till.
Då är det underbart att få ett fint sms av någon som betyder mycket för än.


Personen som skicka det här är någon som alltid funnits där för mig även fast vi aldrig träffas nu eller pratar så finns hon fortfarande alltid där. Klart jag har många som alltid finns där! Men just igår kväll så var det den här personen som fick mig att känna mig stark. Ibland fattar jag inte varför jag släppte taget om dig. Eller släppte taget gjorde jag inte för det gör jag aldrig. Men jag förstår inte hur jag kunde låta dig glida så långt ifrån mig! You'll always be a part of me.

Silvershampoo i håret

Nu sitter jag här med silvershampoo i håret för jag tänkte ha i det en liten stund så jag får bättre resultat:) men snart ska det sköljas ur. Har inga planer för idag och jag har verkligen inte lust att bara sitta hemma och inte göra någonting så det får inte bli så! Men hittar nog på någonting senare.

Fast endå kanske det är skönt att ha en dag ibland då man bara har tid för sig själv, men på höstlovet vill man endå göra något! Känns som att lovet snart är slut även fast det bara är onsdag. Men jag vill verkligen inte tillbaka till skolan, vill inte! Nu måste jag gå och skölja ur shampoot för jag vill ju inte bli gråhårig;)

Jag tänker inte prata, jag tänker bara vara tyst.



Text jag skrev när jag gick i sexan

Hahah hitta nyss massa texter som jag skrev typ när jag gick i sexan:s nu känns det som man är skitliten när man går i sexan men om man kollar på den här texten så ser det inte ut som en 12åring har skrivit den! Vet inte riktigt om jag menade någon speciell med texten, har inte så jättestarkt minne direkt. Men det är helt sjukt vilka depptexter jag skrev! Kommer inte ihåg mycket alls från den tiden egentligen. Minnen kommer jag ihåg, men inte hur jag tyckte och tänkte.

Här är iallafall texten jag skrev:

Du släppte taget, jag hängde inte riktigt med. Hur kunde du bara släppa taget? Jag var tydligen inte värdefull för dig, du behövde tydligen inte mig. Jag tänker vänta föralltid, för min vilja är så stark, och jag bara måste vänta föralltid. Vänta på något som egentligen kanske aldrig kommer tillbaka. Blickarna är kalla, orden är falska, framtiden är borta. Känns som om alla väggar trycks in mot min kropp, och blodet strömmar ut och hjärtat slutar slå. Det känns som att folk tittar utan att se. Orden stannar i halsen, dom kommer inte upp. Vad gjorde jag för fel? Varför släppte du taget om mig? Du sa föralltid, föralltid du och jag, men orden var falska. Jag ska sluta tro på ord, det är bara ord. Jag ska börja lita på blickar, där finns sanningen.

Gjort om! (igen)

Ja som ni ser så har jag gjort om designen. Jag har alltid så mörk design så tänkte ha en lite ljusare nu:) och nu ska jag försöka ha den här ett tag! Headern kommer jag inte byta men själva bakgrunden byter jag nog. Men blev det bättre när det blev ljusare?:)


Headern nu

Ibland är det svårt att vänja sig

Jag vet att man måste bli stor, att man måste blir stor och saker förändrats och folk förändrats. Den tanken skrämmer mig faktist för det kan ju vara svårt att vänja sig vid sånt, och svårt för att hitta vem man är. När man var liten så var man alltid en och samma person, men nu förändras många. Och det skrämmer mig, för själv har jag inte förändrats. Och jag tycker det är svårt när folk förändras och så ska man vänja sig vid vem dom är nu. Det kan vara svårt att vänja sig med folks nya personligheter. Jag trodde faktist helt ärligt att man skulle vara en och samma person bara att man tänker på olika sätt beroende på hur många år man är. Men jag hade fel, folk kan faktist förändras helt och hållet. Ibland är det svårt att vänja sig vid hur det är nu. Mycket har förändras, och jag har så otroligt svårt att vänja mig.


Hemma från älskling

Nu är jag hemma från min världens bästa pojkvän och kan börja blogga igen. Först tänkte jag bara sova där en natt men istället blev det två:). Igår köpte jag mitt silvershampoo sen så när jag duscha igår kväll så slarvade jag lite när jag duscha ur det så det var en slinga i håret där det var lite shampoo kvar, så när jag vaknade imorse så märkte jag att håret var helt vitt där! Och tillome nästan lite grått:s haha jag blev retad:(. Nej men det försvinner nog när jag använder det några gånger till. Men jag måste bli mer nogrann på att skölja ur!

Har haft jättemysiga dagar med min pojkvän som jag alltid har, känner mig så otroligt trygg i hans famn. Så det är aldrig kul att åka hem ifrån honom. Men denise deppa inte för det ni träffas ju bara om en enda dag!? En sak jag tycker är jobbigt med att det är vintertid är att det är mycket mörkare! Och då blir man tröttare plus att mörker är läskigt. Denise don't like.

ONLY MINE



Silvershampoo

Ibland fattar jag inte varför man känner sig så tom när man är så hel...

Bara för att jag inte har använt silvershampoo nu eftersom min syrra tog med silvershampoot när hon flytta så är inte mitt hår som jag vill ha det! Nu ser man att utväxten är lite mörkare än det andra, nästan lite gul. Så jag får inte slarva med silvershampoot så nu måste jag ta mig tid och köpa ett åt mig imorgon!




Myskväll

Nu har precis ida och angelica dragit, vi hade det jättemysigt igår! Sandra var också med men hon sov inte över utan hon gick hem vid ett tiden, först åt vi och snackade massa gamla minnen från lärke, haha det är faktist sjukt kul att göra det. Sen så kollade vi på fredag den 13onde och ida gillade inte den filmen kan jag säga för hon sa hela tiden "nej nu kan jag inte se mer!!" Haha ja ungefär så lät hon igenom filmen:) lite sött! Sen såg vi på mer film och prata och skratta massa! Mysigt att ha en filmkväll och bara ha kul! Nu har dom iallafall dragit hem så nu ska jag lägga in lite bilder sen packa lite som jag ska ha med mig till martini eftersom jag åker och sover hos honom nu, så kommer inte kunna blogga tyvärr... Men det är lov och då gör jag mycket häldre saker än att sitta vid en dator!

Jag är så sjukt mörkrädd och att gå ut i mörker på natten efter ha sätt en dödadöda film skulle jag svimma av, jag lovar! Men sandra vågade gå SJÄLV hem på natten efter att vi hade sätt en skräckfilm, jag blev rädd av bara själva tanken! För denise är inte lite mörkrädd utan hon är väldigt mörkrädd! Haha låter jag lite töntig när jag säger att jag är så mörkrädd? Tycker iallafall inte jag;) alla har någonting dom är rädda för! Höjder och mörker är inte min grej.





Ser ni vem som är med på bilden?;) Jo min lilla bamsen!!!

En rädd angelica!

Ja ungefär såhär ser angelica ut när hon har åkt läskig karusell;) hahaha bilder från noramarken 08! Visst är hon söt? Lite rädd bara! Eller ganska mycket;) kan ju säga att när hon åkte så hörde man henne enda uppe i luften när hon skrek, haha memories never die!




Living in america

Går absolut inte att sitta still till den här låten! Jag börjar hoppa runt i rummet så fort jag lyssnar på den:*

Om ungefär 50 min så kommer angelica ida och sandra!♥ Dom sover här så denise slipper sova själv:*


Jag älskar att det är lov!

Nu har min baby precis åkt hem och jag saknar honom redan! Vi la oss nästan på direkten när han kom igår sen låg vi kvar i sängen halva dagen idag och sen har vi bara legat och kollat på film så hitills har det bara varit en slappdag:) men det är faktist skönt. Imorgon åker jag till min älskling på eftermiddan någon gång:) jag gillar inte när det är lov och så är det sånna dagar då man bara sitter hemma och inte gör någonting! Nu ska jag snart hoppa in i duschen och börja göra mig iorning. Har gått runt i sovtröja och mjukisar hela dagen. Men det är lite mysigt att göra det faktist.

Vi ser lite lagom drogade ut på bilden! Bild från förra december men endå lite mysig;)

Flytten får inte bli framflyttad!

Nu har jag precis kommit hem från utväcklingssamtelet, det blev 1,5 timme långt:s men vi hade rätt så mycket att prata om. Först började vi prata om lite saker och kändes lite bra att få prata lite. Sen snackade dom om mina omdömen och jag har gjort framsteg!;) Eller förut sa alla lärare att jag var helt för pratig och stökig och sånt, men nu hade jag gjort framsteg stog det;). Haha och självklart så drog elin upp mina och angelicas knäppa kommentarer som vi sagt, och hon dog fortfarande av skratt till allt konstigt vi sagt haha! Men vi har faktist lärt oss nu att tänka först och prata sen;)(iallafall lite!).
Nu ska jag snart hoppa in i duschen sen hamnar jag nog framför datorn igen. Idol får jag inte missa ikväll eftersom det är rocktema och det är något av dom bästa! Egentligen så ska jag flytta i maj men det kanske blir förflyttat till juni:( det får det bara inte bli för jag vill flytta så snabbt som möjligt.

Haha bild på mig och angelica från SEXAN! Vi har verkligen förändrats! Även fast det inte syns så mycket på den bilden för att den inte är så tydlig. Hjälp vad gör jag med läpparna???


BARA MIN

15 månader med dig idag älskling!

Varje sekund med dig är värd något! Jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går älskling.
I find my paradise, when you look me in the eyes. Alltid och förevigt, JAG ÄLSKAR DIG.


Snart ner till skolan igen...

NU ÄR DET ÄNTLIGEN LOV!:* som jag har längtat till enda sen sommarlovet tog slut!;) Så skönt att kunna sova länge och slippa och plugga och allt sånt. LOVLOVLOV! Jag är helt ivrig över att det är lov! Men tyvärr så ska ju jag ner till skolan igen om en timma eftersom jag har utväcklingssamtal:(... Vill inte! Ikväll kommer älskling till mig men han har match enda borta i karlstad så han kommer rätt så sent, men tur att han kommer så jag slipper sova själv:) måste köpa silvershampoo ihelgen eftersom syrran tog med sig det andra när hon flyttade, får inte slarva med det för då blir inte håret som jag vill ha det!



Dance soon!

NU ÄR DET BARA EN DAG KVAR TILL LOV! Så nu längtar jag tills morgondagen:) eller vi har prov i fysik då så det längtar jag ju inte direkt till, men till lovet!!! Ska iväg och dansa om en stund så när jag kommer hem så måste jag sätta mig med fysikboken... Fysik är nog det ämnet som jag är sämst i så jag ser inte fram emot prov. Idag gick skolan rätt snabbt för att vara en lång dag, och jag har varit på bra humör hela dagen så det har inte varit någon stund som jag har varit pupig!

Nu är det den tiden på hösten när det verkligen är skittråkigt! Inga löv på träden, rått och kallt, lerit gräs och så vidare. Så nu kan lika gärna snön komma! Denise want christmas.



I love you

När jag tänker på dig så får jag sköna rysninar i kroppen, du skapar värme inom mig!

Always and forever



Två dagar kvar tills lov

Känns som att den här veckan är den segaste någonsin! Eller kanske inte, men nästan. Men det är bara för att jag längtar så mycket till lovet och då måste den ju självklart vara seg. Jag har blivit sämre på att blogga än vad jag brukar vara men den här veckan har jag inte riktigt haft lust att blogga. Men blir nog förbättring nästa vecka! (eller kanske inte för då är jag borta väldigt mycket?).


This is real, this is me
I'm exactly where I'm supposed to be, now
Gonna let the light, shine on me
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me


Spruta? ohnej...

Idag var det en kort dag eftersom vi slutade ett! Men om ett tag måste jag sätta mig och plugga ååå tråkigt!
Idag iskolan så fick vi reda på att vi ska ta spruta på svininfluensan vecka 46, HJÄÄLP HJÄLP!!! Jag kan säga att jag hatar, verkligen hatar nålar! Det är inte det att jag är rädd för att det ska göra ont nej utan det är den där läskiga nålen! Så jag fick panik för jag kommer svimma när jag ser nålen. Haha jag låter lite mesig? Men nålar är inte min grej bara. Dumma spruta:(. Sitter och funderar nu och jag tänker på att jag kanske ska göra bloggen ljus istället? Jag menar, den är ju rätt mörk nu med mörklila och så. Så kanske något ljusare:)


Nu går jag ifrån datorn!

Nu ska denise kolla på desperate housewifes sen ska hon ringa sin underbara pojkvän! Imorgon slutar vi skolan ett istället för halv fyra, skönt;). Imorgon vill jag inte ha ont i magen.

En osminkad denise just nu



Första gången vi sågs

Dagen som förändrade mitt liv:
Ååå älskling den här bilden är från första gången jag såg dig!
Egentligen skulle jag bara åka och kolla på min kusin som konfirmerade sig, men det blev mycket mer än så. Jag träffade kärleken i mitt liv. På direkten när jag såg dig så tänkte jag att du var helt sjukt snygg! Och jag var bara tvungen att ha dig! Tänk att jag var så galen i en person som jag inte enns kände hjärtat. Men jag var säker på att jag skulle ha dig och när denise vill ha något så kämpar hon tills hon får det. Så det var då allt började, och kan du fatta, vi håller fortfarande ihop och är lika kära(eller mycket mer kära!). Och en sak kan jag lova, jag släpper aldrig någonsin taget om dig, för du är min i all evighet!



My baby always and forever

Nu har min världens gulligaste pojkvän åkt hem:( och nu kommer vi inte träffas förns på lördag!!! Okejdå, det är bara tre dagar som vi inte träffas men det känns ju som om det är så långt dit! Haha denise det låter som du är väldigt beroende...? BUT YES I AM! Du är så sjukt underbar älsklingpälskling.

Mamma kom nyss hem och var jätteglad för hon har fixat biljetter till mig hon och syster till melodifestivalen i globen! Och inte genrepet denna gången, utan "finalfinalen". Var helt omöjligt att få plats tydligen för igår när som släpptes så släpptes dom på två minuter:S så vi hade tur att lindbergsbuss hade fixat biljetter! (Hihi ja, jag mamma&syster är musikgalna så vi gillar att kolla på sånt dära). Nog om det va. Har haft jäääättteee ont i magen idag iskolan så tänkte gå hem ett tag. Riktigt jobbigt faktist har haft ont i några dagar nu:S men just nu har jag inte ont men vem vet, kanske dyker upp imorgon igen. Har pluggat så mycket biologi så får se om jag pluggar idag, behöver det nog inte eftersom jag kan det jag vill kunna. Så pluggar imorgon istället och repeterar. Sen måste jag börja plugga fysik imorgon också... ÅÅÅ SKOLAN TAR DÖD PÅ MIG.




Plugga är inte min grej

Nu har jag suttit och pluggat ett tag och fått in lite i hjärnan så nu belönar jag mig lite och sätter mig vid datorn!;) Men jag är inte sån som man sitta och råplugga hela tiden, utan jag måste ta pauser annars glömmer jag allt och det blir bara pannkaka! Så nu sätter jag mig här ett tag sen återgår jag till "det roliga".

Har kommit på att jag har blivit väldigt dålig på att kolla the hills, förut var det så att jag inte fick missa ett enda avsnitt för då fick jag nästan panik! Men nu, hur länge sen var det inte jag kollade? Flera veckor sedan. Men älskar det lika mycket fortfarande. Lauren har verkligen något extra i sitt utséende!


En dag närmare lov!

Nu har jag precis kommit hem från skolan, dagen idag gick endå rätt så snabbt. Tänkte först inte gå till skolan imorse för hade ont i magen och mådde illa. Men så pallrade jag mig iväg iallafall och så hade vi beeptest och det var kanske inte så jätteskönt när man mådde illa. Så klarade inte lika mycket som jag brukar:(. Nu ska jag ta något att äta sen sätta mig i soffan och bara slappa sen senare så måste jag plugga, VILL INTE. Men jag måste, för det skulle vara hemskt om man inte kommer in på linjen man vill för att man några gånger inte hade ork till att plugga. Så det är bara att bita ihop och plocka fram plugget. Jag saknar min älskling väldigt jätte mycket men som tur är så kommer han till mig imorgon!
Nu måste jag äta något innan jag hungrar ihjäl!:D


One tree hill

Nu tycker jag att jag har pluggat klart för idag(även fast jag inte har lärt mig något) så nu sitter jag och kollar på one tree hill! Riktigt dåligt att lukas och peyton inte ska vara med men det är ju fortfarande one tree hill så man slutar ju inte kolla för det. Jag har lyckats bölat det här avsnittet också fast det inte har varit sorgligt! Avsnittet är ju inte slut än men av det som har varit så har det inte vart sorgligt haha;) men som jag sa förra veckan, jag gråter alltid till one tree hill! Spelar ingen roll om det är sorgligt eller inte:s

Hennes utséende är inget jag skulle tacka nej till!

Från sjuan till nian

Lite bilder från sjuan, åttan,nian. Är faktist rätt lik mig men om ni kollar på mitt sätt så har jag mognat, putade väldigt mycket med läpparna i sjuan t.ex. Plus att brösten syndes mkt på bild ibland. Nu putar jag inte med läpparna eller visar inte brösten på bild. Det har jag växt ifrån. Så man ser att jag mognat på sättet:)


Bilden i mitten är kanske lite suddig;) där ser man att lilla omogna denise vill visa upp brösten. Det har hon växt ifrån!




Ja nu putas det inte speciellt mycket med läpparna och brösten är inte med på bild;)

My loverboy har åkt hem:(

Nu har martini precis åkt hem och jag hatar verkligen när han åker hem. Har haft lika mysigt med honom som jag alltid har, och han har också varit bra på att limma ihop saker:) men det är älskling alltid bra på. Imorgon är det skola igen och jag har ingen ork att gå dit. Har mått illa hela dagen idag så mår jag illa imorgon också så kanske jag inte borde gå men det är säkert borta imorgon. Vi har två prov den här veckan så måste börja träna lite redan idag eftersom jag inte kommer hinna träna varje dag iveckan. Det ska bli så SJUKT SKÖNT med lov nästa vecka! Något som denise verkligen ser fram emot:). Igårkväll så åkte jag och martini och kollade lite hockey i ishockeyhallen för maja spelade och ville att jag skulle komma, så vi drog dit en liten stund. Men inte så lång stund eftersom vi frös ihjäl sen;) så vi åkte och köpte godis sen åkte vi hem och la oss i min säng och kollade hipp hipp hora, hihi jag tvingade honom till att se den;) always and forever♥

Nu ska jag lägga mig och kolla på eva och adam tror jag faktist, söt film och länge sen jag såg!:)


Min älskling kommer snart

Vaknade för en stund sen och nu sitter jag och längtar tills martin kommer! Behöver han verkligen här nu, så han kan limma ihop mina sår. Han är verkligen bra på att limma ihop saker. Om ett tag ska jag hoppa in i duschen och göra mig iorning, kommer nog antagligen inte bli något mer bloggande idag eftersom jag är med min världens bästa, men jag är tillbaka senast imorgon:)

I'm a fighter, and i'll always be.



Min martin

Jag har världens bästa!!!
Alltid och förevigt älskling<3
Jag ska gifta mig med dig, och föda barn med dig, jag ska leva livet med dig.

(Ett år gammal bild, så jag vet att jag ser SKIT FUL UT)

Hur bra var han inte!?

Såg ni när rabih sjöng? Var jag den enda som fick en liten glädjetår över hur bra han var?:o
Helt sjukt vad bra han gjorde låten! Heja heja.

(Fast min favo är ju erik!)



Fredagsmys med mig själv

Nu har jag precis duschat, en väldigt låååång stund, men det var skönt!
Eftersom jag inte har någonting att göra ikväll eller inte ork till något häller så blir det en hemmakväll framför idol.
Skönt att vara hemma ibland och mulla chips för sig själv, kolla på någon bra film och mysa med katterna som ligger brevid en i soffan, någongång då och då kan det vara skönt. Fast nu var det ett tag sen sist:s
Men eftersom det har blivit lite saker och sånt nu(syster har flyttat, problem med kompisar och så, tänker inte gå in på detaljer eller något sånt) så ska det vara skönt att kunna vara hemma och bara tänka igenom allt.
Fast det skulle inte vara fel att min pojkvän var här och pysslade om mig men som sagt, måste ju faktist låna ut han till hans kompisar lite;)

Längtar verkligen till lovet nu, känner att jag inte orkar gå till skolan nästa vecka. Men man måste ju, men sen är det äntligen lov!

Vill vara lika blond som jag var i somras!



Ni måste lyssna!

Den här låten är verkligen bra på att göra mig gladare:



Funkar iallafall lite för mig


Fredaaaag

Som ni ser så är bloggen lila nu istället. Det tycker inte denise om eftersom rosa är min färg men endå roligt att byta av med något annat:)

Skönt med fredag, fast ska bara sitta hemma och inte göra någonting. Men behöver "samla tankarna" så det ska kanske endå bli rätt skönt. Sätter väll på någon jättebra film som INTE är sorglig. Sorry om jag låter så grymt dryg men det är för att det inte känns helt bra inom mig och då är det inte så lätt att låta glad. Men ska försöka.
Imorgon kommer min snuttis till mig jag längtar verkligen efter honom! Vill ha honom här hos mig ikväll men måste ju låta hans kompisar ha honom lite också;)

Jag är jag.



I'm a fighter. .

Jag vet att jag är stark, det vet jag. Men ibland är det bara så svårt att ta sig över hindrerna på vägen. Jag försöker men jag kommer ingenstans.
Känns som att jag är rädd för att visa vem jag är, som att allt ska bli fel och jag hamnar på botten.
Varje gång jag öppnar mig så känns det som att det blir fel, men det ska vara det rätta. Jag måste ju vara mig själv och leva efter min vilja annars mår jag ju dåligt.. Men när jag gör saker efter vad min min vilja säger åt mig att jag måste göra så blir det fel. Som att jag gör fel hela tiden, men jag gör inte det, jag vet att jag inte gör det. Det känns som om jag sitter i ett skal och jag vill bara komma ut men jag sitter fast där, jag kan inte komma ut ur skalet och visa vem jag är. =/


Men jag är jag och jag vet att jag är stark.



Äntligen slut på skoldagen

Nu är det äntligen slut på en till skoldag!:)
Ska bli så otroligt skönt med helg imorgon för jag är verkligen så himla skoltrött. Min dator är konstig jag måste ha virus eller något;s för det går inte att öppna några filer, typ spotify eller mina bilder eller paint eller något!:s
Sur jag blir! Ett tag idag kände jag mig riktigt nere och bara ville gå hem vet inte riktigt varför, och sen så frågade min lärare om det var någonting eftersom jag alltid var glad och sprallig men nu satt jag helt tyst, och jag tycker på något sätt inte om när folk frågar sånt för då blir jag störd i mitt puppiga humör:) nejdå men tycker det är obekvämt på något sätt. Jaaa nu märkte jag att det gick att öppna mina bilder och sånt! Var kanske bara datorn som inte hängde med:) tyvärr så kommer jag knappt kunna blogga idag eftersom jag ska in på information på risberska.




SUNES JUL, FAVORIT!

HAHAHAHAHAH DENISE ANDAS, ANDAS!

HAHA måste bara säga att det här är absolut ett av mina och angelicas favorit avsnitt
i sunes jul! Ni måste kolla precis i början när rudolf säger HALT! Ni bara måste, lova ni kommer tycka det är skitkul haha!;)
Hahahaha kolla också vid ungefär vid fyra min, när sune frågar en kille vad han jobbar med, ni måste kolla!!!;)
HAHAHAH LOVE!


Mitt hår måste växa ut igen!

Jag är faktist riktigt puppig på att frisören tåg så mycket på mitt hår. För om jag ska vara helt ärlig så är mitt hår det enda som jag är nöjd med på min kropp, det är faktist sant. Visst hon har kanske klippt 3-4 cm och det har växt ut om två månader, men nu trivs jag inte alls med det och då börjar jag tycka att jag är fulare eftersom mitt hår är det enda jag är nöjd med på min kropp:s lite konstigt att det är så kanske, men finns faktist ingenting annat som jag är nöjd med, men det är bra att det iallafall finns en sak jag är nöjd med. Även fast jag inte är nöjd med det nu.

Nu är håret ungefär som på bilden, haha och jag vet att det är långt, men jag vill ju ha ennu längre.
Men tycker absolut inte det där är kort! Vill bara ha längre.(Bilden är från sjuan, två gammal alltså;))



Min martini har åkt hem:(

Nu har älskling åkt hem:( usch vad jag hatar när han åker hem, känns skitsvårt även fast man träffas två dagar efter, då är man verkligen beroende. Jag är såååååå kär! Nu vet jag inte vad jag ska göra, sätter mig nog framför tvn för jag är riktigt seg. Mina armar eller ben orkar inte röra på sig! Blä imorgon kan inte jag dansa för det hinner jag inte för ska på gymnasieinformation på risberska:( har bestämt mig för att gå på den skolan så måste ju dit och lyssna. Men kanske åker till dansstudion efter det på risberska ifall jag behöver anmäla mig till tävlingen i kalmar, ska antagligen tävla i kalmar i november, och eskilstuna i november, och christmas cup i december!(eller är det i början av januari?) Så grymt roligt att tävla.

Men det är så krångligt det där med att välja linje och allt, jag menar, man vill ju inte direkt ändra sig! Men jag ska iallafall ha sam dansspecialering som etta och det har jag typ bestämt as länge! Betéendevetenskap eller estet dans blir kanske andra och tredje valen. Vill ju bli journalist eller socionom när jag blir stor så sam är nog bra att gå då.

Skulle inte sitta fel med att åka utomlands nu! Bilden är från rhodos i somras♥
Jag vill åka utomlands:*



Denise är tröttis

Råkade slummra till i sängen förut efter som jag är så otroligt trött! Då menar jag verkligen TRÖTT. Imorgon är iallafall inte dagen så jättejobbig även fast vi går till fyra, den är rätt skön och inte så mycket tråkiga lektioner.

Sitter och funderar på om jag ska göra om min design, men jag vet inte det är ju så jobbigt! Men tänkte på att min kanske är lite för rosa? Ja får se hur det blir, ni märker ju om en ny design kommer upp;). Nu ska jag dricka upp min cola som står i köket och väntar på mig, jag är beroende och jag vet att det är något dåligt! Men det är ju gott det är väll huvudsaken?;)


Dina andetag mot min kropp. M my love♥
Någon stans på stigen så delades vägen.
Jag tror inte den kommer gå ihop igen

Långt var finast!

Sitter och kollar på bilder på rihanna nu, och jag tycker absolut hon passar bäst i sitt långa hår. Hon var sötare i det tycker jag. Och varje gång man kollar i en tidning så känns det som om hon har en ny frisyr! Den senaste bilden jag såg så hade hon gjort ljusblonda slingor och det var INTE fint!


Klippt mig

MITT HÅR ÄR KORT! Okej det är inte kort. Utan det är kort för att vara mig. Fast jag tror min hjärna har något problemför den får för sig att håret är kort fast egentligen är det inte klippt så mycket. Haha sluta nu denise:)
Luggen klippte jag iallafall kortare med vilje! Alltså jag har inte lugg, utan snelugg. Men jag tycker alltid mitt hår blir för kort när jag klipper mig så jag får vänja mig helt enkelt. Idag var skolan riktigt tråkig! Var på väg att somna på varenda lektion och mitt humör var typ "hej om du kommer i min närhet så dödar jag dig" så pigg var jag!;) Men det var faktist bara för att jag var så sjukt trött och inte för att jag var puppig över någonting:) som tur är så har vi ingen läxa tills imorgon så jag behöver inte sitta och plugga massa. SKÖNT! Nu ska jag gå och ta mig en mandarin för blev jättesugen helt plötsligt! Det är något som är bra med hösten, att mandarinerna kommer! Något som är dåligt med hösten är att jag alltid blir mer depp då och mina läppar blir alltid torra, och det är fult när det inte finns några löv, och det blir kallt och då vill man bara ha snö, och blablabla. Nu ska denisenfisen hämta sin mandarin!



Frisören imorgon

Nu har jag ÄNTLIGEN skrivit klart min loggbok. Var lite seg med det;) nu sitter jag här och väntar på att älskling ska ringa för jag är pussi sugen just nu och vill ha honom här men tyvärr så är han ju inte här:( jag ser fram emot att flytta till örebro! Då har jag närmre till honom och det kommer bli så underbart! Nu sitter jag här med missekissen i famnen och pussar på honom, min lilla visse är så sötis.

HJÄLP
vet ni? Jag ska klippa mig imorgon! Och det är något som denise verkligen hatar eftersom jag tycker om min längd på håret så då vill jag väll inte klippa av den! Men man måste ju. Men när man var liten brukade man oftast komma glad från frisören och vara jättenöjd. Men nu, nu vågar man knappt gå till frisören! Eller ja, så är det iallafall för mig;)



Idag är denise puppig

Nu känns det som jag har suttit och hängt här ett tag så nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på någon bra film, jätte puppig idag och det är inge kul. Måste skriva loggboken också sen:( den ligger och stirrar på mig, dumma bok. Det blir väldigt tråkiga inlägg idag efter som denise är tråkig idag så sorry;) men man kan inte alltid vara glad!


♥Åå tack för att du finns älskling<3
du skapar värme inom mig!


.

It will never be the same again.




Hemma från skolan, sköööönt

Nu sitter jag här och äter macka och har precis kommit hem från skolan:) det är verkligen inte kul med skola men som tur är så har vi inga prov denna veckan! Och på engelskan idag så satt vi och kollade på vänner, underbart! Var lite puppig en stund också men sånt tar vi inte upp;) annars var dagen faktist rätt skön, vi har inte jobbat sådär jättemycket som tur är. Vet ni vad jag fick på dom där oförberädda spanska proven som vi hade? Ett g och två vg! Fast det var ett vg-. Men denise är faktist riktigt nöjd eftersom det var oförberätt och allt:). Känner för att lägga mig i sängen en stund nu och bara vila. Tankar snurrar runt i huvudet så jag ska bara lägga mig framför tvn och ha det skönt:) måste också skriva klart loggboken sen men det är ingen brådis.
Det var riktigt ensamt att sova själv inatt efter som jag sov med martin förra helgen och med angelica hela veckan plus martin en natt och sen har jag sovit med martin hela helgen, så att sova själv kändes tomt! Nu ska nisanfisan sätta sig framför tvn!


Jag är jag, och jag förblir jag.


One tree hill

När det är one tree hill så gråter verkligen denise, spelar egentligen ingen roll om det är sorgligt eller inte, jag gråter lika mycket endå! Men idag var avsnittet extra bra efter som vissa gamla från serien kom tillbaka:) åååå vad bra det är och åååå vad jag har gråtit floder det här avsnittet! Och så blir jag aldelles kärleksfull av mig och vill ha martin brevid mig i soffan som jag kan pussa på men tyvärr så är han ju inte här:( haha ja one tree hill påverkar mitt humör en aning...!


Nu sitter jag och stressar upp mig på att det är skola imorgon.
Det är bara det att jag verkligen inte har ork att börja med
läxor och prov nu igen... Och jag vet också att vi kommer ha många
prov dom kommande veckorna. Åå hjälp hur ska jag klara mig. . ?
Skulle inte sitta fel med ett lov nu! Fast det är faktist inte länge kvar
till höstlovet!:)

Mitt rum är klart!

Nu ska jag lägga in alla kläder i min garderob, suck det kommer dröja ett tag...! Jag kan säga att det är inte roligt att rensa min garedrob;) slängda kläder överallt, ingen ordning alls! Allt annat i rummet är iallafall klart nu:) denise är jättenöjd eftersom det är rosa!;)


Helg är bäst!

Nu har jag precis kommit hem från martin, imorse vaknade vi klockan tolv och det var kanske inte så jättebra för nu kommer inte denise kunna somna ikväll! Igår kväll när jag kom till my babyboy så var vi hos stoffe och kolla fotboll, hjälp tänk hur det var att höra fem fotbollsgalna killar bli förbannade när danmark gjorde mål(visst blev självklart denise också förbannad). Ni skulle höra hur dom skrek, JAG BLEV DÖV!;) Sen gick jag och älskling hem till honom, la oss och kollade film och denise tyckte att filmen var så "bra" att hon somnade. Kändes lika tråkigt att åka ifrån honom som alltid! Har fått sån där underbar känsla i kroppen nu då jag är helt nykär!!! Nu gör pappa mat åt mig jag är vrålhungrig för klockan är fem och jag har inte ätit än! Så nu ska jag gå och käka:)

because i love you!
(ett år gammal bild)

Lucky

Låten sitter på nisans hjärna just nu!



Hallo new room!

Nu har jag bytit rum! Eller ja skrivbordet med datorn och högtalare plus mina kläder i gardroben är kvar men sängen och allt från bokhyllan är redan flyttat;) rummet är större och finare så det är en fördel! Mitt rum som jag har nu ska bli ett gästrum så just nu håller mamma och pappa på och sätter ihop sängen som ska vara här inne.
Imorgon flyttar vi in datorn och det till mitt rum så nu står den ju i gamla rummet:)

Här är iallafall en bild på hur det nya ser ut nu, eller en liten del av rummet;) det dröjde bara en och en halv timma att ställa in allt i nya bokhyllan och flytta sängen. Hur kunde det gå så fort...?:s

Ser ni att bamsen ligger där och tar en tupplur i sängen?;)

Ni ser ju på avståndet att nya rummet är större.
Man ser iallafall vilken färg denise gillar!


RSS 2.0