GRATTIS DARLING

Idag fyller min gullegris angelica år!!!! 16 HELA ÅR MITT HJÄRTA. Hade med mig en present till henne som hon fick öppna iskolan idag! Tur att vi fortfarande har varandra på samma skola. I love you!

Idag började vi kvart över nio(börjar vid nio, halv tio tre dagar iveckan så det är skönt!) och slutade fyra. Så det var en lång dag. Men endå hade vi bara tre lektioner, en lektion var tre och en halv timma.. Men jag överlevde! Faktist rätt skön lektion endå och man får många raster. Men måste ha med mig cola på lektionerna känner jag hehe.. Ska sjunka ner framför tvn nu för jag är lite halvsjuk. Men jag pallrar mig iväg till skolan iallafall för har verkligen inte lust att vara sjuk första pluggveckan. Puss!


VI



JAG GÖR ALLT FÖR DIG♥

NU ÄR NI GIFTA

Bröllopet igår var hur fint som helst! När emelie kom i sin fina klänning så kunde jag inte hålla tårarna inne. Kan inte förklara med ord hur stollt jag är över min bror. Och emelie också såklart. Igår var det dagen som förändrade deras liv, då emelie blev en av oss. Då emelie blev en björk! Dom två är verkligen förebilder för äkta kärlek. Träffades när dom var femton och nu är dom tjugotre och gifta. Emelie har verkligen tur som har fått en sån underbar person som david. Jag som är hans syster och växt upp med honom känner till hans personligheter. Men en personlighet som jag ALDRIG sätt, det är att han har varit arg. Jag har aldrig sätt min egna bror arg! Även fast jag växt upp med honom! Då är man verkligen en bra person. Som är glad och positiv till allt. God skulle kunna hålla på hela natten med att säga hur jävla stollt jag är över min bror.

Dessutom så är båda två så härliga för dom bjuder på sig själva! Igår när dom skulle dansa så dansade dom till "can i have this dance" ifrån hsm 3. So beautiful. Men mitt i så bryter dom och börjar dansa värsta oseriösa danserna till bla. "skaka rumpa" och massa andra låtar. Haha för sköna! Inte många brudpar som gör det. Så fort jag har film på det så måste jag absolut lägga ut! Men än en gång, BÅDA ÄR HELT UNDERBARA och nu har deras början på föralltid börjat.






Farmor och faster som gjort tårtan!








Något ointressant

Har ingen blogglust alls! Men får slänga in ett inlägg iallafall. Nu har jag snart gått iskolan i en vecka och jag trivs verkligen! Gillar klassen skarpt tror vi kan ha riktigt kul tillsammans. Idag har vi haft tävlingar med treorna hela dagen, är helt slut nu! Och imorgon ska vi åka kanot/kajak:( julia och jag tror vi kommer trilla i men det får vi bara INTE! Fast ombyte måste jag nog ta med hehe.

Nu är det bara två dagar kvar tills bästa bror gifter sig. Jag har alltid älskat bröllop och när det är enns egen bror så är det extra speciellt! TWO DAYS


TRÖTT

Är så otroligt trött så orkar knappt trycka ner tanjenterna. Ennu en dag iskolan och idag har vi gjort fått gjort lekar. Imorgon ska treorna "ta hand" om oss så vi får se vad dom hittar på. Ska lägga mig isängen och bara slöa framför tvn nu, det behövs! Kan inte fatta att sommarlovet faktist är slut. Det gick ju så fort?

You're the best thing i have♥



KAN INTE FATTA ATT SOMMARLOVET ÄR SLUT...

Helt sjukt vad trött jag är! Nu när man inte är van att gå upp tidigt så är man extra trött! Att det är regn ute gör mig bara ennu segare. Ska krypa ner i en tjock tröja nu som jag kan mysa i idag. Känner inte för att sätta på mig något somrigt! P&k


25 månader idag med min ängel

Känner att jag måste lägga mig tidigt ikväll. Är hur trött som helst! Som tur är så börjar vi lektionerna nästa vecka så det blir inga sova-på-lektion dagar denna veckan. Tur det hihi. Ska aldelles strax prova klänningen som jag ska ha på min brors bröllop på lördag. Kan fortfarande inte fatta att han ska gifta sig! När växte han upp? jag måste missat det! Han är iallafall värd allt bra för han är bäst.



BFC10

Halloj på er! första dagen på gymnasiet gick faktist bättre än förväntat. Trodde jag inte skulle få nån vän alls och sitta tyst hela dagen haha. Men vi blev ett gäng på fyra tjejer som har skrattat oss igenom dagen! Tråkigt nog så kommer antagligen emelie och elin få byta klass för att dom inte har idrottsprofil:( f*n! Tycker inte det är rätt av lärarna att låta dom byta klass när dom faktist inte vill. Men klassen är faktist bra tycker jag. Och mentorerna också!

Men jag hade verkligen tur som hamnade i idrottsklassen! Grejen var den att jag hade valt bara barn och fritid utan idrottsinriktning, men dom var för lite i den klassen så dom satte in några andra också. Så jag hade tur och kunde ändra så jag har discodans som idrottsprofil! Nu hoppas jag verkligen bara att emelie och elin får stanna för när man kommit nära några redan första dagen så känns det inte så kuuuuuul att dom antagligen ska byta.


Sista dagen på sommarlovet...

Jättemysig kräftskiva igår hos min älskling! Fast aa, jag har aldrig smakat kräfter och kommer aldrig göra heller hehe! Dör bara av att känna lukten. Om några timmar kommer angelica hit, hon sover här inatt känns lite bättre att ha varandra första dagen på en helt ny skola! SKOLAN BÖRJAR IMORGON. Asså f*n vill verkligen inte. Har kollat mitt schema på hemsidan också, och jag slutar halv fem på fredagar!! Det borde inte enns vara tillåtet. Jaja får hoppas att det blir en bra klass.



Sista helgen på sommarlovet

Åkte upp på stan och mötte frida förut. Köpte en tjocktröja ifrån gina tricot som nästan alla har, men den är riktigt skön att bara dra över sig så den fick följa med hem utan tvekan. Vi åt på la baguette så hela jag luktar curry just nu hehe. Vi skulle även hämta ut mitt busskort på stadsbiblioteket(eftersom jag ska gå på risbergska så har jag längre än 6 km till skolan och får busskort yey) och då fick vi stå i en lång kö i en timma. :( men vi överlevde hihi. Nu ska jag hoppa in i duschen för jag har inte lust att lukta massa curry!


Barn och fritid

Hehe jaa då var det ändrat ennu en gång.. men det var faktist såhär jag ville ha ifrån första början. Hade ju valt barn och fritid som första val på mina omval till gymnasiet, men då var det redan fullt så kom in på estet som var mitt andra. Men nu drygt en vecka efter så har jag fått brev om att jag har kommit in på bf, hade ställt in mig så på estet så känns samtidigt lite tråkigt. Men bf är ju det som jag faktist helst vill gå så det känns jättekul att få gå det! Tur att jag fick brevet nu så jag inte hann börja på estet och sen behövt byta.

Ps. PÅ LÖRDAG ÄR DET EN VECKA KVAR TILLS MIN BROR GIFTER SIG!

My new hair

Halloj på er! Är riktigt nöjd med nya hårfärgen. Eftersom jag har så tjockt och långt hår så dröjde det två timmar att bara lägga i slingorna. Och ett tag så var jag på väg att svimma, haha weard. Var tvungen att klippa av rätt mycket av håret, bajsbajs. Men det växer ut snabbt i hope! Nu sitter jag och väntar på att bästa beverly hills ska börja. Puss


I love u

Det är nog det tråkigaste som finns att sova själv:( imorgon kväll så ligger jag och sover i pojkvännens famn och det längtar jag till, det är absolut det bästa som finns. Bara han, jag och den underbara stillheten. Fast först imorn så ska jag till frisören och färga och klippa håret. Inte enns jag vet hur färgen kommer bli men det blir säkert jättebra! Ska lägga mig nu och drömma om han som jag älskar mest. Nattie sweeties

You are so beautiful.

Beverly hills♥

Har suttit och kollat på beverly hills nu i några timmar och nu står det på hemsidan att man måste vänta 45 min innan man får kolla mer, hmm:s eftersom jag är hos frissan imorgon så missar jag avsnittet då så jag var bara tvungen att kolla på det på internet istället! Nu är det bara att vänta i 45 minuter innan jag kan kolla mer. LOVE


Seg

Är så sjukt seg idag så har lust att bara ligga och sega isängen hela dagen. Ligger och väntar på beverly hills som börjar snart. Måste verkligen samla på mig dom säsongerna! Det har absolut blivit en ny favvoserie(fast inget slår one tree hill)!


My heart is with you whereever i go


My sweetheart♥


Shopping

Lyckades köpa upp ett av mina presentkort på gina idag. Men var bara tvungen att ha det här söta linnet!


 

Godis present!



Fick denna söta av angelica igår! Men godisråtta som jag är så har jag redan ätit upp nästan allt..

En vecka kvar av sommarlovet:(

Jag och nelican låg och skrattade och pratade oss till sömnsigår kväll. Vet inte riktigt när vi somnade. Men det blev ett toppenslut på en toppenbra födelsedag! Nu är det bara en vecka tills skolan börjar och jag kan knappt fatta att sommarlovet snart är slut. Det har gått så otroligt fort. Fast det känns lite roligare att börja skolan nu när man ska börja gymnasiet, underbart att äntligen få ha tuggummi på lektion utan massa lärare som tjatar haha. Ska sätta mig och äta min favvomat nu(flygande jakob), yummiii.


Superbra födelsedag

Har haft en underbar födelsedag. Började med att mamma och pappa kom in och väckte mig och martini med fina presenter. Har fått bla. converseväska, escada parfym, kaffekoppar, bobby's hårprudukter, presentkort, påslakan, body lotion, godisgurka(hihi), tavla och ett jättefint halsband. Nu har älskling åkt hem för han jobbar imorgon. Angelica sover kvar här så vi ska snart sätta oss och kolla på tsatsiki och sen krypa ner isängen. Jag har verkligen haft en toppendag! Tack för alla söta gratulationer♥ puss !

I'm done

Nu är jag helt klar med Denises blogg (ifall det inte är något jag har glömt!). Vad tycker ni? :)
(Och Denise, berätta vad du tycker sen! :))

Kom ihåg att säga detta till Denise imorgon, förresten:

/ Daniella

Min dag imorgon!

Godmorgon på er! Vaknade inte förns nu är endå hur trött som helst. Om några timmar kommer älsklig hit så jag ska hoppa in i duschen och göra mig iorning. Och imorgon fyller jag, ihiii! JAG ÄLSKAR ATT FYLLA ÅR:D


NY DESIGN

Sötaste daniella har gjort en helt ny design till mig! Tack så jättemycket söta du♥ dock är inte designen helt klar än men det blir den snart.


Hemmakväll

Kände inte för att göra något speciellt ikväll så har bara suttit och degat framför tvn hela kvällen. Tur att det finns bra filmer som underhåller mig! puss

16 ÅR PÅ SÖNDAG



Loveee

Fredag den 13:e lyckades ge mig tur... estetprogrammet på risbergska skolan med min bästa vän. SÅ UNDERBART. Fick också helt plötsligt sommarlov en vecka mer, eftersom jensen hade börjat en vecka tidigare!

JIIIIPPPPPPPIIIIII

Denna morgonen fick verkligen en bra start! Mamma ringde för att kolla om dom visste något om min gymnasieansökan än och jag har kommit in på estet-dans! Barn och fritid var mitt första val(av omvalen) men där var det fullt. Står som reserv på bf så kanske kommer in om några veckor. Men om jag trivs bra på estet då så byter jag inte! Är så himla glad är så skönt att bara kunna släppa det och inte vara nervös mer. Dessutom så ska angelica också gå estet så då blir det inte lika nervöst första dagen ihi. HAPPYFACE




Vampires suck

Haha för skön film!


Trött

Sitter och kollar på twilight just nu. Längtar tills eclipse kommer ut eftersom jag inte sätt den på bio. Och just nu är jag verkligen sugen på att se den!


Frukost

Älskling åkte precis så jag sitter i soffan och ska snart sätta på one tree hill. Igår lämnade vi in mina papper till min nya gymnasieansökan så jag hoppas verkligen att jag kommer in. Dör annars vill verkligen inte gå på jensen.


Three words, i love you

Så länge jag har dig så klarar jag allt♥

Ska slinga mörkare

Har bestämt med min frisör nu att jag ska slänga i lite slingor i håret nu i augusti. jey! Ungefär såhär vill jag ha det:

(Haha vette tusan vem tjejen på bilden är!)


I COULD REALLY USE A WISH RIGHT NOOOW

Har försökt fixa det där med gymnasiet idag. Så ska skicka in brev imorgon så det är bara att hoppas att jag får ner ett brev i brevlådan sen där det står att jag blivit intagen till bf. Kan antagligen bli så att jag får gå på jensen i några veckor och sen byta. Risbergska är min grej jensen är INTE MIG. För att jag ska må bättre och bli på bättre humör så får jag tänka på att jag fyller på söndag, hihihihih. Nu har vi gäster här och ska käka grillat. Men en stor bit fattas, min älskling. I need you here right now


Ångest

Ingen bra dag. Just nu har jag ångest och jag vill bara somna så jag kan vakna och ringa det där telefonsamtalet som ska bestämma mitt liv... kan inte fatta att jag valde jensen och inte har kommit på förns NU hur fel det är. Jag vill verkligen inte gå på jensen, jag känner att jag inte kommer passa där. Så imorgon ska jag ringa och kolla om jag kan byta till barn och fritid på risbergska. Hoppas hoppas hoppas. Annars har jag estet som jag också vill gå. Men om jag inte kan byta till någon av dom? vad gör jag då? Tänker inte sätta min fot på jensen för jag vill inte gå där!! Så nu är jag verkligen nervös, det är bara att hoppas.

I need you to need me




Hello kitty och massa kärlek

I LOVE YOU♥ min busiii

Vill utomlands

Sitter och myser i pojkvännens stora tröja och drömmer mig bort lite. Just nu skulle jag vilja sätta mig på ett plan till grekland. Börjar bli så trött på allt regn och vill ha värme och sol! Ska snart fortsätta att kolla på one tree hill. Vad finns det att göra en sån tråkig här dag egentligen...


Regn...

Jag måste vara världens klumpigaste. Lyckades bränna benet på avgasröret på martinis moppe igår. Bajs också. Ser inte snyggt ut men som tuuur är så sitter det på sidan av benet så man ser det inte framifrån, puuh. Älskling åkte precis hem och vädret ser inte lovande ut så jag ska sjunka ner i soffan och kolla på disneyfilmer! Pusss






DENISE HAR NAMNSDAG, tydligen...

Ska snart upp till stan och möta upp martinii och hans kompisar. Kände verkligen inte för att bara sitta hemma ikväll. Föresten tack alla som kom ihåg min namnsdag, hehe kom inte enns ihåg den själv;)


Jag lever för oss


Min gosis

Katten vill bli storbloggare...

BESLUTSÅNGEST.....!!!

FAAAN jag har börjat fått beslutsångest över gymnasiet. Har valt beteendevetenskap på jensen men grejen är den att jag vill estet-dans precis lika mycket. Det är så j*vla svårt för jag vill bli soccionom när jag blir stor och då är beteendevetenskap jättebra för jag får lära mig massa redan nu. Jag har också mer ämnen så har lättare att komma in på universitetet sen. Men jag älskar att dansa och att få dansa på skoltid skulle vara rena drömmen. Så det jag väljer mellan är: satsa på framtiden redan nu och jobba med det nu som jag ska jobba med i framtiden. Eller: Ha kul på gymnasiet och göra det jag gillar mest och plugga vidare senare i livet. Det är så himla svårt! Jag vill så gärna dansa på skoltid! Men då kommer jag inte ha lika lätt att komma in på soccionom sen. Dessutom är det helt försent att ändra nu så isåfall så får jag ändra efter att jag har gått på jensen i några veckor. Det handlar om min framtid, att det ska vara så himla svårt.....

Skolan börjar snart, fan.

Typiskt att det ska vara så fint väder en dag då man lyckats sova bort halva dagen.. älskling och jag gick inte upp förns ett imorse och om jag hade vetat att det var så fint väder så hade jag utan tvekan ställt klockan. Får hoppas på att det blir fint väder imorgon också!

Fick hem mina kort ifrån fujifilm igår, så nu kan jag äntligen sätta upp lite kollage på väggarna.


Hos min bästa pojkvän med den bästa serien

Hjärtat är och tränar just nu så jag sitter i hans soffa och grinar åt one tree hill. Konstigt nog så gråter jag alltid åt den serien, antingen är den sorglig eller helt för gullig så man kan inte hålla ögonen torra! Ennu en gång så tipsar jag verkligen er om att se den, har ni inte sätt så lär ni absolut göra det! Nu ska jag fortsätta kolla oth sen ha en underbar kväll med min underbara pojkvän. True love last forever

Till älskling

Ska åka iväg till världens bästa nu♥ SEE YOU TOMORROW.



VILL HA MER SOMMARLOV

Fick precis hem brev ifrån jensen där det står vilka tider jag går första veckan och som tur är så går jag bara 2-3 timmar de första tre dagarna(jensen börjar tidigare än alla andra gymnasieskolor i örebro). Och sen på måndagen då alla andra börjar så ska vi ut och sova i skogen under ett vindskydd, haha det känner jag lite skräck för! Gillar inte skog och gillar inte att tälta, speciellt inte under ett vindskydd!

Hade en underbar kväll igår med tjejerna♥ tända grillen var vi inte några kungar på, det var tur att vi hade sandra hehe!






 

Vaniljcola muuuuums

Hade en jättemysig kväll med min fina igår. Vi hyrde vallentines day ifrån boxern och visst den var bra, men endå så trodde jag att den skulle vara lite bättre. Nu har jag precis lämnat av honom vid bussen och ska precis hoppa in i duschen för ikväll kommer tjejerna hit! Jag ska grilla för första gången i mitt liv, hihi önska mig lycka till! Vi hörs goingar

Det här måste vara bland det godaste som finns:

I just call to say i love you, M♥

Ska gå och lägga mig i sängen och drömma om min ängel. Love is the most beautiful thing in the world.


Ny design

Om bloggen ser lite krånglig ut just nu så är det för att designen håller på att fixas. ny header kommer snart upp också!

Nikon

Det är många som har frågat vilken systemkamera jag har. Och jag har nikon D3000. Vi köpte den på extrapris förra veckan så vi hade tur!


Jag får damp på mobilen!

Godmorgon på er! Denna morgonen fick inte en bra start, min mobil som är EN MÅNAD har redan blivit konstig och går knappt att ladda. Nu efter att försökt i en timma så har jag äntligen fått den till att kunna ladda. Konstigt nog så kan man inte ladda den när den är urladdad:S weard. jaja..

Nu börjar jag bli riktigt trött på regn dessutom så försvinner ju all brun färg. Som tur är så har jag inte börjat med säsong fyra av one tree hill än så jag har någonting att göra idag!


The best part of me

Help me when I am down, lift me up off the ground. Teach me right from wrong, help me to stay strong. My beautiful baby.


Jag orkar inte

Kanske borde köra igång med att rensa garedroben, just nu ser det verkligen inte kul ut där inne..

Jag älskar att få saker!

Min fina maja kom hem med en söt tröja till mig som hon köpt i italien! Hehe min superman tröja köpte hon där också för några år sen och jag kan säga att den är väl använd! Den börjar bli för sliten så det är snart dags att säga hejdå till den.


Nothing without you honey

Efter så många fina dagar med pojkvännen så blir det alltid så svårt när han åker hem. Jag kan inte heller sitta och droga one tree hill för min tv GICK SÖNDER igår. Fan! Får ha lilla tvn nu ett tag som vi har i husvagnen som man knappt ser något på:(



RSS 2.0