Bio med älsklingen!

Nu ska jag och världens finaste kille ta bussen in till stan och sen kolla bio! En mysig lördagkväll med världens mysigaste kille.


My room




Nu har jag bott här i två månader. Först gjorde det riktigt ont att lämna huset man bott i hela livet. Men nu har jag äntligen vant mig. Jag älskar detta huset och jag älskar att bo i örebro!

Bio ikväll med min finaste

Nu är jag hemma efter en underbar dag i pojkvännens sommarstuga. Ikväll kommer han tillbaka hit för då ska vi gå och se på bio. Vi ska se "bröderna karlsson", verkar faktist rätt bra! Förra veckan var vi och såg "knight and day". Den kan jag verkligen rekommendera! Och att tom cruise var med gjorde filmen bättre hehe! vi hörs sötnosar♥

Fina missen och jag


Min andra halva

Halloj på er! Förlåt för min urdåliga uppdatering. Men jag har verkligen inte haft tid! Igår gick jag runt på marieberg med mamma och syrran, efter det åkte jag till mosås och träffade min kära vän maja, och efter det kom marini hit och sov. Om ett tag så ska vi åka ut till hans sommarstuga och vara där tills imorgon. Men imorgon är jag tillbaka igen! CIAO

Pappa kom hem med en systemkamera igår, BLEV LITE LAGOM GLAD. Har viljat haft en i evigheter men min budget är inte den bästa nu. Men äntligen en systemkamera!

Miss you sweetheart

Jag har pojkvänsfeber och just nu vill jag inget häldre än att få ligga i martinis famn och känna hans varma andetag. Några timmar utan honom och jag är redan depp av all saknad. Kärleken är verkligen det finaste som finns. 

Halsbandet jag av min ängel på våran två-årsdag. I love you soooo much


DUMMA FÖTTER

Jag måste ha världens konstigaste fötter. Sprang runt som en galning istan för att hitta ett par gladiatorskor eftersom mina ballerinaskor är för slitna(SNYFT) men inga, absolut inga passade! I storlek 37 så var alla helt för långa och för smala. Fast egentligen är det mina fötter som är helt för korta och för tjocka... Jag blir galen!


Sol!

Nu är jag hemma efter några underbara dagar hos världens finaste pojkvän. Eftersom solen tittar fram idag så har jag legat ute några timmar i det fina vädret. Lite skumt är det, enda dagen ISKALLT och andra dagen döhett, hm... men det är skönt att värmen är tillbaka! Ska sätta mig och trixa lite med designen nu. Är inte nöjd alls! Sen ska jag in till stan en liten stund med mamma. Hörs senare!


Hos min ängel

Sitter i martinis soffa och kollar på bert ljung. Längtar tills "är det såhär när man är kär" kommer. Haha min favorit! Skulle egentligen åkt hem idag men kom inte längre än till lanna förns min ängel ringer och säger att jag ska gå av bussen. Så han kom och hämta mig på moppen och på vägen tillbaka till fjugesta så blev jag getingstucken av en ful dum geting. Svider skitmkt fortfarande och det var ett antal timmar sedan som jag blev stucken:s nu ska jag fortsätta med att kolla på bert sen ska jag gå och köpa lite gott som jag och älskling kan äta när han kommer hem ifrån träningen. I love youuuuuu

Krångel denise

Vet att jag byter header precis hela tiden. Men kan inte bestämma mig hur jag vill ha den! Jag älskar rosa men endå känns det som jag vill ha lite mer svart och vitt i bloggen nu. Finns det någon som skulle kunna hjälpa mig med ny design? Vill ha en rätt enkel!


Skit väder

Det här vädret suger verkligen. Man blir bara nere! Det som ska få lysa upp min kväll är one tree hill, big love. Lägger ut en bild på håret, men som vanligt så ser man knappt skillnad på bild! Men i verkligheten så är håret mörkare.


Sommaren är snart slut...

Idag har jag verkligen inte varit på blogghumör! Fast har inte haft någon tid heller. Har varit med ida hela dagen vi har haft lite kul över mitt hår. Första färgen jag färga med SÖG kan jag säga. Råder er att inte köpa den;) men andra gången som vi färga så blev det jättebra. Lite mörkare med blonda slingor i ungefär. Bild på hur det blev kommer sen tror jag! Ciao

Denna färgen var den vi använde andra gången. Riktigt bra!

Lilla mätta jag

Så mätt som jag är nu har jag inte varit på evigheter känns det som! Beställde friterad kyckling och fick hela tallriken full haha. Men fick knappt ner hälften. Efter lyckades jag också trycka ner en glass. Fast glass går alltid ner!


Ut och äta på resturang

Har precis tagit en varm dusch och smörjt in mig i god kokos och sprutat på min nya vanilj parfym. Blev jättegott tillsammans! Nu ska jag snart ut och äta på resturang med mamma ,pappa, moster och hennes man. Vi hörs senare sötnosar!

Vill ha mörkare!

Köpte en ny hårfärg igår så jag HOPPAS att det blir bättre resultat denna gången. Köpte en annan sort nu så jag har inte den blekaste aning på hur det kommer bli. Men imorgon så ska min söta vän ida färga håret på mig.


Thanks for the beautiful day honey

Hej sötnosar! Förlåt för min urdåliga uppdatering men igår hade jag inte en sekund till att sitta vid datorn. Hade en underbar dag med min fina pojkvän istället. Imorse så åkte vi till marieberg på direkten med mamma och moster. Jag som har sagt att jag inte ska shoppa mer lyckades komma hem med en parfym. Men jag är en riktig parfymsamlare! Fick också med mig en klänning hem som jag ska ha på min brors bröllop om en månad. Min älskade bror ska gifta sig!

Parfymen som fick följa med denna gången:

Två underbara år♥

Idag är det våran dag min ängel. Våran fina två års dag. Det har varit de bästa åren i mitt liv! Jag älskar dig nu och föralltid!♥



Imorgon är det våran två års dag♥

Sitter i min säng och väntar på att min fina pojkvän ska komma. Har tvingat hit honom för jag vill inte vakna upp själv på våran två årsdag, vill ha honom brevid redan när jag vaknar! Imorgon är det våran dag, dagen då vi firar att vi är ett vi. JAG ÄLSKAR DIG♥ två underbara år med dig imorgon hjärtat. Kan inte beskriva hur lycklig du gör mig. Always and forever.




Ps. glöm aldrig att du är det vackraste som finns, älskade du.

Just nu

Nu har jag gjort mig iorning så nu väntar jag på att alla ska komma. Jag är tårta sugen haha! Vi hörs senare sönosar


Favoriter

Finns det några body butter som luktar lika gott som the body shop's? Noway. Yummi!



Our love last forever

Fina fina fina fina fina fina du, imorgon är det våran dag. Våran underbara dag. I love you so much


Din dag

Godmorgon på er sötnosar! Vaknade redan halv elva imorse även fast jag inte somnade förns halv fyra inatt. Men om jag har tur så är jag antagligen trött ikväll och kan sova då. Idag fyller pappa år så ikväll kommer det gäster hit. Så jag ska sätta igång med att städa rummet. Grattis världens bästa pappa!





NATTI MED ER

Jag borde verkligen lägga mig och sova nu. Men jag är så himla pigg och jag fattar inte varför! Under tiden har jag suttit och jobbat lite på en ny header. Kände att den andra var för mycket! Får nöja mig med denna så länge.

Nya:


Gamla:

TO HOT IN HERE



Här är en bild på hur håret blev. Har tagit med mobilkameran så syns inte så jättebra:( men om ni kollar bilden i headern och sen denna så ser ni endå att det är skillnad! Men som sagt så ska jag färga lite mörkare när jag får pengar.

BARA VI



True love last forever.

Underbara sommar

Hej på er sötnosar! Hann aldrig uppdatera igår för åkte till min snutt direkt på morgonen. Imorse sov vi bort halva dagen men det är faktist skönt att få göra det ibland. Typiskt bara att vi gjorde det en dag med så fint väder.

Nu ska jag sätta mig på cykeln och åka till coop. Måste nämligen köpa presentpapper för pappa fyller år imorgon. Har verkligen inte lust att cykla i denna värmen:( vi hörs senare!

Syns knappt på bild...

Många har frågat om jag kan lägga ut bild på håret men det syns knappt på bilder konstigt nog hehe! Jag är fortfarande blond men har färgat med en färg som är naturligt blond, så det inte ska vara "fjortisblont" som alla kallar det nuförtiden. Tycker det är lite sorligt att man inte kan vara ljusblond längre för att vissa tycker det är fjortis. Menmen, jag färgade det i annan nyans för jag ville ha förändring. :)

Färgen som jag använde mig av. Blev inte alls lika mörkt som på bilden men som sagt så ska jag färga en gång till sen. Håret blev fint och glansigt efter färgningen och ser absolut inte slitet ut.


Jag älskar rea!

Jag som sa att jag inte skulle köpa någonting lyckades komma hem med saker endå. Men man ska passa på när det är rea ihi. Kom hem med en jeansjacka för bara 99 kr, fynd! Kom också hem med lite smycken och hårfärg. Jag har färgat håret. Fortfarande blond, fast mörkblond. Har alltid varit ljusblond så är kul med en liten förändring. Blev verkligen nöjd! Men om någon månad ska jag färga lite mörkare igen. HÖRS



Ps. tack för den fina dagen med er mina älsklingar!

Morronmorron

Ska slänga upp håret i en toffs och slänga på mig lite kläder för snart kommer angelica! Antagligen så ligger vi här och solar lite först och sen tar en trip in till stan. Jag har shoppat så mycket dom senaste veckorna så jag ska försöka att inte få med mig något hem hihi. Hörs senare goingar


FRÅGOR & SVAR

Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans? två år på fredag!

Vart har du köpt ditt halsband med hjärtat? inte jag som köpt, men tror martin köpte det på guldfynd;)

Vad står det i era ringar? i min, jag älskar martin! i hans, jag älskar denisei!

Hur många läsare har du? Innan jag åkte så hade jag runt 500, men senaste veckan har jag inte varit aktiv hehe.

Är mobilen som du har bra? jag tycker den är jättebra(sony ericsson vivaz pro)!

Är du blond egentligen? ja det är jag absolut. När jag var liten hade jag kritvitt hår, men sen under åren så fick man ful utväxt:( eftersom jag har så ljust hår egentligen så har jag ljusa ögonbryn också som knappt syns, jag som tycker det är så snyggt med ögonbryn skulle gärna vilja ha lite tjockare!

Du tänkte ju göra slingor förut, ska du det?:) ja det ska jag göra, ska göra det nu ibörjan på augusti! Känns lite läskigt med en förändring hehe.

Eftersom jag inte hade något annat för mig så svarade jag på endel frågor som vissa frågat. See you later!

Veckan i bilder♥

Kollade nyss igenom alla bilder och märkte att jag INTE hade någon bild på mitt och älsklings hotellrum. Glömde ta kort i danmark också, men här är lite bilder!








Underbara stranden

En bild ifrån sandhammaren i fredags. Stranden där är helt underbar. Helt kritvit sand och grönt vatten. Man behövde bara gå ut så man hade vatten över knäna för sen var man endå dränkt i dom stora vågorna. A beautiful day.


THE BEST WEEK

I'M HOME! Har haft en helt  u n d e r b a r  vecka som började med några dagar i halmstad hos fina emma och avslutades i skåne med mamma pappa och älskling. Har så mycket att skriva så skulle sitta uppe hela natten om jag ska skriva allt! Men lite kortfattat. I halmstad så spenderades dagarna på stranden. En dag gick också åt till shopping. I torsdags så kom mamma, pappa & älskling så fortsatte vi ner till skåne. Fredagen spenderade vi i sandhammaren,jag älskar det stället! Igår så tog vi tåget ifrån malmö över till köpenhamn och gick runt på stan. Semestern har verkligen varit perfekt. Nu vill jag bara tillbaka!

Lägger ut lite bilder ifrån halmstad nu, bilder ifrån skåne kommer senare!




LEVA LIVET

Längtar tills jag står med fötterna i sanden och kollar ut över fina havet och fina solnedgången. Nu ska jag ha en vecka och bara leva livet! Så vi hörs om en vecka goingar!

På tåget

Nu sitter jag på tåget till halmstad! Eller ja, göteborg. Byter där och som tur är så har jag en och en halv timma på mig så jag behöver inte stressa. Ska passa på att sitta ute i solen då för just nu så steker solen in så jag dör fast jag sitter i tåget. Vill vara ute i solen! Här får jag ingen färg:( vi hörs senare!


I'm gonna miss you sweetheart!

Martin och jag gick upp redan halv sju imorse för han var tvungen att ta en tidig buss. Galen som jag var så satte jag mig på cykeln i pyjamaskläder och cyklade efter honom efter att han hade gått till bussen. Men det gjorde så jag fick tio minuter extra med honom och varenda liten sekund med honom betyder något. Kan självklart inte somna om just nu för det är omöjligt att sova själv när man hade honom brevid sig för någon timme sen. Istället tänker jag hoppa in i duschen och börja göra mig iorning för om TRE TIMMAR SÅ GÅR MITT TÅG TILL HALMSTAD!

Tycker det ska bli så j*vla läskigt att åka tåg själv haha. Sen ska jag klara av att byta i göteborg också. Lite småläskigt. Känns så tråkigt att sitta på ett tåg en dag då det ska vara över 30 plusgrader! Vill ligga på stranden men istället så sitter jag på ett tåg ifrån elva till halv fem!


In your arms♥

Myser med min fina pojkvän i soffan. Tänk om tiden kunde stå still just nu. Den här underbara stunden föralltid. Jag skulle kunna leva på den här stunden. Tack för att du räddar mig ifrån alla mina svagheter. Tack för att du gör mig till världens lyckligaste flicka. Always and forever

IHI imorgon åker jag!

Godmorgooon! Passar på att slänga in ett inlägg medans min prins ligger och sover här brevid mig. Nu är det bara en dag tills jag åker! I ett helt år har jag väntat på den dagen. Äntligen få träffa min emma! Men hinner inte blogga mer idag eftersom jag är med ängeln. Men vi hörs imorgon när jag sitter på tåget! HA DET BRA GOINGAR





Noradagarna

Godmorgon! Idag är det noradagarna i nora så jag och älskling ska ta oss en tur dit ikväll och kolla på björn rosenström! Kommer ihåg att stämningen var helt j*vla underbar när jag var där för tre år sen. Alla kan hans låtar så det är så kul att få stå och sjunga(skrika) med haha.

Ihelgen kommer min uppdatering vara kass. Så uppdaterar nog inte förns jag sitter på tåget på söndag. Hörs!

Thoughts

Saknar hjärtat jättemycket just nu så det känns inge kul att gå och lägga sig själv utan en älskling som ligger och värmer än brevid. Men som tur är så kommer han imorgon och stannar hela helgen! Åker ifrån honom på söndag men den här gången är det inga två vekor jag är borta ifrån honom utan bara tre dagar. Stackars emma och angelica som fick stå ut med min deppsaknad förra året! FÖRLÅT PRETTY GIRLS. Men två veckor utan honom var verkligen..hemskt. Ibland är det faktist bra att se fram emot något men endå bara leva i nuet. Något jag måste lära mig lite mer av. /Denise björk


Fortsätter med mitt maraton!

Vinnaren av dagens länkning blev http://frokenmela.blogg.se/. Grattis!

Har precis sätt klart på säsong tre av one tree hill så nu ska jag sätta mig och kolla fyran. Min favoritsäsong!

What happend?

Vad hände med britney spears egentligen? Förut så var hon mångas förebild men hon förstörde sig totalt.



Dagens länkning

Nu kör jag igång en dagens länkning! Och som vanligt så behöver ni bara skriva att ni är med så väljer jag ut den bloggen jag gillar mest:) G O O D  L U C K!

beautiful


Fina jessica alba


One tree hill hela dagen

Godmorgon på er! Vaknade precis men är fortfarande helt död. Alla kuddar och täcket låg på golvet när jag vaknade så jag undrar hur jag har sovit egentligen haha! Det är ingen sol framme och det finns både fördel och nackdel med det, nackdel att jag inte kan sola men fördel att jag kan kolla one tree hill ihi. Just nu är jag på alla sorgliga avsnitt när keith dör och blablabla så mitt öga är inte torrt en sekund. Hörs senare sötnosar.

Haha kolla min missbildade gjordgubbe:

OTH

Vinnaren av dagens länkning blev http://fjellepjelle.blogg.se/. Grattis! Ni andra har chansen nästa gång!

Nu blir det one tree hill resten av kvällen. Ska försöka att inte kolla halva natten idag också hehe.


LÄNGTAR

Nu är det bara fyra dagar kvar tills jag åker ner till underbara staden, underbara camingen och underbara vännen = halsmad, gullbranna och EMMA! Har inte träffat henne på ett helt år så jag längtar så otroligt mycket efter att få träffa henne! Vi bor 40 mil ifrån varandra så dom dagarna som vi får tillsammans på sommaren är värda allt. Tänk känslan när man har längtat efter någon i ett år och ÄNTLIGEN träffas. I can't wait. Alla mysiga kvällar när vi går ner till stranden och myser i sanddynorna. Dom här dagarna har jag väntat på i ett helt år. Fyra underbara dagar med min underbara emma. På torsdagen så kommer mamma, pappa och martin och hämtar mig så fortsätter vi ner till fina skåne och sover på hotell i lund. Vilken vecka det ska bli.  F Y R A  D A G A R  K V A R!


Pizza

Dagens "nyttiga" lunch:D Ibland får man faktist lyxa till det lite! min favorit: skinka, ananas, banan, curry. Yummi!



Dagens länkning!

Nu gör jag igång en dagens länkning! Allt ni behöver göra är att skriva att ni är med:) jag utser den bloggen jag tycker bäst om senare! G O O D  L U C K


Sola

Har legat ute i solen och solat ett tag. Men just nu så kom det ett bamsemoln så tar paus ifrån solandet och sätter mig vid datorn istället! Dom sa det dom alltid säger när jag är hos tandläkarn, att jag ska sluta dricka så mycket cola för det är det som är problemet för mina tänder. Men när den dagen kommer då jag slutar dricka cola, då lever inte jag längre haha!

Kommer en dagens länkning senare så håll utkik:)

Nu ska jag till tandläkaren..

Godmorgon på er! Låg och kollade one tree hill halva natten så idag känner jag mig seg. Men det gör inget för det är fint väder så jag ska bara ligga och sega i solen hela dagen. Fast nu om en halvtimme så ska jag till tandläkaren, VILL INTE. Får hoppas på att jag inte har hål hehe. Hörs senare!


Alltid och förevigt

True love last forever, you'll always be the biggest part of me.

One tree hill

YES nu har jag äntligen lånat hem säsong 3 och 4 så nu ska jag lägga mig i sängen och vara borta i tvn in a few hours! Det är mina favoritsäsonger så kände att jag inte hann låna hem 1 och 2 nu för jag kommer inte ha tid att se dom. Hörs senare!



B Ä S T

Just nu är jag one tree hill GALEN så ska ta en tur till syster och hämta några säsonger! Antar att det blir alla hehe(alla till säsong fyra för efter säsong fyra så blev det dåligt). Så nu kommer mina närmsta dagar bestå av one tree hill. Om ni aldrig sätt serien så råder jag er att göra det, ni kommer inte ångra er i promes. Ciao!


Love to be with you

Godmorgon sötnosar! Kom precis hem ifrån martin, fick skjuts av hans låtsasmamma så slapp åka buss, skönt! Idag åt jag frukost för typ andra gången det här sommarlovet, jag måste verkligen bli en bättre frukostmänniska. Men mår alltid bara illa när jag äter frukost:( dålig vana.

Glass med bär och kubb, det är sommar!


Till älskling

Har precis kommit ut ur duschen nu så nu ska jag fixa mig och sen åka iväg till älskling! Han jobbar antagligen imorgon så jag är hemma tidigt och kan blogga! Ha det bra så länge allihoppa, puss.


Godmorgon!

Ennu en morgon när jag vaknar av att jag är på väg att svettas ihjäl! Och endå så sover jag bara med lakan. Nu ska jag iallafall slänga på mig bikinin och sen lägga mig på madrassen i poolen. Går absolut inte att vara inomnhus, det är omöljigt!


The best feeling

Nu ska jag lägga mig och sova. Vill inte sova själv, vill ha min martini brevid mig. Åker till honom imorgon eftermiddag och ger honom miljoner pussar. Att vara såhär lyckligt kär är det bästa som finns, jag menar det verkligen. NATTI NATTI



ONE TREE HILL SUGEN!

Är jättesugen på att sätta mig och kolla på one tree hill men har ingen av säsongerna hemma:( finns en sida man kan kolla på men jag fattar inte riktigt hur och får inte tag på ida heller som vet hur man gör! Får försöka få tag på henne hela kvällen för jag känner verkligen för att ha en liten one tree hill natt, hihi.

Ett bra avslut på söndagkvällen:


Sometimes all you need is one

At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just not facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes... all you need is one.

Pank

Har suttit och kollat runt på nelly nu på rean(gå in och kolla på rean, man kan fynda mycket)! Blir så sugen på att köpa något. Men just nu så är jag pank. Väldigt illa! Får iallafall lite pengar snart för att jag har målat, det behöver jag!

Denna är jag riktigt sugen på:

Beslutsångest

Jag har bestlutsångest! Är så grymt sugen på att lägga i ljusbruna och mörkblonda slingor i håret. Men jag vet inte om jag vågar! Vill inte ångra mig och sen behöva färga tillbaka för då sliter jag bara på håret. Men vad tycker ni, ska jag eller ska jag inte?

Såhär vill jag ha det, jag älskar hennes hårfärg men man vet ju aldrig hur det blir på sig själv!


VARMT

Ingen idé att ligga och sola mer, solen går bara i moln hela tiden! Fast om jag ska vara ärlig så blir jag överlycklig när den gör det, för det är så varmt! Går knappt att vara någonstans, är ju för vamt inne också! ska slänga i mig lite mat i magen nu sen lägga mig på den svalkande madrassen igen. See you soon!


Nu ska jag ut!

HJÄLP vad varmt det är idag. När jag och älskling vaknade imorse så var i på väg att smällta även fast vi hade öppet fönster + fläkten på. Tur att man har en pool man man svalka sig i! Ska gå ut och lägga mig på madrassen nu och flyta runt. Kommer säkert somna för jag blir verkligen trött av denna värme. Svarar på kommentarer när jag kommer in!

Lite bilder ifrån harge igår:



Underbar dag

Harge var hur underbart som helst! Känns som man ligger vid havet med den långa sandstranden och det gröna fina vattnet. Jag och älskling har inte vågat oss i sjön men i poolen har vi badat massa! Dit måste jag absolut fler gånger i sommar.

Nu blir det grillning och pussar sen kolla fotboll, HEJA SPANIEN. Svarar på alla kommenterar imorgon! Ha det bra goingar

Hargebaden idag

Slänger in ett inlägg nu precis innan vi ska åka. Haha jag är helt taggad på att åka till harge! Men en mysig dag på stranden med pojkvän är en riktig sommardag. Tror inte jag kommer hinna uppdatera mer idag, och inte svara på kommentarer heller. Men jag är tillbaka imorgon och då är jag aktiv igen! Ha det bra så länge, hörs imorgon!


MYSDAG IMORGON

Vinnaren av dagens länkning blev http://isabellahz.blogg.se/. Grattis sötnos!

Imorgon kommer jag knappt kunna uppdatera någonting på bloggen eftersom jag ska till hargebaden. Hehe fick lära mig den rätta stavningen! Och sen så sover ju martini här på kvällen så någon dag framför datorn blir det knappast. Men ska endå försöka slänga in något inlägg! Men annars så hörs vi på söndag så ni får ha det jättebra imorgon när det ska vara över 30 plusgrader. Jag ska ligga på stranden hela dagen så får hoppas att jag inte bränner upp mig! Puss på er goingar

Får bli en bild på prinsen och mig

Grillat och avatar

Blir en mysig hemmakväll denna fredagen. Först grillat och sen ska jag kolla avatar med småkusinerna. För bra film!

Såhär såg det gamla navelsmycket ut på baksidan! Inte undra på att naveln började vara när färgen försvann(jättedåligt kvalité men orkar verkligen inte ta någon ny).

Dagens länkning

Kör igång en dagens länkning så allt ni behövar göra är att skriva att ni är med! Så länkar jag favoritbloggen:) G O O D  L U C K !

Jag kom in!

JIPPI! Märkte nyss att jag fått brev ifrån jensen och jag kom in! Det där med a och b vecka är verkligen något för mig hehe. Fick också med en tröja "jag går på jensen". Ska bli kul att börja på en friskola faktist!



Tröttis

Idag är jag verkligen trött! Sitter nästan och halvsover här framför datorn. Ska gå och ta en kalldusch och se ifall jag vaknar till liv. Behöver verkligen duscha kallt i denna värmen, jag dör snart! Fast klaga på värmen ska jag inte göra. Hörs senare!


ÄCKLIGA ORMAR

ÅÅÅ VAD ÄCKLIGT! När jag låg och sola så ser jag att katten stor och kollar på något sen när jag går närmare så ser jag att det är en huggorm som ligger där! Tur att katten hade koppel så jag kunde dra bort honom i det! Men nu vågar jag mig inte ut mer så nu stannar jag kvar här inne haha.

Min nallebjörn

SUNNY!

Halloj! Tog bussen ifrån martini vid kvart i elva i morse, ennu en tidig morgon! Men man ska inte sova bort de här fina dagarna! Imorgon så ska jag till harjebadet med martin, mamma, pappa och kusinerna. Det ska ju bli upp till 35 grader imorgon så en dag på stranden kommer behövas!

Medans jag väntade på bussen till mig så sprang jag in på Iam och köpte ett navelsmycke. Det jag har nu är inte direkt så bra för min navel! För kort stav och färgen har gått bort så det har blivit bronsfärgat.

Ska ut i solen nu, hörs snart!


So sweet!

Något som jag tycker är bland det sötaste som finns när det gäller kläder är vollanger! Jag har verkligen alltid älskat vollanger. Men nu när det har blivit inne igen så kan jag samla på mig massor!


Åker till min finaste martini nu. Så vi hörs imorgon! Ha det bra goingar

SVAR

Många frågar hur länge jag och martin har varit tillsammans, jag skrev det för några dagar sen men kan skriva det igen. Vi har varit ihop i två år den 23:e juli:)

Det är också många som frågar om jag gör designer. Men nej, det gör jag tyvärr inte! Men det är gulligt att ni gillar designen så mycket. :)




Dag med julia

Solen kom till slut! Jag och julia tog bussen in till stan och gick runt en stund. Lunchen blev på mcdonalds hihi. Annars har vi bara varit här hemma och suttit och pratat och haft mysigt.

Ska hoppa in i duschen och göra mig iorning nu för ska åka till min martini och spendera natten där. Men han jobbar imorgon så jag är hemma tidigt och kan blogga! Försöker slänga in ett till inlägg innan jag åker. Hörs senare!




Etta på aktiva hihihi

Godmorgon sötnosar! Idag gick jag upp tidigt(klockan tio men det är tidigt!) för julia kommer hit om ett tag! Egentligen hade vi tänkt ligga ute och mysa i solen men som det ser ut nu så är det ingen sol haha. Så vi får väll ta oss en trip till stan eller något istället.

Måste bara säga att jag blir så j*vla glad av era söta kommentarer! Försöker svara på alla men det är inte det lättaste. Hörs senare era goingar

RSS 2.0