Bruno Mars

Bruno mars har verkligen fångat mitt hjärta kan jag säga. Älskar hans låtar! Tänk om sånna här stjärnor kunde tändas varje dag, då hade vi haft mycket bra musik i världen..

Lyssna på hans album här!

My soulmate


Kärlek. Massa kärlek.

Back to school..

Blä på att vara tillbaka iskolan! Kände på matten att jag aldrig kommer orka jobba lika hårt med den som jag gjorde innan lovet.. men jag måste vill gärna behålla mitt G(om jag ens har G)! Det var iallafall kul att träffa bruttorna igen. ♥

 




Help me when I am down, lift me up of the ground


Söndagsångest...

Har precis sagt hejdå till min älskling. Bion igår var jättebra, den var riktigt rolig!

Imorgon så börjar verkligheten igen, tillbaka till skolan. Fan. Det var så skönt att slippa söndagsångesten förra söndagen, men nääää nu är den tillbaka igen. Nu är det bara att börja räkna veckorna till påsklov, så länge kvar är det endå inte;)


Bio ikväll

Ställde klockan på elva idag så jag inte skulle komma upp för sent, kände inte för att sova bort halva dagen.. har precis reserverat biobiljetter tills ikväll, jag och älskling ska se Min låtsas fru. Får hoppas att den är bra!

någon som har sätt den? isåfall, var tyckte ni om den?



23/7-08

I onsdags var det våran 31 månaders dag. Och jag som tyckte en månad var länge! Alla säger att förälskelsen går över efter ett tag, men nu har vi varit ihop i över 2 år och 7 månader och min blir bara starkare. Jag vet att det här är början på föralltid, jag känner det på mig. Jag älskar att kunna kolla på min ring på fingret och tänka att jag är fast för livet, för det är precis det jag vill vara. Du och jag, vi två. Tills jag slutar andas. Ily


New yorker

Blev överlycklig för några dagar sen när jag läste i tidningen att new yorker(en av mina favvoaffärer) ska öppna här i örebro! Har alltid åkt till uppsala för att shoppa där. Det finns alltid så snygga bikinis och bhar, som dessutom sitter perfekt! Jättemycket snygga kläder har de också. Perfekt att affären äntligen öppnar i örebro.

Cola och sour cream

Har suttit och fixat lite med designen. Är fortfarande inte nöjd.. men det får duga så länge! Ska krypa ner i soffan nu och dricka cola och äta sourcream chips, yummi;)

Isadora puder

Har inte använt foundation på ett tag för att jag inte gillar att det blir "klibbigt" och tjockt på huden. Så gick och köpte mig ett puder på kicks idag, och jädrans vad bra det var! Det täcker hur bra som helst och man slipper den kletiga känslan eftersom det är puder. Kan absolut rekommendera det! Dessutom så är just detta pudret mot rosiga kinder, perfekt för mig som alltid får rosiga kinder så fort jag går ut;)


Uppe med tuppen

Var uppe med tuppen imorse..vaknade klockan åtta och kunde inte somna om! Lite konstigt med tanke på att jag sovit till tolv/halv ett alla andra dagar. Ska slänga i mig lite frukost och sen hoppa in i duschen. Sen ska jag upp på stan med mamma och kolla runt!

Åå vad jag vill ha sommar nu. vill ha värme och vara brun. Den här vintern har hållt på sen..oktober? Nu är jag trött på vinter!

När du ger upp drömmen då dör du


Trött

Igår åkte jag och familjen rohdén till romme och åkte skidor hela dagen! Tycker det är tråkigare för varje år att åka skidor, kanske borde testa på snowboard istället. Fast neeee jag skulla bryta alla ben och dö.. var iallafall jättemysigt att spendera dagen i skidbacken med älskling, och sen mysa i bilen hela vägen hem. Somnade klockan halv nio på kvällen, sen väckte martin mig och då var jag vaken i en kvart sen sov jag som en stock igen.. länge sen jag var så trött!

Mina favvokillar!


Världens gosigaste killar.

Idag ska jag måla lite på övervåningen så att jag kan tjäna lite pengar! Sen ska jag packa ihop mina skidgrejor och åka iväg till älskling. Vi ska till romme eller säfsen imorgon vi har inte bestämt vilket. Bara det finns en sittlift så är jag nöjd! Har sån fobi för ankarliftar ställer mig aldrig i en sån igen.

love



Jag föddes med vingar, du lärde mig att flyga.

Monday

Har precis kommit hem! Åkte ifrån älskling vid ett-tiden, sen har jag gått med mamma på stan och kollat runt. Har hittat ett jättefint smyckeskrin till mitt rum som vi ska köpa. Just nu ligger alla mina smycken nerslängda i en låda så jag hittar aldrig det jag vill hitta!

tror att det såg ut ungefär såhär:



Föralltid

Sitter och väntar på martin som kommer när som helst. Är pojkvänssjuk!! Ikväll ska vi ha en jättemysig kväll bara han och jag. Jag älskar dig miljarder varv runt jorden och tillbaka igen!♥

Lov!

Igår hade vi våra sista föreställningar för tvåorna och treorna, känns tråååkigt att esoveckan är över faktiskt. För det har varit så grymt kul att spela upp det här för alla, och vi har haft jättekul. Men nu har vi en vecka lov och det är underbart!!

Igår efter skolan så tog jag angelica och victoria en tur till solariumet och jag ska ALDRIG mer ha på solkanonen till ansiktet. Ser ut som en tomat nu, plus att jag har vita ringar runt ögonen där jag haft ögonskydden. Inte så fint..

Ju mer kärlek man ger, desto mer har man kvar


"I can't fall for you if you're not there to catch me"

Idag har vi repat hela dagen iskolan. Imorgon har vi våra första föreställningar. Då ska vi visa upp för föräldrar och på fredag för tvåor och treor. Tänk om man skulle råka göra bort sig där på scen.. min grupp har inget manus alls, utan vi improvisserar bara. Jaja får hoppas att det går bra, det är ju bara en liten kul grej. Så mycket skönare att spela teater/musikal en hel vecka istället för vanlig skola!

Nu ska jag göra lite varm oboy, känner att det behövs mot min hals!



Snoriiiig

Ligger under täcket och fryser ihjäl! Så typiskt att jag lyckas åka på en förkylning den enda veckan jag inte får vara sjuk. Eso är faktiskt rätt kul! Fast vet inte riktigt om jag tycker om teatern/musikalen som min grupp gör. Däremot gillar jag slutet för där har vi snott lite ifrån high school musical, haha min och emilias favvofilm;)

Alla hjärtans dag med DIG

Känns helt okej att vi inte har en endaste lektion denna vecka! Vi har eso hela veckan, vilket innebär dans,musik,teater och bild. Förhoppningsvis lite roligare än vanlig skola. Sen är det ju alla hjärtans dag imorgon så efter skolan åker jag till älskling och spenderar natten i hans famn.

Ti amo!!!

Har precis kommit hem ifrån min världens bästa. Igår hade vi en sån där mysig martin&denise ikväll. Låg i soffan och kollade film, åt chips, drack cola och tog ett varmt långt skönt bad. Sånna kvällar uppskattar man verkligen.

Ska slänga i mig lite mat imagen nu och sen sy mina skitleggings ifrån bikbok(eller mamma ska..). Har haft dem ungefär tre gånger och det är redan hål i sömmen. Nej leggings ifrån gina är bäst helt enkelt..


Vill ha våååååår

Håller på och fixar mig och ska snart åka iväg till älskling. Idag måste jag ta på mig dunjackan för nu är det sådär kallt ute igen... varför skulle det bli vinter igen när man trodde att våren var på väg!


Trött tjej

Har precis tagit en låååång varm dusch. Det var länge sen som jag kände mig såhär seg. Just nu sitter jag mamma&pappa och bestämmer om vi ska bygga svimmingpool eller badtunna. Jag röstar för badtunna! Så skönt på vintern att sätta sig i det kokheta vattnet.

Ikväll ska jag bara krypa ner isoffan och kolla på någon bra film, har inte ork till något annat. Och imorgon så ska jag och älskling kolla på hans låtsassyrras hundvalpiiiisar, de är tre veckor gamla eller något! Gosigosi.

Heat by Beyonce

Det dåliga med våran jättelånga håltimma på tisdagar är att jag nästan alltid köper något! Som igår t.ex, lyckades få med mig en parfym hem.. köpte iallafall beyonce's! Den luktar hur gott som helst. Och man kan aldrig få för mycket av parfymer!



Love is amazing

Har precis suttit och pluggat lite till provet som är imorn. Men tycker jag kan det mesta så behöver inte plugga mer nu! Är hungrig som en varg så väntar på att maten ska bli klar. Sen ska jag sjunka ner isoffan och tänka på han som jag älskar mest. Min världens bästa martin.

I made it!

Jag fick G på matteprovet!!! Då lönade det sig att jag satt och plugga tre lååånga timmar kvällen innan. Nu gäller det också att jag fortsätter fokusera på lektionerna o prata mindre så jag slipper få ig.. ska iallafall snart sätta mig och plugga. Fast inte matte utan so prov. Fast tyvärr så är ju fb mer intressant än pluggandet så jag pluggar i ungefär en minut sen hamnar jag framför ipaden igen. hmm.. dom borde inte uppfunnit fb.


Mysig helg

Familjen spetz har precis åkt. Helgen har varit toppen. Igår åkte vi in tll stan och handla lite och åt på saigon(jag har äntligen börjat gilla asiatisk mat!). Sen köpte jag och nathalie hårfärg till mitt hår för vi skulle slinga blont. Men det var massa färg över så vi färgade hela utväxten också. Nu är det jätteljust igen men det är faktiskt det som jag helst vill ha. Så nu får vi hoppas att jag håller mig till det och inte lägger i bruna slingor igen..

Ska sätta mig och plugga lite snart. Sen ska jag hoppa in i duschen och göra mig iorning och senare så kommer martinii.

En vacker bild på mig och nathalie ifrån igår!

Ennu en vecka som sprang förbi

Det är lite lurigt det där när det ligger snö över isen som man inte märker... halkade förut utanför huset och JÄVLAR vad ont det gjorde! Haha min rumpa fick lite smärta.

Ikväll så kommer familjen spetz hit, ett par sköna prickar! Har inte träffat min fina nattis på över ett år. Så ikväll blir det nog mycket gossip! Dom stannar här hela helgen så kommer nog antagligen inte uppdatera. Men ni får ha en fin helg♥

Matte punkt punkt punkt...

Har pluggat nästan hela dagen. Det värsta är ju bara att jag glömmer bort på direkten! J*vla matte vad ska jag ha den till?? helt värdelöst det finns ju miniräknare...... måste få g imorgon på provet men jag tror inte det är rimligt.


Pimpat

Fick hem mitt mobil skin idag! Det var jätte pilligt att sätta på det så baksidan blev inte så bra.. men framsidan blev bra! Nu är det inte vit och tråkig längre;)




2011-02-01

Kom hem ifrån skolan nyss. Vi slutar halv fem på tisdagar men endå så är det en skön dag! Börjar tio i tio och har sen tre timmars hål. Sen hade vi också inställd matte idag så det blev fyra timmars hål.

Imorgon är det friluftsdag iskolan så jag och victoria ska till ånnaboda. Angelica kan inte följa med för hon har stukat tån(hahah klumpig men jag älskar dig endå!). Men jag och viccan har bestämt att vi ska sitta inne i stugan hela dagen och äta kexchoklad. Är ju inte det bästa vädret att åka pulka i. Ska fixa mina naglar nu dom ser hemska ut! Sen ska jag vänta på min älskling som kommer hit snart♥

RSS 2.0