Ny



Kladdkaka

Sitter och äter kladdkaka med angelica som vi precis bakat! Kladdig och go. Hon har precis färgat min utväxt så sitter och väntar på att håret ska torka. hörs!
 

Lång dag

Hej på er! har precis kommit hem ifrån jobbet. Slutade skolan halv fem och fem skulle jag vara på jobbet för en röda korset utbildning i fem långa timmar. Trodde det skulle vara jätte långtråkigt men det var faktiskt intressant och kul! Har lärt känna mina arbetskamrater lite nu också, har aldrig riktigt haft chansen när man bara stått och jobbat. Ska krypa ner i sängen nu, är sååååå sjukt trött. Natti

Jag är kär


Jag älskar dig föralltid.

Svarar i kommentarsfältet

Det är många anonyma som frågar frågor i inlägg, och jag brukar inte ta upp frågorna i bloggen(när det bara är någon enstaka fråga) för att jag tycker det kan kännas lite fånigt att svara så att alla ser när det bara är en person som behöver svar. Men jag svarar oftast i kommentarsfältet till inlägget som ni kommenterade på! Så kolla där istället. :)

Ingen energi

Idag är jag trött! Känner att jag måste sova en hel vecka för att få tillbaka energin. Och så har jag tackat ja till ennu en helg att jobba, och jag som ville ha en chillhelg! Jajaja vad gör man inte för lite cash. Och det är faktiskt helt ok att jobba. Gillar personalen! Längtar så tills mina pengar kommer in på kontot, shoppashoppa.

Ska ställa mig i duschen nu och skrubba bort all gammal hy, kommer känna mig som en ny människa efteråt! puss


Sockersött

Köpte detta söta linnet på rut m.fl idag. Blev lite förälskad! Ska packa lite grejor nu och sen åka iväg till viccan. Sover där inatt med angelica för imorgon fyller vic år, hipp hipp hurraaaaaaa!


Väck mig när sommaren är här

Håller på att fixa mig just nu. Ska iväg till jobbet snart och när jag har slutat så åker jag till min älskling. Hörs imorgon!


Every day away from you feels like a lifetime


New

Köpte även ett par jeans. Brukar aldrig ha det på mig, tycker att det är det oskönaste som finns! Men det är fint, så någon gång i bland tvingar jag på mig jeans!



Friiiiiidaaaay baby

Äntligen helg!! eller jag har väl inte riktigt helg än, eftersom jag ska jobba imorgon. Men som tur är så jobbar jag bara en dag denna helgen, skönt! Idag efter skolan så gick jag runt med angelica på stan, och jag lyckades faktiskt fynda lite! Visar senare.

Inatt/imorse har jag verkligen sovit som en stock! Jag lyckades sova hela morgonen utan att vakna, även fast dom byggde ett hus precis utanför mitt fönster(dom hade lyftkran o satte ihop ett nytt hus, precis på samma sätt som dom satte ihop vårat på). Då sover man djupt..

Du är den som som får mig minnas alla drömmar jag har glömt


Vad som än händer, så är det alltid du och jag.


Hur många lingon finns det i världen

Bion igår var hur rolig som helst!! För gulliga människor! Mycket bättre film än vad jag trodde. Den tipsar jag er verkligen om!:)



Jobb jobb

Kom hem från lek o bus vid kl tio igår så hann aldrig blogga! Nu vet jag iallafall att jag har fått jobbet(det är på lek o buslandet som jag ska jobba). Ska jobba ihelgen också, men bara på lördag som tur är!

Ikväll blir det bio med mina tjejer + min pojkvän. Mysigt!

Tisdag

Har precis kommit hem ifrån skolan. Ska slänga i mig något att äta och sen ska jag till lek o bus landet på brandövning + möte. See u

Fairytale

Har suttit och kollat igenom massa gamla bilder på mig och babe. I sommar har vi varit ihop i tre hela år. Helt sjukt vad tiden går fort! Och jag blir fortfarande mer kär för varje dag. I'm living in a fairytale.


In love, so fucking in love

Kom precis hem från jobbet. Så nu tar jag helg kan man säga haha! Om ett tag så kommer min underbara bästa pojkvän hit. Ikväll ska vi bara mysa massamassamassa. Och kolla solsidan såklart!


Kärleken övervinner allt

Idag är det våran dag. Bara bara våran. Idag har vi varit förlovade i ett år. Kommer ihåg 20 mars 2010 som igår. Det är den bästa dagen i mitt liv. En dag som du och jag delar tillsammans föralltid. Tror inte det finns någon som förstår våran kärlek. Den är verkligen något speciellt. Jag älskar dig alltid och förevigt!





Jag kommer, jag är nästan där.

Jag måste erkänna att jag har förälskat mig i veronica maggios nya singel... har verkligen aldrig gillat hennes låtar! Har alltid tyckt att dom varit så sjukt dåliga. Men nu har hon lyckats! Tryck HÄR för att lyssna på låten.

Göra ingenting

Sitter och myser i mjukisar och min estettröja. Tänk att det kan vara så skönt att göra ingenting ibland. Ska snart sätta på någon film och bara ligga i soffan och slöa. Vill ha min älskling här,  som tur är så kommer han imorn. ♥

Stress stress

Första dagen på jobbet blev lite kaos! Båda dom som "hade hand" om mig var sjuka, så när jag kom dit så visste ingen vem jag var! Så jag slängdes in på att ta emot beställningar utan att veta hur jag skulle göra. Till slut fick jag lite flyt på det och det gick bra, men i början var det ren kaos haha! Förhoppningsvis så går det bättre imorgon. Måste verkligen lägga mig tidigt ikväll!


Mys

Väntar på att min ögonsten ska komma. Han kommer väl inatt någon gång, men det ska bli underbart att få somna i hans famn. kärlek kärlek kärlek

What a feeling

Jag älskar denna scenen i flashdace!! Hon är så grym på att dansa med all sin energi. Och låten är underbar. Har ni inte kollat på flashdance så lär ni absolut se den!

Tired

Jag är verkligen TRÖTT efter denna veckan! Jag, angelica och viccan somnade idag iskolan, då är man trött.. men ååååh vad skönt det var att få ligga och sova i soffan. Känner att jag måste lägga mig tidigt ikväll, ska ju faktiskt upp och jobba imorgon. Fast börjar tolv som tur är!

en sovande angelica..hahaha

I think i wanna marry you

Har äntligen fixat sommarjobb/extrajobb! Eller, bara kanske... ska provjobba i helgen så får jag se vad som händer sen. Känns lite tråkigt att jag inte får någon helg för jag är verkligen trött efter denna veckan. Men det blir nog säkert kul endå att jobba. Personalen är jätte trevlig och det är alltid ett plus i kanten.

Imorgon ska jag till tandläkarn, hatahatahata!:'( det som alltid händer är att jag får reda på att jag har 2000 hål som behövs lagas. Vill inte vill inte.


Sunny day

ÄÄÄÄÄLSKAR solen. Så underbart att vakna upp när solen lyser in genom fönstret. Visst blir man mycket gladare av det? Får hoppas att det fortsätter vara sol nu, så inte snön kommer tillbaka...


Time for school

Håller på att sminka mig och ska snart ta bussen till skolan. Börjar tio i tio, har tre timmars hål och slutar sen halv fem. Så håltimmarna och sovmorgon gör så att tisdagar blir helt okej endå! hörs ikväll, puss

Grattis!

Idag fyller min fina mamma år så ska ut på resturang nu med mamma och pappa! Grattis mamma♥

Pictures

Lägger ut lite bilder ifrån sthlm! Eftersom systemkameran gick sönder så hann jag knappt ta några bilder med den. Men som tur var så hade jag med den vanliga kameran också!

vårat hotellrum


globen(tog denna bilden när systemkameran gått sönder, såhär suddiga blir alltså alla bilder som man tar med den nu..)


bert karlsson haha!






Homeee

Har precis kommit hem ifrån sthlm. Har haft en jättemysig helg! Och ÄNTLIGEN så vann rätt låt(ville att han eller danny skulle vinna). Dock så var det självklart något tråkigt som skulle hända. Min väska som systemkameran låg i gick sönder och föll rakt ner i backen. Vilket gjorde så att min systemkamera är paj, fuuuuuuuck. Fast antagligen så är det bara objektivet.

Ska pussa på min martinii nu som ligger här breve mig♥

I have the worlds greatest

Ska snart krypa ner under täcket och ringa min älskling. Vill verkligen inte sova utan honom inatt, känns så tomt.. Tänk att efter 2 år och nästan 8 månader så blir man bara mer och mer kär. Det är äkta kärlek, den som varar föralltid.


Lång varm dusch

Har precis tagit en låååång varm dusch! Var tvungen att skrubba bort all min bruna färg för jag flagnade så..jaja det är bara att slänga på ett nytt lager brun utan sol ikväll. Åhlens brun utan sol är superbra, man får jättemycket färg redan efter en dag! Dock så är den väldigt svår att använda på armarna för det kan bli skarpa linjer. Men till bröstet och halsen är den perfekt!



FRIDAY!

Har kämpat mig igenom denna dagen med idrott, balett och improvissation även fast jag har svinont i mina benhinnor! Min danslärare sa åt mig att jag ska smörja in med voltaren och sätta på sockor så det får jag gå runt i hela kvällen. Imorgon så åker vi äntligen till sthlm, ska bli mysigt att ha en helg med mamma och syrran. Melloo heree we come

skulle inte sitta fel med lite sommar nu!

Bus och kärlek


Jag älskar dig min knasboll.


hoppsan

Menade så klart Danny i inlägget innan! hahah, ligger just nu i sängen o myser med mina två feta girsar men jag älskar dom endå!

Globen på lördag

På lördag så åker jag med mamma och syrran till globen och kollar melodifestivalen! Och det ska bli skitkul att få se swingfly's låt live! älskar verkligen den låten. Dom som jag hejar på är eric saade, ola och swingfly! Ärligt om sara varga vinner så får dom f*n lägga ner melodifestivalen, då har det gått för långt.. vi skulle aldrig lyckats med en sån låt i esc!

Swingly - me and my drum

VÅR

Underbart väder ute! Nu för första gången detta året så har jag riktiga vårkänslor. Man blir alltid så mycket gladare av sol och värme! Snälllaaaa våren stanna.

Igår så gjorde jag och älskling inte så mycket mer än att sova.. vi sov till halv ett, vaknade och åt mat, somnade igen. Sen på kvällen var han iväg och dömde så jag kollade film med hans mamma, och när han kom hem så somnade vi igen haha!


Tonight we're gonna rock

Just nu så håller jag och angelica på att fixa oss inför kvällen. Vid halv nio går bussen till lanna för en awesome kväll!

Friiiday tomorrow!

Äääääääntligen fredag imorgon! Dock har vi världens tråkigaste skoldag. Idrott, balett och improvissation. Baletten förstör verkligen hela dagen. Men kvällen blir däremot roligare! Har sprungit runt som en galning på stan för att leta efter en "genomskinlig svart blus som jag så gärna ville ha imorgonkväll. Men hittade ingen nånstans som jag ville ha.. när man inte har pengar så hittar man alltid massa saker man vill ha, men när man väl har pengar så hittar man aldrig..

Once upon a time..


Natti natti

Ska krypa ner under täcker nu och ringa babe. Åker till honom imorgon efter skolan, så vi hörs på torsdag!

Converse

Fick mina converse idag av emilia som hon köpte i new york. Converse är verkligen de bästa skorna som finns, passar till precis allt!




Träning..

Har precis kommit hem ifrån skolan, slutar halv fem på tisdagar. Men det gör inte mig så mycket, vi börjar tio i tio och har sen tre timmars hål. Så det är ingen slitdag! Nu borde jag egentligen ställa mig på crosstrainern och träna ett tag bara för att få bättre kropp till sommaren som jag alltid säger. Men nej, det blir aldrig så haha. Fast tror faktiskt jag ska börja köra ett pass nu varje dag, om jag orkar dvs;)

RSS 2.0