Hejdååå

Hej på er! Om en timme ska jag åka iväg till tågstationen. Hatar att åka tåg själv!! Och det kommer bli jobbigt att vinka hejdå till min älskling(även fast jag bara är borta tre dagar). Men ska bli störtkul att få träffa min fina emma. Får se om jag uppdaterar där! Annars hörs vi när jag är hemma. Ha det bra, det ska iallafall jag ha! puss


Lov babyy

Hej darlings! Nu är det ääääääntligen lov och kvällen har jag spenderat med tjejerna. Vi har dreglat lite över eminem(har ni inte sätt 8 mile, gör det!) och nu sitter jag och ankan och skrattar åt scream 4. Imorgon ska jag vara med min underbara pojkvän och på söndag sätter jag mig på tåget till ljungby. Så jag vet inte riktigt när vi hörs.. uppdaterar så fort jag kan! pusss



Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor


Kan inte beskriva hur kär jag är i dig!! Efter tre år och tre månader så får jag fortfarande lika mycket fjärilar imagen när jag ser dig. Vi har gått igenom sjukt mycket de senaste månaderna. Men det bästa av allt är att det bara har gjort oss starkare. Vi kommer alltid att ha varandra. Det bara är så. Vi två är gjora för varandra. Gjorda för att älska varandra tills vi slutar andas. Jag älskar dig föralltid!!


that moment when you have a conversation with someone you don’t talk to anymore

Idag har jag dansat hela dagen iskolan och ätit på la baguette! Känns skönt att lönen kom idag så jag kan ha lite mer än 3 kr på mitt konto. Det var verkligen så illa, hade 3 kr kvar av 3100! Fy denise...


Forever lasting love




Igår hade jag och min fina pojkvän tre år och tre månader. Trettionio fina månader av kärlek. jag älskar dig

A start is always something

Känner mig duktig som precis gjort klart min bokanalys. Imorgon är det äntligen helg och då ska jag mysa med pojkvännen!! På lördag ska jag jobba och på kvällen ska jag vara hemma hos mig med martin, maja och simon. Om en vecka får vi äntligen looooov. puss


Hey you

Nu ska jag måla mina naglar svarta, kolla film och dricka oboy! Ikväll åker jag till majsan och sover. Mys.


If I had a single flower for every time I think about you, I could walk forever in my garden

Hejhallå. Idag har jag äntligen varit på handledarkursen så nu behöver jag inte vara efterbliven längre..så håll er inne för snart är jag ute och på vägarna;)

(föresten följ mig på instagram!! heter denisebjrk)

Bästa kvällen i mitt liv

Ska göra ett försök och berätta om gårkvällen. Kan iallafall säga att det är den bästa kvällen i mitt liv!!! Är nästan omöjligt att förklara. Man måste ha vart där för att förstå. När hon gjorde sin entré och kom ut på scenen, har ALDRIG skrikit så mycket i hela mitt liv! Var sån jävla ball känsla. Och den sista låten hon körde var "till the world ends". Och det är det bästa ögonblicket i mitt liv! Går inte att beskriva känslan, hela fucking globen stog upp och sjöng med och det var så sjukt häftigt. Och brittan är grymt snygg! På sista tiden när man sätt henne på bilder så har hon sätt småmullig ut, men nejnej. Hon var riktigt vältränat och ursnygg. Det här var den bästa kvällen i mitt liv och nu längtar jag tills nästa gång hon kommer till sverige. För då ska vi åka igen och då ska vi ha ståplats och stå längst fram! Och ni som inte var där, ni lär ångra er! För det här var verkligen det häftigaste jag någonstin gjort och den här kvällen ska jag minnas förevigt. Tack britney we love youuuuu

Innan konserten träffade vi också hela idolgänget på donkan! Och joe jonas var förband och jag hade fått för mig att det var det lilla krullet(som tydligen heter nick), men sen visade det sig att det var snyggingen från camp rock..så kvällen bjöd på mycket!!




I wanna go all the way

Gårkvällen var AWESOME! Slutade kvällen med en korv på statoil och blev också utelåsta.. som tur var så fick vi hjälp efter ett tag och kom in! Om tre timmar går våran buss till globen och ikväll blir det once-in-a-life-time när vi står i globen och sjunger åt britneys låtar! hell yeah





Me and my girls gonna shake the room

Hej på er! Om någon timma ska jag möta upp angelica på willys och köpa lite inför ikväll. Sen drar vi till lägenheten och så kommer resten av b-rudarna. Ikväll ska vi shaka bodyy yoooo!


My soulmate


Väntar på att min älskling ska komma hit och krypa ner breve mig. Finns inget bättre än att få somna i hans famn och vakna upp bredvid honom.

ÖS!

Thank god it's friday!! Ikväll ska jag bara vara hemma och kolla idol och äta cheez ballz. Men imorgon börjar det roliga! Då ska jag skaka låss med mina tjejer på club noice. Och på söndag så åker jag till gloooooben! Så det dyker nog upp ett antal bilder efter denna helgen. puss!


+


I hope life isn't a big joke, because I don't get it

Imorgon är det mördagtorsdag iskolan. Ingen bra dag med andra ord. Jag vill ha lördag och söndag! JAAAAA jag är taggad för ihelgen händer det massa skoj som gymnasiefest och britney spears konsert!!!!!


Föralltid med dig


Thank you for being you

Är helt död idag som jag är alla tisdagar efter en hel dag med dans. Men tvingade mig själv till att städa mitt rum(ibland är jag bra duktig) även fast jag knappt orkar lyfta en arm. Ska hoppa in i duschen nu och sen dränka mig i brun utan sol, jag är bleeeeek..

Har shoppat lite...





Fan vad det svider att spendera pengar... 900 kr borta bara sådär! Menmen. Älskar den svarta blusen, tänkte ha den på gymnasiefesten på lördag! Och jeansen är världens skönaste, har ett par likadana fast i svart. Sen är det alltid tråkigt att lägga pengar på något tråkigt som hårnålar, och de försvinner alltid!? Vet inte hur många jag har tappat bort..

She can’t fall for you if you’re not there to catch her

Har precis slutat jobbet och nu sitter jag i min säng och äter godis! Ikväll ska jag bowla med maja, martin och simon(jag kommer förlora..). Sen spenderar jag natten med my boyfriend. puss!


Fredag

Idag har jag varit iskolan, köpt 1,5 kilo godis och firat farmor och farfar(idag har dom varit gifta i 50 år!!). Nu ska jag lägga mig och sova och om sisådär två timmar så kommer min fina pojkvän och kryper ner bredvid mig. Det gillar jag. natti
 

Jag är rik på kärlek


Ringen på mitt finger visar att jag tillhör dig. Jag älskar att få vara din.

Maybe you were looking, but not really seeing.

Idag har jag varit iskolan och sen ätit på la baugette(känner att jag börjar bli stammis)! Nu pluggar jag för fullt och snart ska jag äta god mat som jocke lagar. puss


Du är kärlek


"It hurts to love someone and not be loved in return, but what is the most painful is to love someone and never find the courage to let the person know how you feel"


Den här dagen har varit bajs. Imorgon ska jag till min älskling och gå på marknad. Marknadsgodis♥


Lite nytt





Fix

Håller på och fixar med bloggen för fullt. Tänkte att jag ska göra en ny start och bli BRA på att blogga igen! Får se hur länge det håller... det känns iallafall lite roligare att blogga nu med ny design!


Would you understand what I meant if I said I was only human

Har haft en jättebra helg med min älskling! Igår var vi på släktkalas och då gosade jag med världens sötaste lillkille. Och på kvällen åt vi popcorn och såg Life as we know it, sevärd film!!



RSS 2.0