Var bara tvungen.. typ för gulligt.


Helgen
Älskar er miljoner varv runt jorden och tillbaka igen.

Jag har verkligen världens mest underbara vänner. Hjälper mig genom precis allt och ser alltid när jag inte mår bra. ÄLSKAR ER.Where did i go wrong. I lost a friend.


Två från idag på mig och min babygirl. Har varit iskolan idag och sen frysit ihjäl på hindersmässan. Känner att det är ganska tomt här nu för tiden. Kanske är för att jag är lite smått tom. Hoppas allt är bra med er iallafall! pöss

Sometimes it's hard to follow your heart

Sitter och lyssnar på sån där musik som man egentligen inte borde lyssna på. Sån musik som man egentligen blir ganska ledsen av. Annars händer det inte så mycket. Kände mig duktig som gjorde lite situps när jag kom hem men sen åt jag chips och då försvann den stoltheten! Talk to you later

Hey dude

Idag har jag vaknat upp breve min kille och kollat one tree hill. Imorgon har vi tre och ett halvt år tillsammans! Sjukt vad tiden går fort. I love you.

Punkt


The hardest part of dreaming about someone you love is having to wake up.


StrykaVäldigt fina och så! Älskar att ni har fått fram en sida av mig som jag själv inte visste fanns.

It's hard to wait around for something you know might never happen, but it's even harder to give up when it's everything you want.

Hej bröder. Suger att skolan har dragit igång men jag älskar att spendera dagarna med mina tjejer. Imorgon är det fredag och då ska jag mysa med min kille. Sen blir det att jobba hela helgen!


Tiden läker sår. Men inte alla.


Det är mycket enklare att gömma sig bakom ett leende och låtsas att allt är okej.

It's hard to forget someone that gave you so much to remember.

Igår var jag och martin på bio och imorse väckte han mig med underbara pussar. Känns som att mitt liv mest består av one tree hill nu för tiden för det är i princip det gör jag heeela dagarna. Och det är precis det jag ska fortsätta med att göra nu! hajdå


Tjaa

Man ska aldrig ha en paradisask framme när angelica och ida är här... för då innebär det att den är slut inom 5 minuter! Ikväll har vi kollat step up 3 och försökt bli lika grymma som dom. Men vi lyckades inte så bra med det. Hahah. Nu ska vi snacka om livet och skratta tills vi somnar. Nattiii mates

Det känns som något fattas. Ah juste, det är ju du.

Inatt sov jag hos majsan och nu väntar jag på angelica och ida. Vi ska öppna lite julklappar, snacka skit och äta chips. Känner att jag har blivit lat på senaste tiden! Jag äter hela tiden men tränar iiiinget. Ajajaj hur ska detta sluta.


Tänker tillbaka

2011 - ett år som var lite av och på. Jag lärde känna nya fina människor som jag inte kan leva utan idag. Men jag förlorade också personer. Jag fyllde 17. Jag var i globen och såg mello. Jag tog ut min navelpiercing. Jag började jobba på lek och bus. Jag grät mycket åt one tree hill. Jag var på kreta. Jag dansade mycket. Jag åt mycket sorbetglass. Jag fuckade upp mitt liv. Jag shoppade mycket. Jag hade många mysiga sommarkvällar med människor jag gillar. Jag hade tre år med martin. Jag var ledsen. Jag var glad. Jag åkte till ljungby och halmstad. Jag var i globen igen och såg britney spears, typ livets kväll.

Okej jag kommer fan inte på mer när jag tänker efter så känns det inte som jag gjort så mycket 2011 haha? Fullt med minnen har jag iallafall samlat. Sånt jag kommer minnas hela livet. Och jag har verkligen underbara vänner som hjälpt mig genom svåra tider. Ni är guld!!

Helloo 2012Har haft det jättebra i sälen och det känns lite tråkigt att vara hemma samtidigt som det är skönt! Skönt att slippa alla spindlar i taket och 80 sängen som jag och martin trängts i. Ska bli underbaaart att få sova i min sköna säng inatt men tomt att sova utan min babe.

RSS 2.0