Vara moster är världsbäääääst


Idag är bra

Legat i stadsparken flera timmar med människor jag tycker om. Sluta skolan kvart över elva är inga fel!!


Älskar dig vädret


Idag har jag gjort mattenationella som gick bajs och sen myst i solen med mina tjejer!!

Tycker drake är smart


Not knowing is the hardest part

Har jobbat några timmar idag och snart ska jag åka till sjukhuset och träffa lille alexandra(<3!!!!!!) och efter de övningsköra lite till fjugesta för att spendera kvällen och natten med martin. Braaaig lördag


Lillskruttan

Lilla alexandra är en sån liten plutt och drunknar i den minsta bebisstorleken! Men hon är helt underbar och det sötaste jag sätt. Får hoppas att hon snart får komma hem för jag längtar så tills att hålla i henne. Min lilla babygirl!!People say you don't know what you have until it's gone. Truth is, you knew what you had, you just never thought you'd lose it.

Imorgon är jag ledig hur underbart är inte det!! Får hoppas på att solen är framme så jag kan sola hela dagen. Får ju ångest när brännan börjar försvinna! På tal om ångest, skolan kan ta sig.


De va ju väldigt härligt

Vill tillbaka till teneriffa!! Idag ska jag shoppa bebiskläder åt min lilla alexandra och vara med martiiin. Skönt och vara ledig ibland på helgerna!


Ja men nej

Underbart väder!! Ska äta glass i solen nu och senare ska jag iväg till jobbet på möte. Imorgon är det engelska nationella fy piss bajs vad tråkigt. Men slutar tidigt och sen spenderar jag kvällen med favotjejerna!ValborgRSS 2.0