Hejdå 2010 och helloooo 2011

Håller på och fixar mig inför kvällen, mår mycket bättre idag så jag slapp feber! Har beslutsångest på vad jag ska ha på mig.. men tror jag tar klänningen jag hade på jul! Sista dagen på 2010, det har varit ett jätte bra år. Får hoppas på att 2011 blir lika bra! Tänk att jag och min prins blev tillsammans 2008, tiden går så sjukt fort. Ha en fin kväll och ett GOTT NYTT ÅR!

Kärlek hjälper mot allt

Å vad jag blir trött på att vara förkyld! Inte en enda halstablett hjälper. Blev iallafall lite piggare när jag fick massa kärlek av min bästa. En sån som honom borde alla ha♥ ily


Förkyld

Ååååååååå jag har åkt på en förkylning såhär precis innan nyår! Har ont i halsen som attan och snoret rinner.. får hoppas att jag inte hinner får feber tills imorgon.

Nu ska jag göra mig iorning och sen åka upp på stan och möta upp älskling. Hörs senare!


Lycka♥


Dansdans

Satt och kollade på flashdance med mamma förut, tjejen är riktigt grym på att dansa! Hoppas att jag är så duktig efter tre år på estet, ja fast nee;)

Nu sitter jag och kollar på pensionärsjävlar,
får ingen luft för att jag skrattar så mycket. Hur härlig är inte tanten som säger "handtag, famntag, klapp eller prutt" haha det är verkligen min humor.

Ennu mer nytt

Jag är hopplös.. idag har jag shoppat ennu mer så nu har jag inte ett öre kvar! Dessutom så ska barnbidraget egentligen komma imorgon och jag har redan tagit slut på det. Inte bra.

Har äntligen lånat hem säsong 5 av desperate housewifes av syrran så ska sätta mig ner och kolla på det. FÖRRESTEN, filmen som jag och martin såg igår(due date) var hur rolig som helst! Den borde ni absolut se :)



I love u boyfriend

Sitter och väntar på att min värdens bästa ska komma. Ikväll så ska vi på bio och se due date, får hoppas att den är bra!



Shoppingsugen..

Vaknade nyss av att farmor och farfar kom och plingade på dörren. Men det var väl lika bra det, annars sover jag bara bort hela dagen! Ska snart hoppa in i duschen och göra mig iorning, vill så gärna upp på stan och shoppa lite mer. Men jag kan inte, jag har inte råd:(


Nytt

Jag älskar jackan!






Köpte också örhängen och en ny dream matte mousse. Min gamla tappade jag ibacken på väg till ritz i tisdags...:(

Reaaa ♥

Hej på er! Har sovit hos älskling ihelgen så har inte haft tid att blogga. Idag har jag sprungit runt på stan hela dagen. Var inne vid elva imorse och kom hem för tio min sen. Men jag har iallafall shoppat! Jag älskaaaaaaar rea ihi! Har lite kvar av studiebidraget även fast jag har köpt så mycket saker. Varför är inte mellandagsrean lite oftare... ska äta nu sen åka iväg med mamma och pappa till mberg. Lägger ut bild på det jag köpt sen!




God jul♥

Smet ifrån familjen ett tag för att slänga in ett blogginlägg! Snart är julen över..vad tråkigt det känns! Men jag åker till martin imorgon och då får jag fler julklappar av hans mamma hihi. Har fått jättemycket fint idag! Och jag har haft en jättemysig dag. Nu ska jag fortsätta att umgås med familjen :) God jul på er!♥

Lägger upp lite bilder ifrån igårkväll och idag!








Två år och fem månader

Kommer fortfarande ihåg 11 maj 2008 som igår. Då träffade jag dig för första gången. Jag kommer fortfarande ihåg 23 juli 2008 som igår, för då blev du och jag ett vi. Min kärlek till dig är obeskrivlig. Jag älskar dig föralltid!


Christmas tomorrow!

Imorgon är det julafton!! Om några timmar så kommer älskling, mina syskon och deras respektive. Vi ska ha en jättemysig uppesittarkväll som vi alltid har i denna familjen. Baka knäck, äta julskinksmacka(fast jag tycker inte om julskinka men ska försöka lära mig idag!), kolla sunes jul och massa andra julprogram! Imorgon så firar vi jul i fjugesta hos farmor och farfar. Jag älskar julen♥

New dress

Har gått runt med mamma på mberg idag och letat efter en jul/nyårsklänning. Hittade först ingen så jag sprang runt som en galning i alla affärer. Men till slut så hittade jag en på cubus! Nu har jag legat och sovit i två timmar för jag är helt död. Sov ungefär 3 timmar inatt.. ikväll ska jag sova tidigt!


Nattiiii

Kom precis hem! Ska krypa ner i sängen nu breve min älskling och nedanför på en madrass ligger angelica! Myspys♥

JULLOV!!

Nu har vi äntligeeeeeeeeen lov! Jag och angelica sitter här isoffan och segar. Vi ska laga mat om ett tag och sen åka iväg till ida och göra oss iorning. Imorgon så ska vi upp tidigt så det blir inte mycket sömn inatt :(

JULLOV IMORGON

Jaaaa imorgon får vi äntligen jullov! Börjar kvart över åtta imorgon och slutar runt tio. Hur nice!! På kvällen blir det ritz och fira in jullovet. Har äntligen bestämt vad jag ska ha på mig! Jag kör på helsvart. Har ingen vit klänning:( får piffa upp det lite med smycken.

Nu ska jag sätta mig och kollar dagens avsnitt av julkalendern på svtplay. Tänk att det bara är fyra dagar kvar till jul! Har nyss suttit under granen lite och klämt på mina julklappar, hihi.


Han är allt


Du gör mig lycklig!!

Till frida och klippa/slinga håret

Om några timmar så ska jag äntligen iväg till frisören och slinga bort den fula utväxten! Brukar alltid ha lite sån där ångest innan jag går iväg för att jag inte vill klippa bort håret. Men idag känns det faktiskt helt okej, vill verkligen ha bort det slitna! Det växer endå ut på ca tre-fyra veckor:)

Idag känns det inte lika hemskt att det är söndag som det alltid gör på söndagar, eftersom vi får lov på tisdag! Jippiii


Jag mår så bra med dig





Igår så bakade jag och min ängel pepparkakor. Sen så klädde vi julgranen och kollade grinchen. Jul!♥

Julbak

Hade en jättemysig kväll igår med tjejerna! Nu väntar jag på att älskling ska komma, vi ska baka pepparkakisaaar!





Tjejkväll

Ikväll ska jag ha tjejkväll med bästaste angelica och ida! Just nu väntar vi på att skölja ut angelicas hårfärg och hon får panik för att det kliar så haha! Snart ska mästerkocken denise laga mat, hoppas det går att äta hehe... ha en bra kväll! Det ska vi ha♥

Vi blir alltid så snygga på kort, speciellt angelica;)






Sovmorgon

Hej på er! Gick precis upp ur sängen, eller ja jag gick upp med älskling kvart över sju men somnade om som tur var. Idag börjar jag elva, hur skönt som helst! Så ska vi kolla film sen slutar jag.

Angelica följer med mig hem idag för vi ska ha sunes jul maraton! Det är så våran styyyyle hehe. Imorgon sover både hon och ida är och då måste jag hitta på något gottit att laga till dom. Puss!


Jag fryser ihjäl

Var på väg att frysa ihjäl när jag gick hem ifrån bussen! Och när jag kommer in så ser jag att det är 20 minusgrader...det borde inte få vara så kallt:(

Nu ska jag äta pepparkakor, dricka varm oboy och kolla julkalendern. December♥


Fixa håret på lördag

Ligger och kollar på alla avsnitt av julkalendern som jag har missat(går att kolla på svtplay). Måste ju säga att julkalendern är betydligt bättre detta året än förra. Förra årets julkalender var ett stort skämt. Har två avsnitt kvar att kolla, sen ska jag sätta mig och göra klart min bokanalys som ska vara inlämnad imorgon. Bajstråkigt:(

Förresten så ska jag äntligen till frissan på lördag och fixa håret! Hatar dom gula skitfula skiftningarna som jag har nu. Har lärt mig att jag aldrig ska slinga/färga hemma igen...

Monday

Gick runt på stan idag efter skolan och köpte julklappar till älskling. Så nu är jag äntligen klar med alla julkappar! Köpte också en necessär till mig själv. Haha den jag har nu sydde jag på syslöjden i sjuan så en ny behövdes verkligen.

Ska sätta på mysig julmusik och slå in julklappar nu!
 

Me love you



Tack för att du är min. Jag älskar dig♥


Jultomte

Har inte haft någon tid alls till att blogga ihelgen! I fredags var jag hemma hos david(min bror) hela kvällen och kollade film. Var ingen hemma hos oss så han tog ansvaret och var "barnvakt" åt mig haha! Igår så åkte jag och martini in till mberg och nu har jag äntligen köpt klart nästan alla julklapappar! Har bara två st kvar att köpa.

Nu har jag precis kommit hem ifrån världens bästa älskling men nu ska jag och mamma vidare till david på adventsfika. mysiigt!:)



Låt tiden gå fort




Åå vad jag längtar tills jag och min älskling åker hit♥ hoppas dom här fem månaderna går fort..längtar ihjäl mig!

Hahaha!




Med världens bästa

Sitter i sängen med min prins. Var lite taggad att kolla på efterlyst för att det handlar om våldtäktsmannen här i örebro. Men självklart så börjar boxern hacka så jag startade om den och nu går det inte att få på den.. och så läser jag på aftonbladet att man inte ska starta om sin boxer för att det är problem! Ååå vad sur jag blir nu missar vi efterlyst. :(

For as long as I got you I'll be alright!

Jag är så klumpig! Glömde min bok iskolan och jag ska läsa typ 150 sidor tills torsdag:( får läsa igenom boken snaaaaaaabbt imorgon och hoppas att jag fattar något endå.


Vad hände med alla bra julkalendrar..

Har halkat efter lite i julkalendern så ska sätta mig och kolla avsnitten på svtplay:) men INGEN julkalender slår greveholm och sunes jul! Ska sätta mig och kolla greveholm efter. Får inte börja med sunes jul förns angelica är här haha!

Åå jag älskar introt på greveholm!


Gamla designen

Bytte nyss tillbaka till den gamla designen. Men måste byta header och lite grejer. Det är inte jag som gjort denna designen utan det är gabriella!:)

Nu ska jag åka iväg med pappa och handla. Jag skaaaaa ha den där hellokittykalendern, hur mycket jag än får leta!


Jag vill ha julafton

Hallå finns det någon som vet vart man kan köpa en hello kitty chokladkalender? Har en sån där mysig med tomtar som man måste ha men jag vill ha en kitty också! Tvingade med martin att leta efter en i lördags men jag hittade ingen, prutt:'(

Nu ska jag snart sätta mig och läsa i min bok som jag ska skriva om på torsdag och jag har läst typ 30 sidor(okej jag tror inte jag kommer sätta mig och läsa, men värt ett försök)


Panik

Fick paniiiiik ett litet tag när jag gick in på spotify och märkte att min lista inte funkade! Men efter ett tag började den som TUR VAR funka, puuh..

Vaknade upp breve min ängel imorse. Finns inget mysigare än att ligga o mysa och morna sig isängen med sin älskling. Sån underbar lycka♥ 

Perfect for me


Väntar på att min världens bästa ska komma. Jag älskar att få somna i din famn

Hejhopp

Blääää idag var det öppet hus och jag kunde inte den moderna dansen ALLS så jag kände mig lite borttappad där på scen. Kändes mest som att jag kollade runt på alla andra och gjorde efter haha. Imorgon är jag ledig så nu ska jag lägga mig och kolla greveholm tills jag somnar! Sunes jul vill jag inte kolla på när jag är själv för det är ju inget roligt att skratta åt skämten ensam... :(


Handlat julklappar

Har spruntit runt på m-berg idag och handlat julklappar! Har ett antal kvar men några är iallafall äntligen klara. Köpte en halsduk till mig själv också. Sånt behövs om jag ska överleva denna vintern...

har nyss smyckat mobilen lite:

RSS 2.0