Tar tag i livet

Har verkligen inget att skriva på bloggen nu! Det händer som mycket just nu så jag har verkligen lust eller tid. Men jag lovarlovarlovar att när jobbet lugnar ner sig och livet lugnar ner sig så ska jag börja blogga mycket igen! Är faktiskt förvånad över att ni alla stannar kvar även fast bloggen är så torr just nu. Håll ut!♥


Remember tonight, for it is the beginning of always.


Lite kryssningsbilder





Tagna från sandras facebook!

Flytta hemifrån i en vecka

Jag är helt DÖD. Har nästan gått runt och sovit på jobbet idag! Imorgon är jag ledig som tur är. Sen jobbar jag några dagar innan jag blir ledig igen. Så imorn hade jag tänkt flytta in till brorsans lägenhet i en vecka. Då får vi se hur jag klarar mig på egenhand he he...


Jobba jobba jobba

Har jobbat många dagar i sträck nu så jag börjar bli ganska död! Tackade ja till att jobba imorgon på min lediga dag men då kan jag längta ennu mer tills nästa lön kommer! Men det är iallafall en anledning till varför jag inte bloggar. På dagarna jobbar jag och på kvällarna är jag med pojkvännen eller vännerna. Har också hänt endel saker så jag har verkligen inte haft lust till att blogga. Men om två veckor när jobbet lugnar ner sig så är jag back on track!


23/7-08

Ska snart ut på resturang och äta med världens bästa kille. Du gör mig stark!




Tre underbara år

Idag är det våran dag. Tre underbara år tillsammans! Du har gett mig de tre bästa åren i mitt liv. Jag ska aldrig sluta kämpa för oss. Aldrig aldrig. Jag älskar dig mer än något annat!!


Duktig tjej

Idag har jag varit duktig och jobbat ända till kl 7! Men nu är jag helt död..så tänkte lägga mig i sängen och äta m&m och kolla one tree hill. Det gillas!

Kärlek

Har haft det skitmysigt och kul på kryssningen! Synd att det gick över så fort...har varit väldigt dålig på att ta kort men ni får iallafall en bild på mig och min fina fina pojkvän.


Tummen upp

Nu är det min sista lediga vecka innan jobbet drar igång på allvar..så drar iväg på kryssning imorgon med älskling och hans familj!
Mysiiiiiigt.


Har färgat håret svart!


Skojaaaaaaaaaaaaa! Så modig är jag faktiskt inte.. Ska krypa ner i sängen nu med majsan. Nattiiiiii!

Är det lugnt om jag kallar dig baby?

Håller på att fixa mig och ska alldeles strax åka iväg till martin. Får hoppas att solen tittar fram mer i dag så vi kan åka och bada! vi hörs imorgon mina fina läsare.


New

Såhär ser tröjan ut som jag köpte! Blev lite smått kär i den.


Det finns många sätt att dö på så man måste hitta ett sätt att leva på

Hola mi guapas! Idag har jag glidit runt lite på stan med martin och simon. Fick med mig ännu en tröja hem(finns inge stopp i mig när det gäller shopping) och tryckte även en gooood pizza på stan! Nu sitter jag ute i solen med ett glas lemonad och mina älskade fake Ray-Ban brillor från kreta. Visar tröjan later!


Ska bli bättre på att blogga!

Hej på er! Idag har jag gjort lite vettigare saker än att kolla one tree hill hela dagen hähä. Men har inte orkat tagit bilder på det jag köpte förlåtförlåt... måste skärpa mig och bli bättre på att blogga och speciellt ha mer intressanta inlägg! Men har verkligen inte haft lust nu ett tag. Men på onsdag när jag är hemma från martin ska jag verkligen försöka bli bättre!! Nu ska jag ringa min underbara pojkvän och sprida lite kärlek till honom. Godnatt med er!


Stan

Har gått runt lite på stan med mamma och syrran idag! Fick med mig lite saker med(kanske visar senare). Men nu får jag inte shoppa mer nu måste jag spara pengarna till kryssningen om en vecka!


Det bästa jag har


Det går inte att beskriva hur mycket jag älskar dig. Men jag ska ägna hela mitt liv åt att visa det. Du är min skyddsängel!

Varje dag du väntar är en dag som aldrig kommer tillbaka igen

Blev inget jobb för mig idag heller. Så sitter hemma och nördar one tree hill istället! Men tänkte ta en paus från det nu några dagar framöver eftersom jag har kollat dagar och nätter i en hel vecka haha. Så i veckan åker jag antagligen ut till landet några nätter och spenderar lite tid med min fina ida!


You're always saving me.

Idag strejkar min mage så kom aldrig iväg till jobbet imorse. Börjar bli jävligt trött på magkatarr nu!! Hoppas jag kan jobba imorgon i really need money. Väntar iallafall på min älskling just nu. Han är behövlig♥


All my life I've been good but now i'm thinking what the hell

Jobbade ända till halv sju idag så belönade mig med en pommes när jag slutade! Kul att alla ska ut och festa ikväll och tar helg och så ska jag jobba hela helgen.. Fast jag längtar tills jag får en fet lön in på kontot!


No life.

Legat ute i solstolen en liten stund för att försöka få tillbaka lite av kretafärgen(flagnar som fan..) men kan ligga stilla i max en kvart sen går det inte längre... och gissa vad jag ska göra nu?? kolla one tree hill såklart...


You got me smiling in my sleep


HAJHAJ det enda jag gör nu för tiden är att kolla one tree hill så tar en liten paus från det och åker till hjärtat. Ska försöka bli duktigare på att blogga också...

I don't wanna dream about all the things that never were

Ska snart hoppa in i duschen och sen åka iväg till babe. Vi hörs imorgon♥


You told me to fight for you and I did. But you never fought for me.



Inatt kör jag på one tree hill maraton och sover bort halva dagen imorgon istället. Sommarlov är sköööööööönt!


I can't fall for you if you're not there to catch me.

Ska snart åka in till stan och ta en fika med cajsa. Efter det så ska jag hem och börja kolla på one tree hill från första säsongen. Det bästa man kan göra när man ska göra ingenting! puss

Förresten jag har lyckats gått upp 5 fucking kilo under veckan på kreta! Pommes, cola, nötter o glass hela dagarna verkar inte vara så bra? haha!



Beautiful love

Har du någonsin kollat dig i spegeln och tänkt "vem är jag?". Det har jag. Men den här killen får mig att minnas vem jag är.


Kreta






Lite kreta.

Har ungefär 500 bilder att lägga ut så jag lägger ut fler bildinlägg på vackra kreta under veckan. Kan iallafall sammanfatta denna vecka som UNDERBAR. Vill tacka alla som gjorde resan så bra. Det känns verkligen tråkigt att vara hemma, kommer sakna allt det här!

RSS 2.0