Äntligen klar med allt plugg

Hann aldrig blogga något igår för direkt efter skolan så kom min finaste till mig och sen var jag tvungen att plugga som jag gjort varje dag den här veckan... Men nu är jag äntligen klar med allt pluggande och behöver inte plugga mer! Vart verkligen skitstressad av proven som vi hade förra veckan och den här veckan.

Imorgon är det äntligen fredag som man har längtat till hela veckan! Så jag åker till martini(♥) direkt efter skolan och stannar där hela helgen.
Hörs!



MIN LÅT

Åsså den här låten är verkligen helt underbaaar till sommaren♥ Jag har lyssnat på den varje sommar så länge jag kan minnas! Får sån halmstadkänsla av den för ligger alltid och lyssnar på den på stranden när jag är där. Sån j*vla UNDERBAR låt verkligen till sommaren! Min låt

S1 - Sommar

Dumma sol:(

Haha jag har sån otur, det har vart sol och hur fint väder hela dagen! Så jag skyndar mig hem för att hinna sola. Sen hinner jag ligga ute i typ tio minuter innan den dumma solen försvinner! Åå jag som ville ligga ute och mysa i värmen! Får hoppas på sol hela veckan:) Känner lite press på att jag måste sola nu medans jag kan eftersom i början när jag flyttar så måste m&p lägga gräs och bygga altan innan jag kan sola haha(för er som inte vet så flyttar jag till ett nybyggt hus)

Nu måste jag sätta mig och plugga till mitt biologiprov som vi har på torsdag. Jag vill absolut inte sänka mitt vg! Så det är bara att sätta igång. Prutt vad tråkigt:(
Hörs


My everything<3

Sola

Direkt efter skolan så gick jag och angelica till solariumet och solade i 25 minuer. Jag vill inte vara blek! Fast jag vill häller inte missbruka solarium och få cancer eftersom det ligger i släkten, men några gånger(per år) kan jag iallafall sola:) Nu ska jag sätta mig i soffan och ha urtråkigt med hk-boken som ligger och väntar.. prutt! Men men bara att plugga. Ciao♥



Ps. DEN FINASTE POJKVÄNNEN I HELA VÄRLDEN ÄR MIN<3 I LOVE YOU SUSHINE!

Avslutningsklänning

Igår innan jag åkte till älskling så gick jag runt en liten stund på stan med mamma. Och då köpte jag en klänning ska ha på skolavslutningen!♥ Jättenöjd över den tycker det var sån fin design på den. Måste bara hitta några fina skor att ha till också. Fast jag är inte så mycket för klackskor men på avslutningen så måste jag faktist ha det;)


Bra helg!

Den här helgen har varit realy good! Igår så åkte jag till min underbara älskling♥ vi stack och gymma en stund på kvällen och sen åkte vi hem och kollade film:) alltid jättemysigt med min prins. Idag så åkte jag ifrån martini redan tio över elva för att jag hade dansavslutning. Och jag säger bara en sak, JAG ÄLSKAR ATT DANSA. Det var första dansavslutningen med gruppdiscon eftersom jag har dansat singel/par i fyra år men aldrig grupp. Jag tyckte det gick bra! Tappade bort mig någon gång men det märktes nog inte.:)

Efter vi hade dansat så kom våran danslärare fram och berättade att jag och angelica var uttagna till att tävla på stadskampen den 19 juni HIHI!! Det är bara ett par i bronsklass pardisco ifrån hela dansskolan som får vara med och dom valde oss! LYCKA. Och nu är det två dansskolor som tävlar mot varandra så nu tävlar vi inte bara för våran egen skull utan för dansskolan!:)

Film ifrån dansavslutningen(vill ni få bättre kvalité kolla youtube istället):


MISS YOU BABY

Nelican har precis dragit. Vi hade det mysigt framför disturbia med jordgubbar ananas och chips, mumsi! Imorgon så ska jag först fira min bror som fyller 23 år, nu får du inte bli större:( sen efter det så ska jag gå lite med mamma på stan och sen åka till MIN ÄLSKLING!♥ I miss you so much sunshine! Nu ska jag snart krypa ner i sängen med bamsen och vänta på att den bästa pojkvännen i hela världen ska ringa. Nattinatti:)


Disturbia

Prova nyss och byta till mitt andra navelsmycke och det var jättfint när det satt i! Men jag bytte tillbaka igen för jag vill inte riskera att tappa hänget innan sommaren hihi.

Glöm inte att kolla disturbia ikväll!
Om ni gillar filmer med spänning men som inte är för läskiga så är den perfekt!:) Det är tillome en kärleksfilm samtidigt som rysare och det gör ju självklart filmen bättre:)



Ett år och nio månader♥

Nu är det äntligen underbar helg!! Fast veckan har faktist gått snabbt så jag hoppas att alla veckor går så här fort ända till sommarlovet nu!:) Ikväll så kommer min angelica hit vi ska kolla disturbia som går på tv och det är den bästa rysaren som finns! I vanliga fall så brukar jag tycka att rysare kan vara väldigt dåliga men disturbia är hur bra som helst så den tycker jag absolut att ni ska se:D

Ett år och nio månader med dig idag finaste!!♥ i'll always love you! ÄLSKADE DU♥

Min snyggingg!

Lite shopping..

Direkt efter skolan så åkte jag in till stan och köpte kläder till avslutningen med gruppdiscon. Efter det så gick jag på stan och shoppa lite med mina söta angelica& ida. Köpte en likadan tröja som jag köpte i rosa förra året haha, men den är skön och det var ju rea! Sen behövde jag också ett par nya leggings. Och jag hittade också en bikini! Det brukar vara omöjligt för mig att hitta bikini. Dom brukar alltid sitta lite dåligt runt bysten eller något liknande men nu hittade jag faktist en som jag gillade hihi. :)

Just nu så sitter jag i soffan med min söta mamma och kollar one tree hill, DET ÄR FÖR BRA


Bad day

Efter skolan idag så kom min älskling hit och mös med mig♥ men vi han inte träffas speciellt länge innan jag skulle åka till risbergska och träffa alla andra som ska gå beteendevetenskap. En sak säger jag bara, aldrig att jag tänker gå det! Det första några tjejer gör är att börja snacka skit, hur j*vla dålig stil är inte det?? Kände att jag absolut inte passa in och man vill ju gärna gå någonstans där man passar in. Jag menar, man kan ju inte vara någonstans mer än halva tiden av året och känna att man inte vågar vara sig själv. ALDRIG. Och desutom så kände precis allaaa någon där, förutom jag. Och alla kändes så fördomsfulla! Men jag hoppas jag fortfarande kan ändra för det finns andra linjer som jag vill lika mycket. Men jag fattar inte hur man kan vara så idiotisk och sätta sig och snacka skit det första man gör. Men skolan tror jag är en toppenskola så om jag går barn och fritid så får jag det på risbergska. Nu är bara mitt problem att fixa så jag kan ändra mina val. :)

Matte är svårt:(

Tisdagar brukar alltid vara den segaste dagen iskolan! Men den här gick faktist rätt så snabbt:D vi hade kemiprov och jag var rädd för att jag inte skulle få g för det var verkligen jättesvårt. Men wiho jag fick g! Så nu är ett prov över. Fast vi har nationellt i matte på torsdag hur sjutton ska det gå... får hoppas att jag inte får panik när jag ser provet hoho. Måste sätta mig och plugga lite matte snart för måste repetera eftersom jag så lätt glömmer.


Ps. Idag har jag och min finaste varit förlovade i en månad hihi!♥
Och på fredag så har vi också varit ihop i ett år och nio månader, inte länge kvar tills två år♥


RAKA MAKA FON!

Hahaha sen dom skapade gruppen "vi som sjöng freestyla, raka maka fon istället för roch the microphone" så har jag lärt mig någonting haha. Jag har verkligen alltid sjungit raka maka fon! Och jag gör det fortfarande. Men jag tycker inte att rock the microphone passar in haha:D Men det där med facebook gruper är endå lite bra ibland för då får man lära sig ett och annat;)

Ja jag slutar helt enkelt aldrig älska denna låten!

JAGÄLSKARDIG

Idag efter skolan så tog jag bussen direkt in till stan och träffa min älskling. Vi gick och åt på café och mös♥ nu träffas vi inte förns på onsdag och det känns faktist som evigheter dit:( plus att då träffas vi inte speciellt länge häller för jag ska till risbergska sen på en träff med dom blivande beteendevetarna. Men jag behöver bara stå ut en månad till sen flyttar jag ÄNTLIGEN och kan åka till honom när jag vill. You are my heaven on earth!

Idag var det tråkigt nog sista gången på dansen så på söndag så är det dansavslutning!

Jag älskar hennes utseende!

Snygg rosa jacka

Bara för att den här jackan kommer ifrån gina så kommer hur många som helst köpa den men det hindrar inte mig från att köpa den. Den är skitsnygg och den är rosa! Så imorgon så ska jag ta en liten runda in på gina och köpa den. ♥

My whole world

I miss you boyfriend♥ Timmar utan dig är som dagar. You're mine forever!


MARTINHJÄRTADENISE

Nu har min ängel åkt hem:( han kom inte lika tidigt som han skulle igår utan kom ett par timmar senare. Sen låg vi inne och mös i soffan hela dagen men det är det mysigaste som finns. Idag drog vi fram min moppe och körde lite:) sjukt kul att köra när man inte gjort det på ett tag. Jag och julia ska åka med mopparna till örebro nu i början av maj haha undra hur det ska gå.

Nu ska jag börja packa ner lite mer i kartonger. Jag börjar redan nu för det är jobbigt om jag får allt och packa på en och samma vecka! Så bättre att ta god tid på sig. Sen måste jag sätta mig och plugga kemi och jag VILL INTE. Prutt! Men som tur är så kan jag redan lite så jag har inte så jättemycket att lära mig.
Hörs!

Har ni hört christinas nya låt? Hon har alltid varit en av mina idoler. Låten "fighter" som hon har gjort är en av mina favvolåtar! Plus dirrty är också ruggigt bra:) och den här låten är faktsit också en höjdare! Hon har hur snygg röst som helst.

Längtar efter min prins

Nu har jag precis duschat och fräcshat till mig. Älskling kommer till mig kvart över två inatt eller halv nio imorgon på morgonen, han har natt-innebandyturnering det är därför han kommer lite konstiga tider ihi. Men jag tycker bara det är bra för då får jag ligga och vara mosigosi när han kommer! Även fast jag bara har vart utan honom i två dagar så längtar jag ihjäl mig, äntligen så har jag min ängel brevid mig igen på natten♥ Imorgon så ska vi plocka fram min moppe har jag bestämt för jag är så sugen på att köra!


Redan börjat packa

Nu har jag precis börjat packat lite i mitt rum. Packade ner sånna saker som jag endå inte kommer använda nu innan flytten sen packar jag mer sen! Snart ska jag träna lite crosstrainer och sen hoppa in i duschen:) Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt för jag har inte ork till något annat. Får väll underhålla mig själv med bra filmer:D Men imorgon så kommer min efterlängtade älskling!♥



Huset står på plats♥

Tjohooo
Var sjuk idag så stannade hemma ifrån skolan. Men då kunde jag följa med mamma och pappa och kolla när nya huset sattes ihop:) det var faktist coolt att se! Att dom kan sätta upp ett helt hus på fyra timmar! Galet sjukt. Men huset är nästan klart på utsidan dom ska bara sätta dit takplattor och fixa till lite småsaker. Sen ska dom självklart fixa inomhus också. Men om en månad så bor jag äntligen där! Men nu när huset står där så längtar jag ennu mer tills jag flyttar! Det är så att man knappt står ut haha. ÅÅÅ vad jag längtar!!!!!!







Ja allt jag kan säga är att jag verkligen kommer att ÄLSKA att bo där.

He is my everything

Världens finaste pojkvän♥ Helt obeskrivlig kärlek! I will always love you, no matter what!!



Träningspass för mig själv

Hade nyss ett litet träningspass för mig själv haha. Gjorde 100 sitaps sen träna crosstrainer ett tag sen 100 sitaps och sen crosstrainer och så vidare... var en aning slut efteråt! Men jag måste verkligen få upp min kondition nu! Eftersom jag ska börja boxas och till dansen så behöver jag VERKLIGEN kondition för att det ska gå bättre på tävlingar. Men som tur är så ligger springspåret precis utanför huset i nya området så då ska jag ut och springa varje dag:) fast crosstrainern funkar självklart också perfekt!

Men jag vet fortfarande inte riktigt om jag ska välja vanlig boxning eller kickboxning, hm....

Torsdag

Nu är det äntligen bara en dag kvar tills helg! Och en dag tills HUSET KOMMER! Idag hade vi en rätt skön skoldag, vi var på någon teater där det var vi som var huvudpersonerna och vi var flyktingar, och då blev jag fångad i fängelset och det var skitläskigt hahah för han som förhörde mig såg väldigt läskig ut och stog och skrek åt mig 5 cm ifrån mitt huvud. Nu förstår man lite hur dom har det i andra länder! Men det var faktist kul:) även fast det var läskigt och jag fick cellskräck när vi skulle krypa igenom en mörk tunnel!

Nu måste jag plugga lite so och kemi prutt jag vill inte! Men vill inte sänka mitt betyg i so, so i have to. Sen har vi nationellt prov imorgon och jag undrar verkligen hur det ska gå för jag är inge bra alls på matte. Får hoppas att det är lättare än vad jag tror:)

Sommarlåt♥


New house♥

Såhär ser "nya huset" ut just nu haha:D Men än så länge är det bara en grund! Och på fredag så står ett helt hus där. Längtar tills jag får se hur det se ut för jag har bara fått sätt andra hus som ser likadant ut jag har ju aldrig liksom fått sätt mitt! Men på fredag så står det äntligen där. Längtar längtar!


My hero!

Ennu en dag med underbart väder! Idag slutade vi ett isället för halv fyra vilet var väldigt skönt! Inga vidare jobbigare lektioner häller. Så när jag kom hem så kom finaste till mig! Vi har suttit ute på altan och myst och ätit glass♥ nu har älskling åkt hem och jag saknar honom redan:( jag är så kääär!!!!

Måste snart sätta mig och plugga lite till kemiprovet som inte är förns på tisdag! Har nog aldrig pluggat så långt innan till något. Men nu måste jag för jag hinner inte plugga på måndag och jag har inte sån stor lust till att göra det på helgen också! Föresten så fick jag hem ett papper ifrån gymnasiet idag där det stog att man kunde komma och träffa alla som ska börja beteendevetenskap den 21 april och det är verkligen superbra för då har man fått en blick över vilka alla är så man vet det första dagen sen!




FREDAG!!!!

Det är helt sjukt vad overkligt det känns, men på fredag kommer äntligen nya huset på plats! För er som inte vet så bygger vi nytt hus just nu är det bara en grund men på fredag så sätter dom ihop huset!:) Så i mitten av maj är det klart inomhus också med tapet och golv och allt så då får vi äntligen flytta in! Det känns så underbart, från ett envånings hus i lilla nora till ett tvåvånings splitternytt hus i stora örebro! Jag längtar ihjäl mig verkligen! Och så kommer jag mycket närmre min älskling också och det är hur underbart som helst!♥ Men jag kommer självklart umgås precis lika mycket med angelica och ida! Ida flyttar till örebro också och angelica bor i garphyttan då och då så då har jag också närmare dit:) Örebro örebro örebro♥

Det är iallafall en helt obeskrivlig känsla! Tänk att jag har bott i det här huset i hela mitt liv, och om en månad så bor jag i ett helt annat hus! Men jag tycker faktist bara det känns grymt kul. Visst kommer det vara väldigt svårt att lämna huset, men jag kommer ju få så mycket bättre saker. Jag läääängtar!!

Såhär kommer huset se ut när det är klart:

SOL♥

Jag älskar det underbara vädret ute!:) På matrasten så satt jag och mina flickor ute i solen och mös, sol försvinn inte! Och det är så varmt ute också! Var på väg att dö i min skinnjacka på vägen hem ifrån skolan! Det är alltid så att man är mer depp när det inte är sol. Men så fort solen tittat fram så blir man så mycket gladare! Nu börjar skolstressen komma igång. Vi har nationellt prov på fredag och nationellt prov nästa vecka plus kemiprov och so-prov prutt..:(

Ska gå ut och sätta mig på altan nu och mysa i solen. Jag saknar min ängel men han kommer imorgon♥
TRE DAGAR TILLS HUSET KOMMER!



MARTIN!<3

Sweet sweet boyfriend!!♥ Du är min föralltid, I LOVE YOU!


Rosa är INTE fjortis

Haha det är verkligen helt sjukt. Så fort man ändrar sin blogg rosa så får man kommentarer om att man är fjortis. Men nej så är det inte så nu ska jag försvara mig och lära dig ett och annat! Det finns dom sortens människor som har rosa på sin blogg "bara för att" för att rosa är coolt och fjortisaktigt och det är just vad dom vill vara. Sen finns det dom människor som faktist är lite barnsliga av sig, som alltid gillat rosa och inte bara för att rosa är coolt. Och jag är en av dom! Jag dras till rosa, hela mitt rum är rosa! Men det är mig, inte för att jag är fjortis?
Men jag fattar inte varför man ska bli fjortis bara för att man har rosa blogg? Så man är gay om man har grön? Och emo om man har blå? Och psykstörd om man har svart? NEJ det funkar inte så!

Och ps. Glöm aldrig att ip finns;) jag ser vem du är på direkten när jag kollar!

Solsolsol!

Idag är det verkligen underbart väder! Visst mår man mycket bättre av värmen och solen? Idag så följde mina två tjejer med mig till tandläkarn haha undra vad tandläkaren trodde om mig egentligen men jag tyckte om att ha dom där!:) Jag gick och var nervös hela dagen igår för att jag skulle laga hål men så kändes det ingenting puh jag blev så lättad:D

Direkt efter skolan så satte jag mig på bussen och åkte och mös lite med min älskling i stan. Vi hade det jättemysigt och jag älskar mysiga kyssar i mysiga solen!♥ Hoppas det här underbara vädret fortsätter.

På fredag så kommer vårat hus på plats! Tänk att nu är det bara en grund och på fredag står ett helt hus där, DENISE LÄNGTAR!


Min hals gör ONT!

Jag har knappt någon matlust idag bara för att jag är sjuk, så när jag åt nachotallriken som pappa hade gjort så tyckte jag att jag åt och åt hela tiden men det försvann endå aldrig något från tallriken haha. Just nu sitter jag och är lite smått nervös inför tandläkarn imorgon och nej jag är inte töntig men jag tycker helt enkelt det är läskigt hos tandläkarn!:D Då menar jag verkligen läskigt.. Idag har statistiken höjts massa så tacktacktack keep on working!:)



Ny design

Nu har jag fixat en ny design! Har ökat bredden på bloggen också tyckte det blev bättre! Och nu har jag äntligen rosa igen, då känns bloggen mycket mer mig:)

Gamla:


Nya:



Byta navelsmycke

Sitter och funderar på om jag ska byta mitt navelsmycke.. För jag tycker absolut det ser läkt och fint ut så jag borde ju faktist kunna byta! Fast vågar knappt byta själv så ida måste hjälpa hihi! Men ett av mina smycken som jag köpte i veckan är väldigt tungt så jag byter inte till det nu, utan börjar med det lite lättare.

Mina två smycken som jag har köpt iveckan, tycker det passar fint med vit kula på sommaren!:)


Pappa står och grillar kött utanför det luktar underbart! Sol och grillning♥

Söndag hm..

Åå vad jag hatar att vara förkyld! Har längtat till dansen imorgon så himla mycket men nu kan jag ju inte dansa prutt prutt.. Men jag går endå iväg till skolan imorgon för vi har nationella. Superkul start på veckan efter lov. Sen så ska jag också till tandläkarn imorgon och laga hål, HJÄLP jag vill inte!! Jag hatar att vara hos tandläkarn och det gör ju ont att ta bedövning med den där dumma sprutan:( men nu får man helt enkelt hålla ut dom här veckorna innan sommalov, vi har sjukt mycket prov så jag kommer verkligen ha stressångest. Men det är bara att hålla ut.

Den här dagen är en sån dag när jag ruttnar! Får inte sitta ute för mycket i det underbara vädret för då kan jag bli mer sjuk, så jag får sitta inne och ruttna istället med längtan efter pojkvännen. WANT YOU HERE♥



Miss you baby

Nelican gick för en stund sen, vi har suttit och kollat på one tree hill:) haha sötnosen sitter brevid och frågar frågor om vad som kommer hända PRECIS hela tiden nu förstår jag hur martin känner när jag hela tiden gör så hihi:) men jag tycker allt hon är jättesöt när hon gör det!

Just nu sitter jag här lite halvsjuk och kommer bara vara hemma och kolla tv hela kvällen. Men min hals gör så himla ont:( jag märkte aldrig när någon stoppade i en långtradare i den.. Sen saknar jag min älskling så otroligt himla mycket. Vill ha honom här brevid mig! Vill inte sova själv inatt vill ha han där för då sover jag så himla mycket bättre♥ det är så svårt att vara ifrån dig finaste.


Love that last forever

Hade en jätte mysig fredagskväll med min underbara pojkvän igår. Han överraskade mig med mitt älsklingsgodis tuttifrutti♥ vi låg i sängen och kollade film så länge vi orkade men efter en stund så var vi helt för trötta och la oss och sov istället. Imorse åkte han på match tidigt så jag fick ligga kvar själv och sova:( jag hatar att ligga kvar själv i hans säng utan honom. Och nu är snart lovet slut också så jag har lite smått med skolångest!!

Om ett tag så kommer nelican hit♥ vi har inte hunnit träffats på lovet än eftersom hon varit sjuk, fast jag också. Men nu är hon frisk så hon kommer hit snart!

HAHAHA jag dör!

D. björk

Nu ska jag gå och lägga mig ensam i sängen, vill ha min älskade boyfriend brevid mig men som tur är så har jag han brevid mig imorgon!♥ Och inatt så har jag iallafall mina söta kissemissar brevid mig.
Pussnatti






Finaste på hela jorden

Jag älskar att få vakna upp brevid dig på morgonen, känna hur du trycker dina armar omkring mig och få känna din underbara morgonlukt, det finns inget bättre♥ Vet inte vad jag skulle göra utan dig, jag är inget utan dig! Du är min föralltid, jag älskar dig!!!!

always and forever


Stan

Nu är sjuka denise hemma ifrån sin världens bästa älskling. Åå att jag ska gå och bli sjuk på lovet. Fast sjuk och sjuk, svinont i halsen och snuvig men ingen feber. Så det hindrar inte mig ifrån att göra saker. Idag har jag gått runt på stan med ida, köpte trosor som jag verkligen behövde och ett sött linne som var jätte mig som jag bara var tvungen att köpa! Det är verkligen bra att dom har gjort om träffpunkten i stan för nu finns det en STOR gina där också och inte bara på marieberg.

Nu ska jag göra lite varm oboy åt mig sen börja kolla på one tree hill säsong två för sägong ett har vi inte hemma. One tree hill är min andra kärlek♥
Puss


Hos min älskling

Nu sitter jag i martinis säng och väntar på att han ska komma hem! Han kommer nog hem om 50 minuter så jag sitter och längtar ihjäl mig. Vaknade vid halv tolv imorse och då var jag helt igentäppt och kunde inte andas med näsan, jag hatar att vara täppt! Men enda sen jag vakna så har jag suttit och kollat på one tree hill och sen tagit en varm skön dusch. Nu har jag sätt klart på säsong fyra och det känns så sorgligt för från och med säsong fem så är avsnitten bajsdåliga mot vad dom gamla var! Men sen tänker jag börja om och kolla från säsong ett igen:) imorgon så åker jag hem ifrån älskling, ska gå på stan med ida(kanske angelica också om hon är frisk!) då för jag har verkligen saker jag måste köpa! Igår när jag vänta på bussen till älskling så sprang jag och köpte ett till navelsmycke på rean. Men det är bra att ha många! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla någon film och vara mosigosi så min älskade boyfriend får ta hand om mig när han kommer hihi.



One tree hill



Nu har jag suttit och kollat på one tree hill i några timmar så nu har jag bara fyra avsnitt kvar på säsongen. Jag blir helt fast när jag kollar! Och ikväll när jag är hos älskling så ska vi kolla om avsnitten som jag har sätt nu när inte han har vart med hihi. När jag har lov så blir det alltid one tree hill tittande♥ Men bättre serie FINNS INTE!



Åker till älskling

Konstigt nog så vaknade jag klockan nio idag:S men det är väll bra för då sover jag inte bort hela dagen! Idag så åker jag till älskling igen. Angelica är sjuk och ida jobbar i huset så har inget att göra här hemma. Så jag åker till min finaste♥ imorgon när han är iskolan så ligger jag antagligen och kollar one tree hill hela dagen eller går på stan med angelica och ida om angelica börjar bli frisk:)

Alla mina älsklingsberlocker till mitt armband har jag tappat bort någonstans jag blir så suuuuuuur:(


SO DAMN BEAUTIFUL

Tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack för att du finns!!!! <3 Jag älskar dig så sjukt mycket, det är knappt så jag fattar det själv! Du har mitt hjärta, vill hålla om dig NU! Du gör mina drömmar sanna, vi två tar aldrig slut, alltid och förevigt!! INGEN DENISE UTAN MARTIN♥



Sorglig film:(

När ida kom hit förut så gick vi ner till stan och köpte hårfärg till mig. Sen blondera vi min utväxt så nu är den fula borta! När vi hade färgat så märkte vi att pearl habor gick på tvn så vi var ju så gott som fast i soffan. Men aldrig mer tänker jag se den filmen:( den var helt för sorglig! Satt bara och tänkte på hur det hade vart om det var min pojkvän som dog där ute i kriget, det hade jag aldrig klarat!! Men självklart är det en riktigt sevärd film. Ungefär samma klass som titanic när det gäller sorglig haha.
HÖRS


Jag har världens finaste

Nu har min finaste precis åkt hem. Alltså det är verkligen svårt att släppa honom när man har varit tillsammans med honom så många dagar! Men jag har lov så jag kan åka till honom så fort jag får pojkvänspanik. Vi fastnade framför one tree hill igår så vi låg och kollade halva natten. One tree hill och pojkvän, underbart♥  Snart så kommer ida hit så jag sitter och väntar på henne. Känns inge kul att sitta här själv precis efter martin har åkt för då känner jag mig alltid så sjukt ensam!
HÖRS

Gammalt är bra!

Sol och grilla!

Idag har det verkligen varit vår! Jag och finaste har suttit ute i solen i flera timmar och myst♥ och ikväll ska vi grilla också så vi sitter och väntar på goood mat! Sen efter det sätter vi oss i soffan igen med chips och ONE TREE HILL, i love you so


Du räddar mig ifrån mina svagheter, always and forever


Tack♥

Jag och finaste sitter och myser på altan i solen♥ tack för att du alltid finns, och för att du alltid hjälper mig igenom svåra dagar! Jag skulle aldrig klara mig utan dig.

Helg med älski

Har inte bloggat på några dagar. Men har varit med martin hela helgen och är fortfarande méd honom:) I fredags så var vi hos hans mormor ungefär hela dagen och när vi kom hem så satt jag och hans mamma och spelade mario kart en lång stund, hihi jag älskade verkligen det när jag var liten! Igår så åkte vi in till marieberg och gick en stund och då köpte jag äntligen ett navelsmycke. Så tänker byta om ett par dagar:) på kvällen så åkte vi till farmor och farar och åt påskmat, mumss. Nu ligger vi och myser i sängen och kollar one tree hill säsong fyra. Han sover här inatt också så han åker inte hem förns imorgon!♥ Så vi ska mysa och ta det lugnt ute i solen och framför one tree hill för jag börjar bli sjuk och det vill jag INTE bli.

HE IS MY WORLD

Vi byggde grunden till varandras murar, och vi slutar aldrig bygga på dom♥ även fast jag träffade min finaste idag så längtar jag redan ihjäl mig efter honom. Men imorgon så ska jag åka till min älskling och ha pojkvänsmys med honom hela helgen. Du är min räddare i nöden♥ Är riktigt trött så ska snart lägga mig i sängen och vänta på att min prins ringer:)
Natti natti



Dagboken♥

Även fast jag har sätt the notebook ungefär tio gånger på två månader så vill jag se den igen! Den finaste filmen som nånsin gjorts, det är sån äääkta kärlek! Om jag inte har min älskade martinii(♥) där brevid mig så klarar jag knappt av att kolla för jag blir så gosisugen. Så hur ska jag klara att se den utan honom nu:( men om man inte har sätt den så MÅSTE man bara se den. Jag lovar, det är omöjligt att tycka den är dålig! ♥ Så nu ska jag sätta mig i soffan och gråta lite, eller mycket åt den otroligt fina underbara filmen. Och om ni inte har sätt den så måste ni kolla någon gång annars har ni missat något riktigt fint!:)



PÅÅÅÅÅSKLOV!!!!

Nu har vi äntligen lov! Hur underbart som helst verkligen. Och idag är det första april också så har ni lyckats lura någon än?;) själv så har jag glömt bort att luras, prutt! Jag som jämt brukar luras hela tiden haha. Direkt efter skolan så åkte jag in till stan för att köpa ett par nya converse eftersom mina andra är hur slitna som helst, inte fint alls. Men kunde inte riktigt bestämma mig för vilken färg. Men jag tog röd till slut:)

Ikväll ska jag bara vara hemma, ska kolla new moon och ha en liten mysig hemmakväll. Men jag har en veckas lov så jag behöver absolut inte ha dåligt samvete. Imorgon åker jag till martini(♥) för då ska vi fira hans mormor som fyller 70. Sen på lördagen så ska vi till farmor och farfar och äta påskmat mumsi♥ Jag älskar påsk hos farmor, hennes mat är underbaaar! så det blir en helg då man åker till släkt men det blir ofta så runt påsk.

Nu när man börjar packa och allt inför flytten så börjar det kännas mer verkligt! DENISE LÄNGTAR.


Babyboo

Godmorgon!
Igår så kom älskling hit när jag slutade skolan. Nu ligger han i min säng och sover jättefint så jag smyger in och kollar på honom lite då och då!♥ idag får vi äntligen lov! Känns så fuskigt att jag får gå upp tidigt medans finaste får ligga kvar och sova:( men idag så får vi ääääntligen lov. Efter skolan så ska jag mamma& pappa äntligen in till stan och köpa nya skor till mig. Har inga hela just nu! Nu ska jag gå och äta frukost sen lägga mig i sängen brevid min ängel♥
Puss

RSS 2.0