BESLUTSÅNGEST.....!!!

FAAAN jag har börjat fått beslutsångest över gymnasiet. Har valt beteendevetenskap på jensen men grejen är den att jag vill estet-dans precis lika mycket. Det är så j*vla svårt för jag vill bli soccionom när jag blir stor och då är beteendevetenskap jättebra för jag får lära mig massa redan nu. Jag har också mer ämnen så har lättare att komma in på universitetet sen. Men jag älskar att dansa och att få dansa på skoltid skulle vara rena drömmen. Så det jag väljer mellan är: satsa på framtiden redan nu och jobba med det nu som jag ska jobba med i framtiden. Eller: Ha kul på gymnasiet och göra det jag gillar mest och plugga vidare senare i livet. Det är så himla svårt! Jag vill så gärna dansa på skoltid! Men då kommer jag inte ha lika lätt att komma in på soccionom sen. Dessutom är det helt försent att ändra nu så isåfall så får jag ändra efter att jag har gått på jensen i några veckor. Det handlar om min framtid, att det ska vara så himla svårt.....

Kommentarer
Postat av: Sandra

Om det är socionom som du vill bli så ska du absolut välja beteendevetenskapsprogrammet! Även om du älskar att dansa så ger det dig ingen framtid. Visst beteendevetenskaputbildning är säkert inte lika rolig men den kommer hjälpa dig otroligt mycket när du ska söka in till socionomprogrammet. Gör det "smarta" valet;-)

2010-08-06 @ 17:31:23
Postat av: Anonym

Ja det får nog bli så! Dansa kan jag ju fortfarande göra efter skolan:) sen verkar jensen vara en otroligt bra skola så får nog bli så!

2010-08-06 @ 17:49:21
URL: http://denisebjrk.blogg.se/
Postat av: hejannw

Ha en super bra kväll :)

2010-08-06 @ 18:19:19
URL: http://hejannw.blogg.se/
Postat av: deniiise :)

Jadå, det är bra med mig :) Lite ont i huvudet och trött men annars är allt prima :) Själv då, sötnos?

2010-08-06 @ 18:22:22
URL: http://flikkand.blogg.se/
Postat av: Rosalie

inget specielt vad händer hos dig ;O

2010-08-06 @ 18:23:24
URL: http://rossankossan.blogg.se/
Postat av: b e a u t i f u l p i i n k l i p s ♥

hm, jobbigt det där:/

2010-08-06 @ 22:01:07
URL: http://beautifulpiinklips.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0