Ingen italien utan pojkvän

Min mamma kallar mig bortskämd som väljer att inte följa med till italien, hon har verkligen rätt... Hur många som helst skulle få göra allt för att få åka utomlands medans jag väljer bort det! Men det var nämligen så att martin inte kunde följa med, och då ville inte jag häller åka. För tänk er själva att åka bort i tio dagar och så lägger enns underbara föräldrar massa dyra pengar på det, men så ångrar man att man är där? Visst skulle haft det jätteunderbart i italien. Men en sån stor av mig skulle saknas, medans alla andra hade någon på kvällen så har inte jag min där! Det skulle vara så tomt. Jag låter verkligen desperat. Som om jag är beroende av min pojkvän. Men det är jag ju? Men jag är lite galen som väljer att stanna hemma i regniga sverige istället för att komma till varma italien. Men jag skulle bara längta hem helt för mycket till martin, lägga så mycket pengar på något jag kanske egentligen inte helt hundra vill är väll inget bra? Shit svårt beslut att bestämma om man ska åka till italien eller inte haha... Men såhär är det väll helt enkelt när man är kär. Och jag älskar att vara det! Förlåt italien:( och mamma och pappa!
Men det är ju inte så att jag missar "något stort äventyr" eftersom jag flyttar faktist i sommar till ett helt nytt hus och det duger gott och väl för mig!:) Haha men visst får jag dåligt samvete eftersom mamma och pappa så gärna vill ha med mig. Är jag galen? Eller är jag bara galet KÄR?

/Denise

Kommentarer
Postat av: Anonym

2010-02-12 @ 18:26:14
Postat av: johanna

svar : tack så mycket! riktigt nöjd med den faktiskt :) men din är också jätte söt! :)

2010-02-12 @ 18:27:04
URL: http://joojo.blogg.se/
Postat av: johanna

svar : aa jag har faktiskt haft en riktigt bra dag, skola och sen bara varit hemma och slappat :) hur har din dag varit då? :)

2010-02-12 @ 20:17:16
URL: http://joojo.blogg.se/
Postat av: B E T T Y - Beroendeframkallande

Jaa, dagen har vart prima skinka;) men själv då?:)

2010-02-12 @ 20:38:40
URL: http://bettyjohansson.blogg.se/
Postat av: Beatrice

SV: okej, vad mysigt! jag ska vara hemma och mysa med min underbara pojkvän jag! :)

2010-02-12 @ 20:42:01
URL: http://smultronplutt.blogg.se/
Postat av: SannaNilsson.

Sv; Tack så mycket! :)

2010-02-12 @ 22:08:06
URL: http://sannasnilsson.blogg.se/
Postat av: sagha

du är nog bara galet kär:)

2010-02-12 @ 22:33:35
URL: http://ibeliveinyou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0